Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο σου και μπράβο στον ΔΙΑ.....
Αυτος φερμαρε μέσα στα έλατα και δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο σκυλί πάτησε αλλά ο φιλος και τελικά έκανα ένα εγω μέσα σε μια σάρα με έλατα τουλάχιστον έκανε απόρτ και ας μην βαρεσαμε το δικό του πουλι..

Αυτος φερμαρε μέσα στα έλατα και δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο σκυλί πάτησε αλλά ο φιλος και τελικά έκανα ένα εγω μέσα σε μια σάρα με έλατα τουλάχιστον έκανε απόρτ και ας μην βαρεσαμε το δικό του πουλι..
Τώρα άρχισε να παίρνει τόπο;

Ενα ομορφο στιγμιοτυπο απο την δικη μας εναρξη με πολυ περπατημα αρκετη ζεστη και υγρασια
Σωστη επιλογη τοπου και ομορφες φερμες και σε συναντησεις και με περδικες και με λαγους
Υγεια να χουμε και να μαστε καλα και μεις και τα σκυλακια μας να βγαινουμε

Attachments

• AD5A2F9B-BDC4-4FA5-B0E5-19EEC240169F.jpeg
    AD5A2F9B-BDC4-4FA5-B0E5-19EEC240169F.jpeg
    421,5 KB · Προβολές: 89
Ενα ομορφο στιγμιοτυπο απο την δικη μας εναρξη με πολυ περπατημα αρκετη ζεστη και υγρασια
Σωστη επιλογη τοπου και ομορφες φερμες και σε συναντησεις και με περδικες και με λαγους
Ετσι πρέπει να είναι το κυνήγι γεμάτο!!!

Μια μεγάλη θυλικια στο χείλος του γκρεμού. Μεσα στα ΈΛΑΤΑ!!!
Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας σε αυτό το πανέμορφο και πολύ αγαπημένο ενδημικό θήραμα πάντα τέτοια.

...να είσαι πάντα καλά, πάντα τέτοια!:)

Υ.Γ...είναι η Πέρδικα με το δίκαννο ...όλα τα λεφτά! .love....

IMG_20210919_082525.jpg

Last edited:
Και εμάς εδώ προχτές κάνανε μπλόκο η θύρο φυλακή γτ ήρθανε κάποια άτομα από Λευκάδα μπήκανε καταφυγιο βάρεσανε 25 πουλιά και 7 λαγούς αλλά δεν τους έπιασαν το γτ δεν το γνωρίζω
Γιατί προφανος ήταν η δικοί τους ή τίποτα μεγάλα κεφάλια η ίδια ιστορία παντού

Σίγουρα κάτι έπαιξε
Πριν να ανοίξει η άδεια φέτος ήταν μια ομάδα με ντόπια σκυλιά και ήταν σε ζωνη του δασαρχειου και στις γύρω περιοχές για δύο βδομάδες συνεχόμενα και όσοι λαγοί δεν πιανοταν από τα σκυλιά τους εκτελουσαν όταν πήγα να βγάλω την άδεια έβαλα φασαρία και μου είπε το μλακισμενο που καθόταν στο σύλλογο και έβγαζε τις άδειες το ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ήταν μπάτσοι και στρατιωτικοί οι λαθροθηρες

Πριν να ανοίξει η άδεια φέτος ήταν μια ομάδα με ντόπια σκυλιά και ήταν σε ζωνη του δασαρχειου και στις γύρω περιοχές για δύο βδομάδες συνεχόμενα και όσοι λαγοί δεν πιανοταν από τα σκυλιά τους εκτελουσαν όταν πήγα να βγάλω την άδεια έβαλα φασαρία και μου είπε το μλακισμενο που καθόταν στο σύλλογο και έβγαζε τις άδειες το ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ήταν μπάτσοι και στρατιωτικοί οι λαθροθηρες
Και τι πάει να πει αυτό εξουσία είναι οι μπάτσοι και οι στρατιωτικοί δεν το καταλαβαίνω αυτο

Μας τα είπε ο ΝΙΚΟΣΣ.

Μα ποιος είναι πάλι αυτός ο Νίκος? Όλα σας τα έχει πει αυτός? Δεν άφησε τίποτα και για κανέναν άλλο?
Στο κουτι,βαραει 30 τσιχλες...
Στην αρχη εχει 24/24....
Το τελευταιο φυσιγγι το ριχνει σε κοπαδακι και πεφτουν 6...

Νομίζω σε έχει χαλαρά θα έβαζα και το τουφέκι μου στοίχημα πάνω του
Δεν διαφωνω ΝΙΚΟΣΣ,δεν το επαιξα ποτε μεγαλος τουφεκος...

ΥΓ 1:Με τι οπλο κυνηγας δεν μας απαντησεις οταν κατεβαζες καταιγισμο κατηγοριων για διαφορα οπλα σε εταιρο θεμα.Να ξερουμε τουλαχιστον αν αξιζει το στοιχημα...

ΥΓ 2:Τα χε πει ο Αϊνσταϊν,αλλα ποιος τον ακουγε (Οτι ειναι μαπα οι Fabarm εννοω,μην παει αλλου ο νους σου)

ΥΓ 3:Αν τα λεω πολυ γραμματιζουμενα και μπερδεκεύεσαι,λάλα μου.Τα εξηγιζω και πιο καλυτεροτερα...

Status
Not open for further replies.
Back