Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ήσχα ρε.....εχουν αρχίσει κ λαλάνε τα δόλια.....
Και τα κοτσύφια επίσης......την περασμένη εβδομάδα πιασμένα αρκετά στο ξημέρωμα και το τραγούδι τους αντηχούσε παντού
Είχε τσιχλίτσες αρκετές και 4-5 μαύρους τους άφησα να περάσουν, είχε να ασχοληθώ με τις ξαδέλφες τους.

Μιας και το κυνήγι τελειωνει σε λίγες μερες η αδεια απ τη σημαία επιβαλλόταν για λιγο κλαμπανι στη Λαμια
View attachment 86282
Γιατί μανούλα μου κλαμπάνι;;;
Με τι φυσιγγια εριχνες;;;;

Υ.Γ. Ωραίο το ματσάκι!!

Γιατί μανούλα μου κλαμπάνι;;;
Με τι φυσιγγια εριχνες;;;;

Υ.Γ. Ωραίο το ματσάκι!!
μολις εβγαιναν από τα δεντρα τα πουλια έπαιρναν υψος σαν τους μπεχρους απ το πολυ καψιμο. Σημερα nsi japan skeet το ειχα δει αθλητης

λάθος που το έδωσε και κακώς που δεν το έχουν ήδη διαγράψει. ο μόνος λόγος για να το κανει αυτό καποιος ειναι για να τραβήξει κόσμο που θα ζωντανέψει τον τόπο τουριστικά.
Αν γίνει συνδρομητικό θα πρέπει να αποδίδει σε αυτούς προσφέρουν στην ανάπτυξη με την γνώση τους και τον χρόνο τους πολυεπίπεδα αφιλοκερδώς και φυσικά αυτά δεν γινονται για μερικα ευρω όταν καποιος για 3ημερο διαθετει καμποσες 100νταδες ευρώ.
Πηγαίνω για τσιχλες σε μερος που ενα γρηγορο και καλο τουφεκι θα κανει οριο σε καθε εξοδο. Αν το πω εδω μέσα οι αγροτες που μας ανέχονται και μας χαιρετάνε θα βάλουν οδοφράγματα και θα μας κυνηγανε από το τουφεκίδι που θα πεφτει.
Θυμαμαι μια Κυριακή στην 10ετεια του 90 στο χωριό μου ξυπνησα και νόμιζα ότι είχαμε πόλεμο. Για καποιο λόγο η μιση Αθήνα κυνηγούσε τσίχλα, μιλάμε για άπειρες ντουφεκιες από παντού... παλι καλα που ηρθαν φτωχες χρονιες μετα και μας ξεχασαν.
Δεν έχω μαγαζί για να με ενδιαφέρει η τουριστική ανάπτυξη ούτε δήμαρχος είμαι εκεί. Κι είναι 250 χλμ. από Αθήνα. Επίσης εκεί ασχολούμαστε με το κυνήγι λαγού και γουρουνιού περισσότερο. Λες να έρθει όλη η Αθήνα; Όσο αφορά τους χάρτες που ανέβασες δε με βοηθούν να αναγνωρίσω το μέρος που έδωσα. Βοήθα αν θες.....Ας πούμε το βενζινάδικο δεν το βλέπω ούτε τα όρια του καταφυγίου που προσδιόρισα....

στα δεξιά το βενζινάδικο, το όριο αρχίζει κάμποσα μετρα πιο πάνω στα δεξια 1708689502214.png

τα λέω καλα? Για εμας που φτανουμε ευκολα σε κυνηγότοπο, δεν είναι πόλος ελξης, Για Αθηναίους που εχω γνωρίσει είναι ένα τσιγάρο δρόμος...

