Επαγγελματική αλληλοβοήθεια

Φτιάξε τραπεζικό λογαριασμό που δεν έχει πρόσβαση η γυναίκα σου και αγόραζε από εκεί.
Ρίξτα το πολύ πολύ και μέσα σε τίποτα λάσπες και πες ότι σου τα χάρισαν.
Μπορεί να πει ότι τα κέρδισε σε κλήρωση του συλλόγου!🤕

Μάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου; hippo
Βασιλη καλές οι απαντήσεις όλες
Αλλά δε βλέπω να γλιτώνεις το μονόπετρο
Αφού θα κανεις και θα κανεις τα έξοδα και αν δεν είσαι καλός στο ψέμα τύπου να το κέρδισα να ο συγχωρεμένος μου τα άφησε και αλλά πάρε το δαχτυλίδι και σώνε

Μάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου; hippo
πριν τα εμφανίσεις πάρτης ένα ακριβό κόσμημα, τα χόμπι φίλε πληρώνονται.

Τα παρουσιάζεις σαν υπερπροσφορά απο μαγαζι σε διάλυση. Αν σε πιάσει με την απόδειξη λιανικής την καταπίνεις γρήγορα πριν τη δεί... Sitka είδα έγραψες οπότε εξαφάνισε τα πειστήρια. Σκέψου εγώ είχα πάρει το 690 εξωφρενικό ποσο για το μυαλό της γυναίκας μου και λίγα χρόνια μετά είπα βρήκα την diamond προσφορά κλπ και πρέπει να την πάρω δεν το χαψε και πολύ αλλά σου λέει αστον τον τρελό να κάνει τώρα οτι μπορεί γιατι μετά με τα παιδιά θα φάει χοντρή ψω...ια.

Ερωτηση οσοι ξερουν.επεσε στα χερια μου αυτο το μοτερ πληντιριου,ξερετε που σηνδεο το ρευμα και πηκνοτη,και ποσες στροφες δηνη στης χαμηλες,και πια σηνδεο για της χαμηλες,πια χρωματα

Παλικάρια έχετε να προτείνετε κάποιον ψυχίατρο για αγορά όπλου; Περιοχή αττικης μόνο παρακαλώ. Αν κάποιος δεν θέλει να το αναφέρει δημόσια ας μου στείλει πμ
Δεν πουλανε οπλα οι ψυχιατροι ρε
Δεν τρελαθηκαν .yel. .sarcastic.

Παλικάρια έχετε να προτείνετε κάποιον ψυχίατρο για αγορά όπλου; Περιοχή αττικης μόνο παρακαλώ. Αν κάποιος δεν θέλει να το αναφέρει δημόσια ας μου στείλει πμ.
Βορεάκος Αθανάσιος Πετρούπολη. Πρωι χωρις ραντεβού, αλλά πάρε κανα τηλ. 20 ή 30 ευρω πριν κανα χρόνο

Καλημέρα. Ερώτηση σχετικά με πλυντήριο ρούχων. Η είσοδος του νερού γίνεται πολύ αργά με μειωμένη ροή. Ξεβίδωσα το πάνω καπάκι και βλέπω ότι υπάρχει αυτό το εξάρτημα. Μήπως είναι κάτι σαν διακόπτης ηλεκτρικός και είναι η αιτία της δυσλειτουργιας ;

Attachments

• 20231112_083539.jpg
    20231112_083539.jpg
    346,5 KB · Προβολές: 36
Ειναι ηλεκτρικη βαλβιδα.
Υπαρχει ως ανταλακτικο.
Καλο θα ειναι να δεις ολη τη γραμμη εισοδου του νερου.
Δηλαδη οτιη η παροχη δινει σωστη πιεση, οτι ο σωληνας προσαγωγης δεν εχει τσακισει καπου, οτι το σιτακι που εχει ο σωληνας δεν εχει φρακαρει απο πετραδακια και τελος αν ανοιγει σωστα η βαλβιδα.
Αρχικα κλεισε την περιστροφικη βανα, λυσε το σωληνακι πανω απο το πλυντηριο, παρε εναν κουβα και ανοιξε την περιστροφικη να τρεξει νερο στον κουβα να δεις την πιεση.

Last edited:
Back