Μπράβο σου και μπράβο στον ΔΙΑ.....
Αυτος φερμαρε μέσα στα έλατα και δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο σκυλί πάτησε αλλά ο φιλος και τελικά έκανα ένα εγω μέσα σε μια σάρα με έλατα τουλάχιστον έκανε απόρτ και ας μην βαρεσαμε το δικό του πουλι..Μπράβο σου και μπράβο στον ΔΙΑ.....
Τώρα άρχισε να παίρνει τόπο;Αυτος φερμαρε μέσα στα έλατα και δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο σκυλί πάτησε αλλά ο φιλος και τελικά έκανα ένα εγω μέσα σε μια σάρα με έλατα τουλάχιστον έκανε απόρτ και ας μην βαρεσαμε το δικό του πουλι..
Σήμερα ανέβηκα σε μεγάλο βουνό και είχε πάγο το πρωί πήγε καλύτερα ήταν και στροτο το βουνό αλλά όταν πιάνει ο ήλιος έπιανε έλατα κεδρα κατά τις 11..Τώρα άρχισε να παίρνει τόπο;
Ετσι πρέπει να είναι το κυνήγι γεμάτο!!!Ενα ομορφο στιγμιοτυπο απο την δικη μας εναρξη με πολυ περπατημα αρκετη ζεστη και υγρασια
Σωστη επιλογη τοπου και ομορφες φερμες και σε συναντησεις και με περδικες και με λαγους
Υγεια να χουμε και να μαστε καλα και μεις και τα σκυλακια μας να βγαινουμε
Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας σε αυτό το πανέμορφο και πολύ αγαπημένο ενδημικό θήραμα πάντα τέτοια.Ενα ομορφο στιγμιοτυπο απο την δικη μας εναρξη με πολυ περπατημα αρκετη ζεστη και υγρασια
Σωστη επιλογη τοπου και ομορφες φερμες και σε συναντησεις και με περδικες και με λαγους
...να είσαι πάντα καλά, πάντα τέτοια!Ενα ομορφο στιγμιοτυπο απο την δικη μας εναρξη με πολυ περπατημα αρκετη ζεστη και υγρασια
Γιατί προφανος ήταν η δικοί τους ή τίποτα μεγάλα κεφάλια η ίδια ιστορία παντούΚαι εμάς εδώ προχτές κάνανε μπλόκο η θύρο φυλακή γτ ήρθανε κάποια άτομα από Λευκάδα μπήκανε καταφυγιο βάρεσανε 25 πουλιά και 7 λαγούς αλλά δεν τους έπιασαν το γτ δεν το γνωρίζω
Σίγουρα κάτι έπαιξεΓιατί προφανος ήταν η δικοί τους ή τίποτα μεγάλα κεφάλια η ίδια ιστορία παντού
Πριν να ανοίξει η άδεια φέτος ήταν μια ομάδα με ντόπια σκυλιά και ήταν σε ζωνη του δασαρχειου και στις γύρω περιοχές για δύο βδομάδες συνεχόμενα και όσοι λαγοί δεν πιανοταν από τα σκυλιά τους εκτελουσαν όταν πήγα να βγάλω την άδεια έβαλα φασαρία και μου είπε το μλακισμενο που καθόταν στο σύλλογο και έβγαζε τις άδειες το ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ήταν μπάτσοι και στρατιωτικοί οι λαθροθηρεςΣίγουρα κάτι έπαιξε
Και τι πάει να πει αυτό εξουσία είναι οι μπάτσοι και οι στρατιωτικοί δεν το καταλαβαίνω αυτοΠριν να ανοίξει η άδεια φέτος ήταν μια ομάδα με ντόπια σκυλιά και ήταν σε ζωνη του δασαρχειου και στις γύρω περιοχές για δύο βδομάδες συνεχόμενα και όσοι λαγοί δεν πιανοταν από τα σκυλιά τους εκτελουσαν όταν πήγα να βγάλω την άδεια έβαλα φασαρία και μου είπε το μλακισμενο που καθόταν στο σύλλογο και έβγαζε τις άδειες το ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ήταν μπάτσοι και στρατιωτικοί οι λαθροθηρες
Ωραια φωτο ! Μπραβο σου...να είσαι πάντα καλά, πάντα τέτοια!
Υ.Γ...είναι η Πέρδικα με το δίκαννο ...όλα τα λεφτά!...
View attachment 59863
Μας τα είπε ο ΝΙΚΟΣΣ.Πριν να ανοίξει η άδεια φέτος ήταν μια ομάδα με ντόπια σκυλιά και ήταν σε ζωνη του δασαρχειου και στις γύρω περιοχές για δύο βδομάδες συνεχόμενα και όσοι λαγοί δεν πιανοταν από τα σκυλιά τους εκτελουσαν όταν πήγα να βγάλω την άδεια έβαλα φασαρία και μου είπε το μλακισμενο που καθόταν στο σύλλογο και έβγαζε τις άδειες το ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ήταν μπάτσοι και στρατιωτικοί οι λαθροθηρες
Μα ποιος είναι πάλι αυτός ο Νίκος? Όλα σας τα έχει πει αυτός? Δεν άφησε τίποτα και για κανέναν άλλο?Μας τα είπε ο ΝΙΚΟΣΣ.
Στο κουτι,βαραει 30 τσιχλες...Μα ποιος είναι πάλι αυτός ο Νίκος? Όλα σας τα έχει πει αυτός? Δεν άφησε τίποτα και για κανέναν άλλο?
Νομίζω σε έχει χαλαρά θα έβαζα και το τουφέκι μου στοίχημα πάνω τουΣτο κουτι,βαραει 30 τσιχλες...
Στην αρχη εχει 24/24....
Το τελευταιο φυσιγγι το ριχνει σε κοπαδακι και πεφτουν 6...
Δεν διαφωνω ΝΙΚΟΣΣ,δεν το επαιξα ποτε μεγαλος τουφεκος...Νομίζω σε έχει χαλαρά θα έβαζα και το τουφέκι μου στοίχημα πάνω του