ο κερομυτης νωμιζο τελειωσε στης 20 εεε .think. ;);)
Λοιπόν, με αφορμή αυτό, θυμήθηκα το εξής ανέκδοτο (το λέω με συντομία): ένας καλόγερος οδηγεί στην εθνική και του κάνει ωτοστόπ γκομενάρα καλόγρια. Την παίρνει στο αυτοκίνητο και ύστερα από λίγο της πιάνει το μπούτι. Αυτή του λέει: πάτερ, θυμηθείτε τον ψαλμό 102. Αμέσως ο καλόγερος βγάζει το χέρι του από το μπούτι της αλλά ύστερα από λίγο το ξαναβάζει. Αυτή του λέει πάλι για τον ψαλμό 102 και αυτό συνέβη αρκετές φορές. Κάποια στιγμή τη φτάνει στον προορισμό της και αυτή τον ευχαριστεί και φεύγει. Θολωμένος ο καλόγερος πηγαίνει στο μοναστήρι και ψάχνει να δει τι λέει ο ψαλμός 102, βρίσκει στο ψαλτήρι και φτάνοντας στον 102, διαβάζει: "πιο ψηλά, ακόμα πιο ψηλά θα βρεις την ευτυχία"!!! Ποιο το δίδαγμα (που ταιριάζει και στην περίπτωση);;; "Ή θα ξέρεις τέλεια αυτό που κάνεις ή αλλιώς θα χάσεις τις καλύτερες ευκαιρίες"!!!!
@sakis pointer χωρίς παρεξήγηση ε;;; :)

Και τα κοτσύφια επίσης......την περασμένη εβδομάδα πιασμένα αρκετά στο ξημέρωμα και το τραγούδι τους αντηχούσε παντού
Είχε τσιχλίτσες αρκετές και 4-5 μαύρους τους άφησα να περάσουν, είχε να ασχοληθώ με τις ξαδέλφες τους.
Aυτό μπορεί να θεωρηθεί ρατσισμός εναντίον των κοτσυφιών,δεν τα καταδέχεσαι...;)

Μακάρι να ήταν έτσι αλλά εννοώ βουλευτικές.
Ελπίζω αλλά και πιστεύω ότι αν η ΝΔ,εφόσον αυτή κυβερνά,πέσει αρκετά κάτω από το ''41%'' που μας κοπανάνε συνέχεια,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους!Όχι από κάποιον άλλο λόγο αλλά από ανάγκη...

Ελπίζω αλλά και πιστεύω ότι αν η ΝΔ,εφόσον αυτή κυβερνά,πέσει αρκετά κάτω από το ''41%'' που μας κοπανάνε συνέχεια,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους!Όχι από κάποιον άλλο λόγο αλλά από ανάγκη...
Εγώ τα έχω πάρει πολύ φέτος που δεν έγινε έκπτωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης οριζόντια ,όπως γινόταν πάντα.Θα πέσει μαύρο και δαγκωτο.

Εγω παλι γιατι πιστευω οτι οποιο ποσοστο και να παρουν θα πανε με σπασμενα τα φρενα ως τις επομενες εκλογες?
Και οτι δεν θα μεινει κολυμπιθροξυλο ορθιο?

Εγω παλι γιατι πιστευω οτι οποιο ποσοστο και να παρουν θα πανε με σπασμενα τα φρενα ως τις επομενες εκλογες?
Και οτι δεν θα μεινει κολυμπιθροξυλο ορθιο?
Θα πάνε έτσι γιατί όλοι οι απέναντι τους είναι απλά είτε αστείοι είτε γραφικοί είτε καραγκιόζηδες. Να μου πεις οι κυβερνώντες δεν είναι λαμογια και καραγκιοζηδες? Είναι αλλά απέναντι τους δεν υπάρχει αντίπαλος ικανός να τους ανακόψει.

Στα των τσιχλων καρτέρι πήγα αγκομαχωντας μετά την δουλειά και δεν είδα ούτε μια να ανεβαίνει.

Θα πάνε έτσι γιατί όλοι οι απέναντι τους είναι απλά είτε αστείοι είτε γραφικοί είτε καραγκιόζηδες. Να μου πεις οι κυβερνώντες δεν είναι λαμογια και καραγκιοζηδες? Είναι αλλά απέναντι τους δεν υπάρχει αντίπαλος ικανός να τους ανακόψει.

Στα των τσιχλων καρτέρι πήγα αγκομαχωντας μετά την δουλειά και δεν είδα ούτε μια να ανεβαίνει.
Ας τα λαδώνουμε σιγά σιγά!!!!! Θυμάμαι χρονιες που τέτοιες μέρες ανεβεναν εκατοντάδες πουλια τελευταία μέρα μας είχαν πνίξει οι κόκκινες, στα καρτερια από της 3.30 παύση μια ώρα μες της 5 και μετά ξανα ντουφεκιδη Ωραία χρονια

Status
Not open for further replies.
Back