Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
Μπράβο Ηλία, καλοντούφεκο!
Εξαιρετική επιλογή!
Όπλο με Ιαπωνικά ατσάλια και κατεργασία στα υψηλά Ιαπωνικά στανταρ, μηχανισμός και σύστημα κλειδώματος ''τιτάνιας'' αντοχής και με πολύ καλες κάννες.
Καμιά σχέση με τα συγχρονα ''τουρκικά'' SKB;)
Να το χαρείς με την ψυχή σου!

Μπράβο Ηλία, καλοντούφεκο!
Εξαιρετική επιλογή!
Όπλο με Ιαπωνικά ατσάλια και κατεργασία στα υψηλά Ιαπωνικά στανταρ, μηχανισμός και σύστημα κλειδώματος ''τιτάνιας'' αντοχής και με πολύ καλες κάννες.
Καμιά σχέση με τα συγχρονα ''τουρκικά'' SKB;)
Να το χαρείς με την ψυχή σου!
Σε ευχαριστω παρα πολυ!περιμενω πως και πως να το παρω στα χερια μου

Καλορίζικο Ηλία, πολύ καλό όπλο, σου εύχομαι να ταιριάξετε και να το χαίρεσαι για μια ζωή!!! (Κι εγώ SKB εδώ και 10 χρόνια, το απλό 605 όμως)
Να σαι καλα στελιο!ηταν ερωτας με την πρωτη ματια και εκατσαν οι συγκιριες να μπορεσω να το παρω!

Καλορίζικο Ηλία, πολύ καλό όπλο, σου εύχομαι να ταιριάξετε και να το χαίρεσαι για μια ζωή!!! (Κι εγώ SKB εδώ και 10 χρόνια, το απλό 605 όμως)
Στελιο εχεις δει συμπαθεια σε καποια φυσιγγια συγκεκριμενα;

Στελιο εχεις δει συμπαθεια σε καποια φυσιγγια συγκεκριμενα;
Όχι Ηλία, δεν έχω καταλάβει να είναι επιλεκτικό σε φυσίγγια, δεν με προβλημάτισε ποτέ αυτό το θέμα. Ότι κι αν του έχω βάλει μια χαρά τουφεκιές βγάζει.

Έχει κάτι διαφορετικό στα κλειδιά που κάνει ισχυρό το κλείδωμα?
Κάτι είχα διαβάσει καπου αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία κ δεν θυμαμε.

Να σαι καλα!το εχει φιλος απο το φορουμ να μας πει πρακτικες εντυπωσεις;
Ηλία δεν ειμαι κάτοχος αλλά έχω δει και κυνηγησει με SKB. Έρχεται ένα φίλος στο σκοπευτήριο με ένα 705 κυνηγετικό, όμορφο και φωνάζει απο μακριά η ποιότητα κατασκευής του. Έχω κυνηγήσει με SKB ενός φίλου που το έφερε από Αγγλια πριν χρόνια, το όπλο ήταν το 505 sporting με κάνες 76, το όπλο είχε ρίξει ένα τρένο φυσίγγια σε σκοπευτήριο στη Αγγλια και έριξε και πολλά εδώ χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να παρουσιάσει πρόβλημα. Εγώ το κυνηγησα σε μπασιμο και πραγματικά το ευχαριστηθηκα, μηδενική ανακρουση με φυσίγγια από 28- 33 γραμμάρια, δεν έκανε διακρίσεις στα φυσίγγια και το ξέρω πολλή καλά γιατί με τον φίλο κάναμε πολλά κυνήγια μαζί και τα έβλεπα. Το όπλο μετά τόσα χρόνια υπάρχει ακόμα και είναι μαχιμο. Αν δεν είχα τον έρωτά με το 725αλλον θα ήταν η επόμενη επιλογή μου. Είμαι σίγουρος πως έκανες άριστη επιλογή και στο μέλλον θα το διαπιστώσεις και ο ίδιος.

Last edited:
Έχει κάτι διαφορετικό στα κλειδιά που κάνει ισχυρό το κλείδωμα?
Κάτι είχα διαβάσει καπου αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία κ δεν θυμαμε.
Τάσο έχει 7 σημεία κλειδώματος. Βέβαια αυτο δεν λέει κάτι γιατί και άλλα επώνυμα όπλα με λιγότερα κλειδιά δεν υστερούν. Απλά σου προδιδει μία αίσθηση στιβαροτητας που μόνο και οπτικά σου φτάνει.

Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
αδερφε μπραβο.πολυ καλη επιλογη.καλοτουφεκο και να λειωσει απ τις μπαλωτιες
.well done..well done..well done.

Status
Not open for further replies.
Back