εμης τον ασβεστη εδω τον εχουμε για γιαουρτι,,,βαζουμε τσιμεντοχρωμαααα διωτι εχουμε ευροπουλακιαααααΕίμαι επαγγελματίας
Για αυτό σε ρώτησα χαχα
Ασβεστακη όσο στεγνώνει ασπρίζει αναπνεει και δε μαδαει
Ωραιος ο αλεξ!

εμης τον ασβεστη εδω τον εχουμε για γιαουρτι,,,βαζουμε τσιμεντοχρωμαααα διωτι εχουμε ευροπουλακιαααααΕίμαι επαγγελματίας
Για αυτό σε ρώτησα χαχα
Ασβεστακη όσο στεγνώνει ασπρίζει αναπνεει και δε μαδαει
Ωραιος ο αλεξ!
Δεν πρέπει να τράβηξε ακόμη, γιατί μάλλον ο Alex37 δεν σου έδωσε καλή συνταγή μάστορα. Μάλλον έχει πολύ επιβραδυντή μέσα. Νομίζω δεν πρέπει να του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη.Ασβεστη γειτονα , αλλα με διάφορα ''καλούδια'' ανακατεμενος....Κανει πολυ καλη καλυψη.....και οτι μου
ξεφυγε απο υπολειμματα πλαστικου χρωματος που δεν εφυγαν με την προεργασια που εκανα....δεν θα
ξανα φουσκωσουν....Πεθαναν κατω απο τον ασβεστη !!!
Αυτο που εκανε εντυπωση....ακομα δεν στεγνωσε εντελως....
Ισως να μην ειναι απο το υλικο....αλλα την προηγουμενη βροχη....που εριξε τον αδη με τα λειψανα !!!
Δεν ''καιγομαι''....Θα παω για δοκιμες αυριο....και μεθαυριο πρωτα ο Θεος το περναω δευτερο χερι φιλε !!!
ΥΓ. Πληροφοριες για τα ''καλούδια''....απο τον Alex37 !!!!![]()
Μόλις τα παραλάβεις πες της "αγάπη μου έχω ένα δώρο από μία παλιά γκόμενα."Μάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου;![]()
Θα τα κάψει.Μόλις τα παραλάβεις πες της "αγάπη μου έχω ένα δώρο από μία παλιά γκόμενα."
Μάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου;![]()
Το αντίστοιχο ποσό σε δώρο και καθαρισεςΜάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου;![]()
Άστα μόνιμα στο αυτοκίνητοΜάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου;![]()
Θα με βάλει να τα φάω κυρ Νίκο μου. Ελληνίδα νησιώτισσα είναι. Έχει τσαμπουκά μέσα της.Με ενα μπουκετο ομορφα λουλουδια....Καθαρισες Βασιλη μου !!!![]()
Το αντίστοιχο ποσό σε δώρο και καθαρισες![]()
Αυτό μπορεί να δουλέψει!Άστα μόνιμα στο αυτοκίνητο![]()
Φτιάξε τραπεζικό λογαριασμό που δεν έχει πρόσβαση η γυναίκα σου και αγόραζε από εκεί.Αυτό μπορεί να δουλέψει!
Το αντίστοιχο ποσό σε δώρο και καθαρισες![]()
Ρε θείο!!!Μόλις τα παραλάβεις πες της "αγάπη μου έχω ένα δώρο από μία παλιά γκόμενα."
Που..να εμπειρία!!Φτιάξε τραπεζικό λογαριασμό που δεν έχει πρόσβαση η γυναίκα σου και αγόραζε από εκεί.
Ρίξτα το πολύ πολύ και μέσα σε τίποτα λάσπες και πες ότι σου τα χάρισαν.
Φτιάξε τραπεζικό λογαριασμό που δεν έχει πρόσβαση η γυναίκα σου και αγόραζε από εκεί.
Ρίξτα το πολύ πολύ και μέσα σε τίποτα λάσπες και πες ότι σου τα χάρισαν.
Πάρε μόνο τις γαλότσες σε πρώτη φάση....το μπουφάν αφησε το για αργοτερα.και τα δύο μαζί, όντος είναι μεγάλη πρόκληση...Θα τα κάψει.
Πες της ότι ο συγχωρεμενος φόραγε το ίδιο νούμερο με εσένα.Μάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου;![]()