τα barracuda τα έχεις δοκιμάσει?Τα jsb heavy, cometa heavy και air arms heavy στα 10,34 gr που είναι ίδια ταιριάζουν γάντι στο όπλο σου. Μη ψάχνεις αλλά και ξοδευεσαι άδικα. Το είχα το όπλο σου. Κάνε απόθεμα με cometa που είναι φθηνότερα.
τα barracuda τα έχεις δοκιμάσει?Τα jsb heavy, cometa heavy και air arms heavy στα 10,34 gr που είναι ίδια ταιριάζουν γάντι στο όπλο σου. Μη ψάχνεις αλλά και ξοδευεσαι άδικα. Το είχα το όπλο σου. Κάνε απόθεμα με cometa που είναι φθηνότερα.
Όχι αλλά και τα superdome που είναι τα ίδια grain τα ίδια κάνανεΔοκίμασες τις JSB Exact 8.44grain σε άλλες διαμέτρους;
Είχα δοκιμάσει κάποια h&n δε θυμάμαι αν ήταν Μπαράκ. Μόλις δοκιμασα τα 10,34 gr σταμάτησα να ασχολούμαι. Είναι ακριβές οι δοκιμές. Τα καλά σφαιρακια έχουν πάνω από 12€ το κουτί των 500. Υπάρχουν αν θες να δοκιμάσεις κουτιά με δείγματα σε jsb και h&n.τα barracuda τα έχεις δοκιμάσει?
Παναγιώτη από όσα έχω δοκιμασει δε αρκετά όπλα η καλύτερη μάρκα για μένα είναι τα jsb. Τα h&n είναι κι αυτά κορυφαία αλλά δεν ταιριάζουν σε τόσο πολλές κάννες όπως τα jsb. Ίσως είναι λίγο σκληρότερα μάλλον. Επίσης συμπαθώ ιδιαίτερα τα rws superdome. Έχω πάρει κι ένα κουτάκι rws superfield αλλά δε το χω δοκιμάσει ακόμα. Θέλω να το δω σε ένα bsa που έχω και το ρετουσαρω λίγο.Η baracuda match έχουν είναι 10.65 άρα μπορεί να είναι οκ
Βαλε και οπτικο με βαση αλλα δυο κατοσταρικα και ξανασκεψουτο!!!Μάγκες μου αν έπαιρνα αεροβόλο τώρα θα έπαιρνα το weihrauch hw98. Κάνει 440€ fuck!!!
Τα έχω αυτά Ηρακλή. Εκτός από τα λεφτά όμως άντε ανοιξε, τρίψε, γυαλισε, ξανάνοιξε, ξανατριψε, ρύθμισε κλπ. Γέρασα φίλε, δε βλέπω και καλά, πονάνε και τα χέρια μου, θα κάνω κανά μήνα να το κάνω σωστό.Βαλε και οπτικο με βαση αλλα δυο κατοσταρικα και ξανασκεψουτο!!!
Από το ΙΚΕΑ θα το πάρεις φτιαξτο μόνος σου και καλή τύχη στη συναρμολόγηση;Τα έχω αυτά Ηρακλή. Εκτός από τα λεφτά όμως άντε ανοιξε, τρίψε, γυαλισε, ξανάνοιξε, ξανατριψε, ρύθμισε κλπ. Γέρασα φίλε, δε βλέπω και καλά, πονάνε και τα χέρια μου, θα κάνω κανά μήνα να το κάνω σωστό.
Όλα τα ελατηρίου θελουν γαργάλημα Παναγιώτη. Αλλά λίγο αλλά περισσότερο. Το must είναι λύσιμο, καθάρισμα και σωστή λίπανση. Μια που τοχεις ξεντεριασμενο, να μη το γυαλοχαρτισεις δώθε κειθε λιγουλακι;Από το ΙΚΕΑ θα το πάρεις φτιαξτο μόνος σου και καλή τύχη στη συναρμολόγηση;
ποιο ειναι το εργαλειο?Μην βγάλω τον Κινέζο με τον δίποδα και γίνει χαμός View attachment 66155
Φίλε πλάκα πλάκα λιγο ετσι λιγο αλλιως, έχω κάνει ενα gamo της σειρας (black 1000) αξιοπρεπεστατο.Εσύ γυαλοχαρταρεις τα κυνηγετικά στα αεροβόλα θα κολλήσεις.
Πείτε μου κ εμένα ποια είναι αυτά τα γρασα μολύβδου, που διαβάζω να τα έχω υπόψιν όταν χρειαστεί να αλλάξω ελατήριο, φαντάζομαι ότι κάνετε λείανση στο θάλαμο με γυαλόχαρτο νερού μάλλον 2000,4000.Τα έχω αυτά Ηρακλή. Εκτός από τα λεφτά όμως άντε ανοιξε, τρίψε, γυαλισε, ξανάνοιξε, ξανατριψε, ρύθμισε κλπ. Γέρασα φίλε, δε βλέπω και καλά, πονάνε και τα χέρια μου, θα κάνω κανά μήνα να το κάνω σωστό.
Αtac stoegerποιο ειναι το εργαλειο?
https://airgunshop.gr/12.-peripoiis.../metallika-meri/abbey-lt2-black-grease-50-ml/Πείτε μου κ εμένα ποια είναι αυτά τα γρασα μολύβδου, που διαβάζω να τα έχω υπόψιν όταν χρειαστεί να αλλάξω ελατήριο, φαντάζομαι ότι κάνετε λείανση στο θάλαμο με γυαλόχαρτο νερού μάλλον 2000,4000.
Αφου το λες δεν θα το λειανω κατι θα ξερεις παραπάνω. Αν κατάλαβα καλά το πρώτο είναι για το ελατήριο και το δεύτερο για την τσιμουχα και πιστόνι. Σ αυτές της περίπτωσης από ότι διάβασα το λιγότερο είναι προτιμότερο απ το περισσότερο για να μην έχουμε dieselinghttps://airgunshop.gr/12.-peripoiis.../metallika-meri/abbey-lt2-black-grease-50-ml/
https://airgunshop.gr/12.-peripoiis...metallika-meri/bisley-grasso-aerovolon-oplon/
Δεν ειναι απαραίτητο να κάνεις λείανση στον θάλαμο. Στο cometa σου δεν απαιτείται. Αν θες να κάνεις ξεκίνα με 600 και μετα 800 και 1000. Μετά είναι λίγο υπερβολή. Υπάρχει όμως κίνδυνος αν φας πολύ να μη σφραγίζει καλά η τσιμούχα. Εγω δεν θα έκανα στο cometa. Αν θες σωνει και ντε να κάνεις κάτι λείανε τις άκρες του ελατηρίου.