Απλά Browning....δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε!!!ακουω γνωμες για browning phoenix...............

Απλά Browning....δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε!!!ακουω γνωμες για browning phoenix...............
Ευχαριστω πολυ!απομενουν τα διαδικαστικα και περιμενω να το λιωσωΑντε με καλο Ηλια καλοριζικο να το χαρεις.............................................καλοντουφεκο
καλορίζικο Ηλία πολλή καλή επιλογήΠαιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
Ευχαριστω πολυ μακη!καλορίζικο Ηλία πολλή καλή επιλογή![]()
Ευχαριστω πολυ!Ηλία καλορίζικο! Να το λιώσεις στις τουφεκιές και να το ευχαριστηθείς!
Καλοντουφεκο Ηλία, οπλαρα και αυτό. Να'σαι γερός να το χαρείς.Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
Σε ευχαριστω πολυ γιαννη!Καλοντουφεκο Ηλία, οπλαρα και αυτό. Να'σαι γερός να το χαρείς.
Με το καλό Ηλία.Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
Ευχαριστω πολυ!Καλοντουφεκο ηλια πολυ καλο οπλο
Ευχαριστω!Με το καλό Ηλία.
Να σαι καλα!Με το καλό!
Ηλία καλορίζικο εξαιρετικό ΄οπλο και σε 76αρι τέλειο.Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
Ευχαριστω πολυ βικτωρα!Μπραβο ρε συ Ηλια. Αριστη επιλογη. Ευχομαι να το χαιρεσαι για μια ζωη, να το λιωσεις στις τουφεκιες, και να σου κανει ολα τα γουστα