αν το όπλο που θα διαλέξεις είναι αυτό που πραγματικά θέλει η καρδία σου ... αυτό θα πάρεις και στην έναρξη και δεν θα σε νοιάζει το αποτέλεσμα .. είμαι πολύ σίγουρος για αυτό ! όπως λεει κ ένας φίλος " τον κόβω φετες .. 1500 κομμάτια ... πανω κάτω τόσο βγαίνει " χαχαχαχαΑν παμε εναρξη τρυγονια θα ρθω με την xlr5 γιατι βλεπω πρωτη μερα σε τρυγονια με καινουριο οπλο να ξεφτιλιζομαι και να καθεσαι εκει απεναντι στη σκια στα δεντρα και να πιανεις την κοιλια σου απ τα γελια!
Τάσσο οι γνώμες σε αυτη την περίπτωση δεν εχουν καμια σημασία...Θα ειναι πολυ πιο εμπροσθοβαρο το 76 εκ σε σχεση με το 71? Τις γνωμες σας μιας και το 76 το κυνηγετικο δεν υπαρχει να το πιασω πουθενα...
Σωστος Πανο αλλα το προβλημα ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει το 76 αρι πουθενα το κυνηγετικο ουτε για δειγμα. Γι αυτο και μονο το 71 εκ ειδα που ομολογω ηταν πολυ καλο.Τάσσο οι γνώμες σε αυτη την περίπτωση δεν εχουν καμια σημασία...
Πρέπει να κανεις επώμιση ολα τα αλλα ... εκ του περισσού
στα παραλλαγης φιλε σου λεει η εταιρια θα τα παρει κανενας μπουρλοτιέρης σαν τον Αρη τον καλαματιανο με κανα τριαρι γραμμαρια μεσα τεκνα στο φυσιγγι , κατσε να βαλω παραπανω κομφορτ μην παραπονιεται μετα ότι κλωτσαει , ο βαλτος θελει περιποιηση , τωρα τελευταια κυκλοφορουν και πολλα 76 χιλιοστών μωραXρηστο δεν το εχω ψαξει αναλυτικα για να σου πω τι διαφορες υπαρχουν, ωστοσο στη σελιδα του Κυργια αν παρατηρησεις τα πλαστικα κοντακια ας πουμε στα παραλλαης οπλα κ στα μαυρα θα δεις οτι εχουν μικροδιαφορουλες... Πχ το "ψαροκοκκαλο" comfort στα παραλλαγης ανεβαινει μεχρι τη ραχη, ενω στα αλλα τελειωνει πριν απο αυτη...
στα παραλλαγης φιλε σου λεει η εταιρια θα τα παρει κανενας μπουρλοτιέρης σαν τον Αρη τον καλαματιανο με κανα τριαρι γραμμαρια μεσα τεκνα στο φυσιγγι , κατσε να βαλω παραπανω κομφορτ μην παραπονιεται μετα ότι κλωτσαει , ο βαλτος θελει περιποιηση , τωρα τελευταια κυκλοφορουν και πολλα 76 χιλιοστών μωρα
εννοω ότι στα παραλλαγης οπλα μπαινουν περισσοτερες σαρδέλες στο κομφορτ λογω ισχυρότερων φυσιγγιων φυσικα , στην αμερικανικη αγορα δουλευεται αποκλειστικα 76 κ 89 χιλ φυσιγγιαKαλησπέρα , τι εννοείς Δημήτρη ?
Καλοτουφεκο! Κατα την προσωπικη μου γνωμη κυνηγας τα παντα με 71!δεν σε περιοριζει πουθενα..εκανες πολυ καλη επιλογη ετσι πιστευω! Προσωπικα ακομα και σε καρτερια κλειστα που βλεπεις το πουλι ξαφνικα και εχεις μικρο πεδιο σκοπευσης βοηθαει το 71 σε σχεση με 76..μονο σε καρτερια με ανοιχτα πεδια ειναι καλυτερο το 76 παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη..σε ολα τα αλλα περπατητα και κλειστα καρτερια θα επαιρνα 71!Νεοτερα σχετικα με την αγορα του 725. Η μετπλαστ θα φερει οπλα μεσα Ιουνιου. Ολα με καννες 66-71. Δε θα φερει κανενα κυνηγετικο με 76. Μετα θα ξαναερθουν οπλα τελος Ιουλιου. Που ξανα δεν θα υπαρχουν 76. Στη δευτερη μπορω να ζητησω 76 αρι θα φερει μονο ενα κατα παραγγελια και μονο με προκαταβολη. Επισης αυτο σημαινει οτι χωρις να το χω επωμισει πουθενα πρεπει να το παρω. Ρισκο, η βαλιτσα παει μακρια αρα παιρνω το 71 που ερχοταν και ωραια και τελος. Σημερα τελειωσα με την αδεια αγορας μου, η οποια θα ναι ετοιμη την Τριτη.
Αν ειναι η 3 μιση με κλειστα ματιαακουω γνωμες για browning phoenix...............