Εχω κι εγω το SKB εχει ωραιο σηκωμα. Πολυ σταθερο οπλο. Εφαμιλο miroku ποιοτηκα θα ελεγα. Japan !
Απο αποψη καννης-τουφεκιας?οποιος κυνηγησει με τετοιο οπλο δεν το ξεχναει , σωστα ?
Εγω δεν μπορω να σου απαντησω. Δεν εχει ριξει ποτε.Απο αποψη καννης-τουφεκιας?
καλοτουφεκο Ηλία να το χαρείς όσο κανένα άλλο .Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
Καλοριζικο Ηλια!!!!εχει κλειδωμα τυπου merkel,αυτο λεει πολλα!!Παιδια μολις σημερα εκλεισα το πρωτο μου σκοπευτικο skb 805 sporting 76 cm καννες ρυθμιζομενο κοντακι....
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/Θα ανέβαζα μια φωτο αλλα δεν μπόρεσα να θυμηθώ πως γίνεται .
απο το ipad δεν εβγαλα ακρη. απο το λαπτοπ εχει linox .τελος παντων δεν πειραζει
Σφιχτο πολυ δλδ σαν την αγγελα!!!!Καλοριζικο Ηλια!!!!εχει κλειδωμα τυπου merkel,αυτο λεει πολλα!!![]()
Σφιχτο πολυ δλδ σαν την αγγελα!!!!
Υγεια να εχει ο συναδερφος να το χαιρεται.[/QUOTE![]()
η SKB εχει παρει τα καλυτερα στοιχεια από ολες τις εταιριες και μετα μαζεύοντας τες εφτιαξε τα οπλα της , η σκανδαλοθηκη είναι κατά πολύ Perazzi , οι κανες της Κριγκοφ-Μπλέιζερ , τα κλειδιά της Μερκελ - Βrowning και τελος η κινηση του οπλου Betetta , οπλα που εχουν περασει τις 1600 πιεσεις επισημο τεστ , τερατα αντοχης , τρομερη κινηση , ακαριαια σκανδαλη και κανες που οποιος τις εχει ριξει δεν τις ξεχναει ποτε
Τι είναι made in Japan και δεν έχει ποιότητα κατασκευής η δεν είναι αξιόπιστο;η SKB εχει παρει τα καλυτερα στοιχεια από ολες τις εταιριες και μετα μαζεύοντας τες εφτιαξε τα οπλα της , η σκανδαλοθηκη είναι κατά πολύ Perazzi , οι κανες της Κριγκοφ-Μπλέιζερ , τα κλειδιά της Μερκελ - Βrowning και τελος η κινηση του οπλου Betetta , οπλα που εχουν περασει τις 1600 πιεσεις επισημο τεστ , τερατα αντοχης , τρομερη κινηση , ακαριαια σκανδαλη και κανες που οποιος τις εχει ριξει δεν τις ξεχναει ποτε
τελικα ότι βγαζουν οι σχιστοματηδες είναι απαιχτο , τα μιροκου αντιγραφη Browning είναι αλλα ποιοτικα ένα σκαλι ανωτερα , δεν κανουν εκπτωσεις στην ποιοτητα οι γιαπωνέζοιΤι είναι made in Japan και δεν έχει ποιότητα κατασκευής η δεν είναι αξιόπιστο;
το skb κατά την ταπεινη μου γνωμη πολύ ανωτερο σε όλα , όχι ότι το μιροκου υστερει καπου , αλλα το σκβ είναι σε άλλη κατηγορια , το μερκελ του φτωχουΕχεις δίκιο Δημήτρη. Εγω που εχω κι το SKB και το mk70 miroku καταλαβαίνεις τι όπλα ειναι μονο κι μονο απο το άνοιγμα της πεταλούδας.
ΓιΑυτό τους γουστάρω. Από μηχανή και αυτοκίνητα ότι έχω Japan είναι.τελικα ότι βγαζουν οι σχιστοματηδες είναι απαιχτο , τα μιροκου αντιγραφη Browning είναι αλλα ποιοτικα ένα σκαλι ανωτερα , δεν κανουν εκπτωσεις στην ποιοτητα οι γιαπωνέζοι
Eιναι διαφορετικης φιλοσοφειας.τα skb ειναι στην ιδια κατηγορία στην Αμερικη ( εκει που ειναι η μεγαλυτερη αγορα κι κρινει την τυχη καθε οπλου) με τα mk . Exoυν KERSTEN ,ελλατυρια V ki τρομερο τραβηγμα σκανδαλης. το mk ειναι ενα 425 -525 λιγο πιο προσεγμενο ακομη. (δηλαδη ....τελειο). κι τα δυο ...........πολυ καλα εως Αριστα !τ
το skb κατά την ταπεινη μου γνωμη πολύ ανωτερο σε όλα , όχι ότι το μιροκου υστερει καπου , αλλα το σκβ είναι σε άλλη κατηγορια , το μερκελ του φτωχου