Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας, αύριο πρωί φεύγω και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κάνω λήξει περιόδου στα πέριξ της Λαμίας,
από Μεξιάτες μέχρι Πελασγία, είδα κάτι βροχούλες στο μετεο αλλά ok δεν πτοούμαστε.
Δεν θα έχει το πρόγραμμα κυνήγι όλη μέρα, γιατί θα πέσει παντόφλα 🤣 μετά το πρωινό καρτέρι-περπατητό,
θα κάνουμε τουρ στην Παύλιανη, Καραβόμυλο, Καστανιές κλπ. και αν γυρίζουμε νωρίς θα κάνω απογευματινό.
Πήρα μαζί τη καραμπίνα, το s/p και 20 κουτιά φυσίγγια Νο 8-9 28γρ., 32γρ., μερικά 6αρια αν παίξει καμιά φάσα
και διασποράς για τις μαύρες και το περπατητό.
Αυτά τα λίγα, θα σας κρατάω ενήμερους, εφόσον έχω internet, για το τι παίζει....
Η φάσσα έχει σταματήσει από τις 20/2, καλά να περάσεις και να το ευχαριστηθείς.

Όχι Λιακο. Μην γράψεις νούμερα. Αρκεί που το ευχαριστηθηκες φέτος φίλε. Θα βγουν μερικοί να βγάλουν την χολη τους. Πάντα το κάνουν και θα λένε τις σκοτώσατε όλες του χρόνου που δεν θα έχει. Πέρσι έγραφαν συνεχως δακρυβρεχτα σχόλια για εξαφάνιση της τσίχλας. Φέτος που έχουν κλασει προφανώς στο τουφεκιδι δεν φαίνονται πουθενά.
Και εγώ κλαιγόμουν. Βρε !!!!! Αλλά δηκαιολογημενα αν έχεις να δεις πουλια 5/6 χρόνια 😇 .. είναι αρκετοί που δεν φαίνονται πουθενά η έχουν εξαφανιστη;)

Και εγώ κλαιγόμουν. Βρε !!!!! Αλλά δηκαιολογημενα αν έχεις να δεις πουλια 5/6 χρόνια 😇 .. είναι αρκετοί που δεν φαίνονται πουθενά η έχουν εξαφανιστη;)
Κλαιγοσουν φίλε μου αλλά φέτος που είχες πουλια δεν εξαφανίστηκες για να επανεμφάνιστεις του χρόνου που ίσως δεν θα έχει και να αραδιάζεις ανυπόστατες παπαριες αμφισβητωντας επιστημονικές έρευνες και μελέτες ετών από ένα σωρό οργανώσεις μόνο και μόνο επειδή δεν περνάνε οι τσίχλες πάνω από το καρεκλάκι σου....

Καρτέρι μόνο μέχρι τις 9 έδωσε 13 χέρι 1 χαμένη. Για περπατητο ήθελα να πάω αλλά πολύς ο κόσμος. Και συνάδελφοι και άνθρωποι που δούλευαν στις ελιές οποτε επιστροφή και δουλειές. Απογευματινό θα πάω κάθε μέρα για το γαμωτο.....

Καρτέρι που πάω κάθε μέρα, περπατιτο δεν προλαβαίνω, περνούσαν απο 5,30. Τώρα περνάνε από 6,45 και πολύ χαμηλά, δεν της προλαβαίνεις, άλλαξαν συμπεριφορά, και δεν το έχω κάψει το καρτέρι μετρημένες τουφεκιές, και εναλλάξ με άλλο καρτέρι. Δεν ξέρω τι τσαλιμακια μου κάνουν. Είναι ο νότιας αυτές της μέρες δεν ξέρω..think.

🥲 Κλαιγοσουν φίλε μου αλλά φέτος που είχες πουλια δεν εξαφανίστηκες για να επανεμφάνιστεις του χρόνου που ίσως δεν θα έχει και να αραδιάζεις ανυπόστατες παπαριες αμφισβητωντας επιστημονικές έρευνες και μελέτες ετών από ένα σωρό οργανώσεις μόνο και μόνο επειδή δεν περνάνε οι τσίχλες πάνω από το καρεκλάκι σου....
Ποτέ μην λες ποτέ είμαι δίδυμος ( διχασμένη προσωπικότητα)…… πολλά μικροπουλια σήμερα παρά την βροχι

Τρομερό πρωινό στις μαύρες με 20 πουλιά. Το καλύτερο κυνήγι της ζωής μου μέχρι σήμερα. Τα πουλιά πραγματικά πολλά για 1 ώρα πήγαν να με φάνε...

Η φωτογραφία τώρα που σταματήσαμε το κλάδεμα για κολατσιό και καφέ γιατί άκουσα γκρίνια από τον πατέρα μου που δεν πιάσαμε νωρίς δουλειά που δεν ήταν να βγάλω και φωτό πιο πριν...

Επίσης από τη βιασύνη μου να φύγω το πρωί να μην με δει ο πατέρας και με αναποδιασει με γκρίνια έφυγα με το mr επάνω και όχι το bell...

