Μπορεί να πει ότι τα κέρδισε σε κλήρωση του συλλόγου!Φτιάξε τραπεζικό λογαριασμό που δεν έχει πρόσβαση η γυναίκα σου και αγόραζε από εκεί.
Ρίξτα το πολύ πολύ και μέσα σε τίποτα λάσπες και πες ότι σου τα χάρισαν.

Μπορεί να πει ότι τα κέρδισε σε κλήρωση του συλλόγου!Φτιάξε τραπεζικό λογαριασμό που δεν έχει πρόσβαση η γυναίκα σου και αγόραζε από εκεί.
Ρίξτα το πολύ πολύ και μέσα σε τίποτα λάσπες και πες ότι σου τα χάρισαν.
Βασιλη καλές οι απαντήσεις όλεςΜάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου;![]()
πριν τα εμφανίσεις πάρτης ένα ακριβό κόσμημα, τα χόμπι φίλε πληρώνονται.Μάγκες θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων. Φέτος θέλω να αγοράσω για το κυνήγι ένα ζευγάρι μπότες, ένα ζευγάρι μπότες στήθους και ένα σιτκα μπουφάν. Πώς το φέρνω στη γυναίκα μου;![]()
Ε ναι! Δηλαδή 59€ για τις μπότες, 47€ για τις γαλότσες και 35 για το παλιομπουφάν από τα κινέζικα...Το αντίστοιχο ποσό σε δώρο και καθαρισες![]()
Δεν πουλανε οπλα οι ψυχιατροι ρεΠαλικάρια έχετε να προτείνετε κάποιον ψυχίατρο για αγορά όπλου; Περιοχή αττικης μόνο παρακαλώ. Αν κάποιος δεν θέλει να το αναφέρει δημόσια ας μου στείλει πμ
Βορεάκος Αθανάσιος Πετρούπολη. Πρωι χωρις ραντεβού, αλλά πάρε κανα τηλ. 20 ή 30 ευρω πριν κανα χρόνοΠαλικάρια έχετε να προτείνετε κάποιον ψυχίατρο για αγορά όπλου; Περιοχή αττικης μόνο παρακαλώ. Αν κάποιος δεν θέλει να το αναφέρει δημόσια ας μου στείλει πμ.
Τον προτείνω και εγώ. Σε αυτόν έχω πάει όσες φορές είναι για ανανέωση ή έκδοση αδείας.Βορεάκος Αθανάσιος Πετρούπολη. Πρωι χωρις ραντεβού, αλλά πάρε κανα τηλ. 20 ή 30 ευρω πριν κανα χρόνο
Πας Βορεάκο, μετά οικονομάκη, τμήμα και τέλος καφεδάκι στους κουλουράδες.Βορεακος και Οικονομακη παθολογος ειναι κοντα στον ψυχιατρο.Ευκολα και φθηνα.