Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
καλοτουφεκο Ηλία να το χαρείς όσο κανένα άλλο .
περιμένουμε και φωτό να το καμαρώσουμε .

Κανε ενα λογαριασμο στο postimage και ανεβασε εκει τις φωτογραφιες. Μετα βαζεις το λινκ εδω, και ειναι οκ

η SKB εχει παρει τα καλυτερα στοιχεια από ολες τις εταιριες και μετα μαζεύοντας τες εφτιαξε τα οπλα της , η σκανδαλοθηκη είναι κατά πολύ Perazzi , οι κανες της Κριγκοφ-Μπλέιζερ , τα κλειδιά της Μερκελ - Βrowning και τελος η κινηση του οπλου Betetta , οπλα που εχουν περασει τις 1600 πιεσεις επισημο τεστ , τερατα αντοχης , τρομερη κινηση , ακαριαια σκανδαλη και κανες που οποιος τις εχει ριξει δεν τις ξεχναει ποτε

η SKB εχει παρει τα καλυτερα στοιχεια από ολες τις εταιριες και μετα μαζεύοντας τες εφτιαξε τα οπλα της , η σκανδαλοθηκη είναι κατά πολύ Perazzi , οι κανες της Κριγκοφ-Μπλέιζερ , τα κλειδιά της Μερκελ - Βrowning και τελος η κινηση του οπλου Betetta , οπλα που εχουν περασει τις 1600 πιεσεις επισημο τεστ , τερατα αντοχης , τρομερη κινηση , ακαριαια σκανδαλη και κανες που οποιος τις εχει ριξει δεν τις ξεχναει ποτε
.well done.

Τι είναι made in Japan και δεν έχει ποιότητα κατασκευής η δεν είναι αξιόπιστο;

Τι είναι made in Japan και δεν έχει ποιότητα κατασκευής η δεν είναι αξιόπιστο;
τελικα ότι βγαζουν οι σχιστοματηδες είναι απαιχτο , τα μιροκου αντιγραφη Browning είναι αλλα ποιοτικα ένα σκαλι ανωτερα , δεν κανουν εκπτωσεις στην ποιοτητα οι γιαπωνέζοι

τ
Εχεις δίκιο Δημήτρη. Εγω που εχω κι το SKB και το mk70 miroku καταλαβαίνεις τι όπλα ειναι μονο κι μονο απο το άνοιγμα της πεταλούδας.
το skb κατά την ταπεινη μου γνωμη πολύ ανωτερο σε όλα , όχι ότι το μιροκου υστερει καπου , αλλα το σκβ είναι σε άλλη κατηγορια , το μερκελ του φτωχου

Γ
τελικα ότι βγαζουν οι σχιστοματηδες είναι απαιχτο , τα μιροκου αντιγραφη Browning είναι αλλα ποιοτικα ένα σκαλι ανωτερα , δεν κανουν εκπτωσεις στην ποιοτητα οι γιαπωνέζοι
ΓιΑυτό τους γουστάρω. Από μηχανή και αυτοκίνητα ότι έχω Japan είναι.

τ

το skb κατά την ταπεινη μου γνωμη πολύ ανωτερο σε όλα , όχι ότι το μιροκου υστερει καπου , αλλα το σκβ είναι σε άλλη κατηγορια , το μερκελ του φτωχου
Eιναι διαφορετικης φιλοσοφειας.τα skb ειναι στην ιδια κατηγορία στην Αμερικη ( εκει που ειναι η μεγαλυτερη αγορα κι κρινει την τυχη καθε οπλου) με τα mk . Exoυν KERSTEN ,ελλατυρια V ki τρομερο τραβηγμα σκανδαλης. το mk ειναι ενα 425 -525 λιγο πιο προσεγμενο ακομη. (δηλαδη ....τελειο). κι τα δυο ...........πολυ καλα εως Αριστα !

Status
Not open for further replies.
Back