Και έβλεπα στην αρχή πως έχανα κάτι και κοντινά μαρς και πήγαινα καλύτερα στις πιο μακρινές και δεν μπορούσα να βρω τι έφταιγε...

Τριφυλία, Sx3, japan skeet, mr και Πλούτο τεζα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του με τόσο πέρα δώθε σε λίγο διάστημα, τον άφησα να κοιμάται στο αμαξι...

IMG_20240224_120117.jpg

Σήμερα είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στο παναριτη. 2 άτομα, 1 τσίχλα, κόσμος αρκετός. Αν έχεις τύχει, διάβαινε! Τα 15 πουλιά που είδαμε σύνολο, ήταν στα 100 μέτρα. Δεν γνωρίζαμε το μέρος κ λόγο ζέστης, δεν επιχειρησαμε περπατητό.

Καρτέρι που πάω κάθε μέρα, περπατιτο δεν προλαβαίνω, περνούσαν απο 5,30. Τώρα περνάνε από 6,45 και πολύ χαμηλά, δεν της προλαβαίνεις, άλλαξαν συμπεριφορά, και δεν το έχω κάψει το καρτέρι μετρημένες τουφεκιές, και εναλλάξ με άλλο καρτέρι. Δεν ξέρω τι τσαλιμακια μου κάνουν. Είναι ο νότιας αυτές της μέρες δεν ξέρω..think.
Καλοκαίρια και ζέστη. Δεν ανεβαίνουν και όσες ανεβαίνουν το κάνουν με τα φώτα αναμμένα...

Σήμερα είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στο παναριτη. 2 άτομα, 1 τσίχλα, κόσμος αρκετός. Αν έχεις τύχει, διάβαινε! Τα 15 πουλιά που είδαμε σύνολο, ήταν στα 100 μέτρα. Δεν γνωρίζαμε το μέρος κ λόγο ζέστης, δεν επιχειρησαμε περπατητό.
Λογικά δεν πρέπει να είχε πουλιά!!!

Τρομερό πρωινό στις μαύρες με 20 πουλιά. Το καλύτερο κυνήγι της ζωής μου μέχρι σήμερα. Τα πουλιά πραγματικά πολλά για 1 ώρα πήγαν να με φάνε...

Η φωτογραφία τώρα που σταματήσαμε το κλάδεμα για κολατσιό και καφέ γιατί άκουσα γκρίνια από τον πατέρα μου που δεν πιάσαμε νωρίς δουλειά που δεν ήταν να βγάλω και φωτό πιο πριν...

Επίσης από τη βιασύνη μου να φύγω το πρωί να μην με δει ο πατέρας και με αναποδιασει με γκρίνια έφυγα με το mr επάνω και όχι το bell...

Και έβλεπα στην αρχή πως έχανα κάτι και κοντινά μαρς και πήγαινα καλύτερα στις πιο μακρινές και δεν μπορούσα να βρω τι έφταιγε...

Τριφυλία, Sx3, japan skeet, mr και Πλούτο τεζα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του με τόσο πέρα δώθε σε λίγο διάστημα, τον άφησα να κοιμάται στο αμαξι...

View attachment 86302
Αυτά τα Japan skeet θα δοκιμαστούν από την καινούργια χρονια

Χτες λόγω βιασύνης, ένεκα που μας πήρε η ώρα με το κλάδεμα και τα ξύλα,πήγα σε ένα κοντινό καρτερακι που συνήθως δίνει ευκαιρία για καμιά 10αρια βολές...
Ναι καλά,πως το θέλεις?
4 πουλιά,σε κάθετη πορεία από την συνηθισμένη,με κλειστά φτερά, ανάμεσα από τις ελιες.
Εννοείται,πάλι ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ!
Χόρτασα κελάηδημα όμως!🙂

Φύγανε τα πουλιά απο το Ναυπλιο, ελάχιστα σε σχέση με τις προηγούμενες βδομάδες...
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η προηγούμενη Κυριακή ήταν η τελευταία καλή μέρα. Τώρα δεν ξέρω σε τίποτα ρεματιές τι γίνεται αλλά το ευχαριστήθηκαμε εδω κ ένα μήνα το κυνήγι. Ετσι κάπως βλέπω κ να κλείνει φέτος. Όλα καλά!!!

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η προηγούμενη Κυριακή ήταν η τελευταία καλή μέρα. Τώρα δεν ξέρω σε τίποτα ρεματιές τι γίνεται αλλά το ευχαριστήθηκαμε εδω κ ένα μήνα το κυνήγι. Ετσι κάπως βλέπω κ να κλείνει φέτος. Όλα καλά!!!
Νταξει άμα καηκατε ένα μήνα συνεχόμενα επόμενο ήταν να την κάνουν κάποια στιγμή τα πουλιά. Και ο μήνας πολύ ήταν. Συνηθως αυτός ο πανικός κρατάει μια εβδομάδα 10 μέρες.

Status
Not open for further replies.
Back