Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν σήμερα είδα κάτι που δεν έχω ξαναδεί...βγήκα για πέρδικα κάπου κοντά αφού ο καιρός ήταν συνεφιασνενος από το ξημέρωμα. Έβγαλα κάποια πουλιά που δεν μου έδωσαν ευκαιρίες τουφεκιας και χάρηκα τη σκύλα μου,αν και νοτιας δε σταμάτησε δευτερόλεπτο. Σε κάποια φάση είδα μια αλεπού ψοφια χτεσινή; Προχτεσινή; Κάπου εκεί την υπολογίζω και στα 10-15 μέτρα μακριά της ένα λαγόσκυλο επίσης ψοφιος. Το μέρος ήταν σχετικά καθαρό και τα διέκρινα εύκολα. Τράβηξα τη σκύλα μου κοντά και τις έβαλα σκοινακι γιατί φοβήθηκα για φολες. Τι μπορεί να έγινε;

Λοιπόν σήμερα είδα κάτι που δεν έχω ξαναδεί...βγήκα για πέρδικα κάπου κοντά αφού ο καιρός ήταν συνεφιασνενος από το ξημέρωμα. Έβγαλα κάποια πουλιά που δεν μου έδωσαν ευκαιρίες τουφεκιας και χάρηκα τη σκύλα μου,αν και νοτιας δε σταμάτησε δευτερόλεπτο. Σε κάποια φάση είδα μια αλεπού ψοφια χτεσινή; Προχτεσινή; Κάπου εκεί την υπολογίζω και στα 10-15 μέτρα μακριά της ένα λαγόσκυλο επίσης ψοφιος. Το μέρος ήταν σχετικά καθαρό και τα διέκρινα εύκολα. Τράβηξα τη σκύλα μου κοντά και τις έβαλα σκοινακι γιατί φοβήθηκα για φολες. Τι μπορεί να έγινε;
Φόλες 100%

Καλα έκανες...
Και εγώ για φολες θα σκεφτόμουν.....
Λες να έγινε καμιά μάχη σώμα με σώμα κ να σκοτωθηκαν αναμεταξυ τους? .yel.
Φίλε μπορεί να ήταν φολες αλλά εμένα άλλο περνάει από το μυαλό μου και δε θέλω να το γράψω δημόσια. Τα λέμε σε πμ

Πάτησα κάτι πουλιά και δεν έριξα μπορούσα να κάνω 2 άνετα... τα αφήνω λεω για να δω θα φερμαρι βιδωτή περδικα; ;; είδα που πήγαν το πήγα κατευθείαν εκεί... παει περνι μια φερμα κανα 5λπτο σηκωθείκε τον βαρεσα το κότσο και τα άφησα να γίνουν για κανα κουτάβι!!!.

Last edited:

Πάτησα κάτι πουλιά και δεν έριξα μπορούσα να κάνω 2 άνετα... τα αφήνω λεω για να δω θα φερμαρι βιδωτή περδικα; ;; είδα που πήγαν το κατευθείαν εκεί... παει περνι μια φερμα κανα 5λπτο σηκωθείκε τον βαρεσα το κότσο και τα άφησα να γίνουν για κανα κουτάβι!!!.
Ωραίος
Και για την εγκράτεια και για την διαχείριση

Πάτησα κάτι πουλιά και δεν έριξα μπορούσα να κάνω 2 άνετα... τα αφήνω λεω για να δω θα φερμαρι βιδωτή περδικα; ;; είδα που πήγαν το πήγα κατευθείαν εκεί... παει περνι μια φερμα κανα 5λπτο σηκωθείκε τον βαρεσα το κότσο και τα άφησα να γίνουν για κανα κουτάβι!!!.
Συγχαρητήρια για την κυνηγετική σου παιδιά έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε και να κάνουμε όλοι για την πέρδικες που ξέρουμε και κυνηγάμε. Η πέρδικα είναι ένα θήραμα που εκεί που γεννιέται πεθένει.

Μπράβο σας.... Άξιοι

Μπράβο Λάμπη, ωραίο κυνήγι πάντα τέτοια :)
Πες μας δυο λόγια αν θέλεις για το σημερινό σου κυνήγι, να μαθαίνουμε και εμείς που δεν έχουμε φραγκολίνες ... :)
'Ολα καλά ,δύσκολες συνθήκες ξηρασίας πού μετά τίς 8.30 έκανε το έργο πολύ δύσκολο .
Οι φραγκολίνες έχουν α΄ύξηση φέτος ,πήγαν καλά οι γέννες .
Καί οι πέρδικες νομίζω έχουν αύξηση .Πάντα με σεβασμό στο θήραμα .
Έβγαλαν ακόμη μια τα σκυλιά πού πήγε ατουφέκιστη διότι ζύγιασε καλά πρός τα πού να πετάξει ...:)

Νομίζω ότι η 391 είναι η πιο όμορφη καραμπινα που έχω δει.

Κατά τη γνώμη μου και για το δικό μου γούστο.

Όποια διαφωνία σεβστη.

Όποια διαφωνία σεβστη.
ολες η γκομενες φιλε στελιο ειναι ωραιεςςςςς,,ξανθιες μελαχρινες και στο τελος η καραφλεςςςς,,ωπος η ΑΤΑ .yel.
:oops:

Ωραίος
Και για την εγκράτεια και για την διαχείριση
+1000...τα είπε ο Γιώργης! :) .love. !!!

Όποια διαφωνία σεβστη.
Και η ποιο αξιόπιστη. Κανα πουλάκι δεν βλέπω να βάζεις τι έγινε με σενα;;;; φιλε;;

Και η ποιο αξιόπιστη. Κανα πουλάκι δεν βλέπω να βάζεις τι έγινε με σενα;;;; φιλε;;
Φίλε μου 3-4 φορές έχω πάει φέτος.
Νομίζω έχω κάνει τρία πουλιά.

Μου έφυγε την Τετάρτη και ένα από τα πιο έξυπνα κοπάδια που έχω πετύχει.

Μου την έχει κάνει 5-6 φορές(διαχρονικα οχι φετος) από όποια μεριά κι αν έχω πάει και άλλες 3-4 φορές δεν το έχω συναντήσει εκεί που το ψάχνω.

Εν τω μεταξύ πάντα ένα σήκωμα και μετά τελος.
Εξαφανίζονται.

Αυτά με την πέρδικα φέτος.

Φίλε μου 3-4 φορές έχω πάει φέτος.
Νομίζω έχω κάνει τρία πουλιά.

Μου έφυγε την Τετάρτη και ένα από τα πιο έξυπνα κοπάδια που έχω πετύχει.

Μου την έχει κάνει 5-6 φορές(διαχρονικα οχι φετος) από όποια μεριά κι αν έχω πάει και άλλες 3-4 φορές δεν το έχω συναντήσει εκεί που το ψάχνω.

Εν τω μεταξύ πάντα ένα σήκωμα και μετά τελος.
Εξαφανίζονται.

Αυτά με την πέρδικα φέτος.
μην πας ρε στελιο χωρις σκυλακι στην περδικααααα,,αστεςςς στην υσυχιατους τα πουλακια,,σπας και τα ποδαριασου κιωλαςςςςςς εαν της βρηςςςς :rolleyes:
.yel.

Status
Not open for further replies.
Back