Μπράβο Κωνσταντίνε πάντα τέτοια
Μπράβο ρε σειρά! Ωραίος!
Ευχαριστω σειράΜπράβο ρε σειρά! Ωραίος!
...θα πας καλά, σίγουραΕυχαριστω Γιάννη , τώρα μένει να γεμίσω κανα φυσιγγακι αλλά δεν το βλεπω για φέτος .
.Λεβέντης κι Όμορφος!! Σέβομαι...
Ευχαριστω φιλε μου,το κυνηγι αυτό από την φύση του είναι λεβέντικο και για μένα η υπέρτατη δοκιμασία για τον κυνηγο και τα σκυλια του. Φέτος ήταν μια παράξενη χρόνια, δεν υπήρχαν γέννες η έγιναν και ψόφησαν για κάποιο λόγο , κυνήγησα μερικά κοπάδια επιλεκτικά που έβλεπα ότι δεν θα κάνω κακό για την επόμενη χρόνια που προβλέπω ότι θα είναι χειρότερη της φετινής..Λεβέντης κι Όμορφος!! Σέβομαι...
Να είσαι καλάΣου εύχομαι να είσαι γερός και δυνατός,να απολαμβάνεις τα σκυλιά σου σ' αυτό το όμορφο και λεβεντικο κυνήγι!!!
Καλησπέρα Νίκο, η έξοδος και η περιπλάνηση στο βουνό παρακολουθώντας τα σκυλιά έχει τη μαγεία της ... θα έρθει και η συνάντηση ...
View attachment 60429
View attachment 60430
Από τη χθεσινή βόλτα, χωρίς να τις συναντήσω επίσης![]()
Την πηγα τη βολτα μου σημερα .Δεν τα βρηκα τα πουλια
Έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου για σκαρφάλωμα ... καλά να περνάτεΚαλησπέρα στην περδικοπαρεα
Άλλη μια χρονιά έρχεται σιγά σιγά στο τέλος της (τσουκαρ)
Περάσαμε ωραία υδρωσαμε κουραστηκαμε ρίξαμε τις τουφεκιες μας
Πάνω από όλα είδαμε τα σκυλιά μας να γίνονται καλύτερα
Άλλη μια χρονιά που μας φτάσανε στα όρια μας, συνεχής εναλλαγές συναισθημάτων
Κάθε χρόνο λέω μέσα μου δεν θα κάνουμε τρέλες φέτος και κάθε χρόνο έρχεται η στιγμή που σε τρελαινουν χάνεις το μυαλό σου και αποφασίζεις να βγεις εκεί που δεν πατάνε ούτε τα κατσίκια
View attachment 60427
View attachment 60433
https://drive.google.com/file/d/10_iphArZZZpSl_W4i6TlMXPG4jEniOlh/view?usp=drivesdk