Ποιο αεροβόλο να πάρω?

Αφου το λες δεν θα το λειανω κατι θα ξερεις παραπάνω. Αν κατάλαβα καλά το πρώτο είναι για το ελατήριο και το δεύτερο για την τσιμουχα και πιστόνι. Σ αυτές της περίπτωσης από ότι διάβασα το λιγότερο είναι προτιμότερο απ το περισσότερο για να μην έχουμε dieseling
Τωρα αλήθεια πόσο κρατάει περίπου ένα ελατήριο ασ πούμε 5000 βολές?
Και τα δυο γρασσα κανουν και για τις δυο εφαρμογες. Θα βάλεις στο δάχτυλο σου λιγο και θα αλείψεις την τσιμούχα στο πλαι και όχι μπροστά. Με τον ίδιο τρόπο θα αλείψεις γύρω γύρω το πίσω μέρος του πιστονιού. Το συγκρότημα πιστόνι τσιμούχα ακουμπάει στο θάλαμο με τα πλαινα της τσιμούχας και το πίσω μέρος του πιστονιού. Το υπόλοιπο δεν ακουμπάει καν. Θα παρατηρήσεις οτι το πιστόνι είναι πιο παχύ στο πίσω του μέρος. Για το ελατήριο τώρα θα βάλεις μια ποσότητα σαν φουντούκι στη χούφτα σου και κάνεις τη πατροπαράδοτη παλινδρομική κίνηση μόνο που θα κρατάς το ελατήριο αντί του Κίτσου. Θα βάλεις και γράσσο στα δύο άκρα του ελατηρίου. 5000 βολές για το ελατήριο είναι υπερβολικά λίγες. Είναι σαν να μου λες 10 κουτιά σφαιράκια. Μετά απο 5000 βολές θα έχει απλά στρώσει το αεροβόλο σου.

Όλα αυτά που σου είπα είναι ενα ελαφρύ tuning. Το γλυκαίνεις λίγο. Δεν είναι επαγγελματική προσέγγιση
Οταν χρειαστεί ελατήριο θα το τακτοποιήσω. Αν μέχρι τότε δεν έχω αλλάξει όπλο γιατί έχω φάει βαρύ κόλλημα με το sport.
Το μόνο που με χαλάει σ αυτό το όπλο είναι η σκανδάλη, το dianna 45 που έχω του 80 είναι πολύ καλύτερη.

Παρακαλώ, προτείνετε κάποιο αεροβόλο gas ram ή ελατηρίου που να είναι ταυτόχρονα ακριβές και ισχυρό και η τιμή του να μην ξεπερνάει τα 250.

Παρακαλώ, προτείνετε κάποιο αεροβόλο gas ram ή ελατηρίου που να είναι ταυτόχρονα ακριβές και ισχυρό και η τιμή του να μην ξεπερνάει τα 250.
Σε τι διαμέτρημα;
Πώς ορίζεται ώς "ισχυρό" ; Πόσα ποδόλιβρα ή αρχική ταχύτητα (πραγματική) να βγάζει με βλήματα μέσου βάρους ;
Καινούργιο;
Ασχέτως εργοστασίου κατασκευής (χώρας προέλευσης) ;
Από σκανδάλη; Καλή ή ότι να 'ναι ;

Να συμπληρώσω. Σε διαμέτρημα 22.

Σε τι διαμέτρημα;
Πώς ορίζεται ώς "ισχυρό" ; Πόσα ποδόλιβρα ή αρχική ταχύτητα (πραγματική) να βγάζει με βλήματα μέσου βάρους ;
Καινούργιο;
Ασχέτως εργοστασίου κατασκευής (χώρας προέλευσης) ;
Από σκανδάλη; Καλή ή ότι να 'ναι ;
Καινούριο, 1000-1050π/δ (πραγματικά) με μεσαία προς βαριά βλήματα, διαμετρήματος .22 και ρυθμιζόμενη σκανδάλη.

Καινούριο, 1000-1050π/δ (πραγματικά) με μεσαία προς βαριά βλήματα, διαμετρήματος .22 και ρυθμιζόμενη σκανδάλη.
Hatsan 135

https://e-aerovolo.gr/product/αεροβόλα/όπλα/ελατηρίου-όπλα/hatsan-135-5-5mm/

Hatsan 125

https://e-aerovolo.gr/product/αεροβόλα/όπλα/ελατηρίου-όπλα/hatsan-125-5-5mm/

(φτηνότερο - πλαστικό κοντάκι)

Artemis GR1600W

https://e-aerovolo.gr/product/αεροβόλα/όπλα/gas-ram-όπλα/artemis-gr1600w-5-5mm-gasram/

(ίσως να μην φτάνει την διαφημιζόμενη ταχύτητα - ίσως και να την φτάνει - σκανδάλη όχι καλή)

Πολυ ψηλές ταχύτητες για ελατηρίου σε 22αρι, νομίζω αυτές είναι μεγάλες ταχύτητες και για πολλά pcp.

Πολυ ψηλές ταχύτητες για ελατηρίου σε 22αρι, νομίζω αυτές είναι μεγάλες ταχύτητες και για πολλά pcp.
Με τίμημα :
- αυξημένο βάρος όπλου
- κραδασμούς σε πολύ υψηλότερο επίπεδο
- μεγάλο "ζόρι" στην όπλιση που καταντάει κουραστική
- ακρίβεια που λόγω κραδασμών υποφέρει σοβαρά ειδικά σε μεγαλύτερες αποστάσεις
- δεν αντέχει οπτικό πάνω τους (δοκιμασία καταστροφής)

Για μένα κάνε λίγο οικονομία και υπομονή και πάρε ένα hw95 σε 4.5 και θα με θυμηθείς..Όπλο για μια ζωή

Προσωπικα για μενα......δεν υπαρχει..........
Δυναμη και ακριβεια στα λεφτα αυτα δεν ''παντρευωνται'' για να γινει ενας τετοιος γαμος ''κουμπαρα'' πρεπει να ειναι η ποιοτητα......η ''κουμπαρια'' ομως κοστιζει!!!!!!!!
Το εχω ξαναπει και το στηριζω με επιχειρηματα.....αεροβολο gas ram ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!! HW 90.......MΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!!!!!!

Για 250€ πού δίνεις, ζητάς πάρα πολλά. Μόνο μεταχειρισμένο HW 90 μπορεί να βρεις με τά χρήματα αυτά, και πάλι πολύ δύσκολα

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα φτιάχνω σε ένα χαρτί σε κάθετο άξονα 3 στόχους, μηδενιζω στα 30 μ το μεσαίο στόχο, όλα καλά μέχρι εδώ πάνε μια χαρά στο κέντρο.
Τώρα όταν σημαδευω τον κάτω ή των πάνω πάνε αλου με τίποτα δεν έχουν τη συγκέντρωση που έχουν στο μεσαίο, πολύ διαφορά.
Διόπτρα hawke 3-9×40 ao

Back