Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο που εβαλες και αστοχιες μεσα στο βιντεο . Πολυ καλη προσπαθεια . Μας ταξιδεψες ιδιως τωρα που δεν πεταει ουτε σπινος στα καρτερια
σας ευχαριστώ ολους!!! είναι γενικο το κακο φέτος μια από τα ιδια και στην σαμο. αυτο που αναρωτιέμαι είναι πως γίνετε 70-100 χιλιόμετρα πιο πάνω η χιος να παίρνανε πουλιά και πιο κάτω τίποτα δεν ξερω τι φταίει.

σας ευχαριστώ ολους!!! είναι γενικο το κακο φέτος μια από τα ιδια και στην σαμο. αυτο που αναρωτιέμαι είναι πως γίνετε 70-100 χιλιόμετρα πιο πάνω η χιος να παίρνανε πουλιά και πιο κάτω τίποτα δεν ξερω τι φταίει.
Την ίδια απορία έχω και εγώ!

Μπράβο Δημήτρη.Τυφλα να έχουν τα πρωινά.
Όσα είδα απόψε δεν τα ειδα σε 4 μέρες πρωινά από 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου. Χωρίς καμία υπερβολή. Και το παρανοϊκό είναι ότι το πρωί δεν έχει ούτε μαύρες!!!! Τι σκατα συμβαίνει δεν ξέρω!

Όσα είδα απόψε δεν τα ειδα σε 4 μέρες πρωινά από 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου. Χωρίς καμία υπερβολή. Και το παρανοϊκό είναι ότι το πρωί δεν έχει ούτε μαύρες!!!! Τι σκατα συμβαίνει δεν ξέρω!
προχθές έπαθα το ιδιο δεν πρόλαβαινα να γεμίσω πήγα και χθες και τα πουλιά που πέρασαν ήταν πολύ λιγότερα.

προχθές έπαθα το ιδιο δεν πρόλαβαινα να γεμίσω πήγα και χθες και τα πουλιά που πέρασαν ήταν πολύ λιγότερα.
Και εδώ μια έχει πολλά μια λιγότερα αλλά ακαπνος δεν φεύγεις. Μόνο που περνάνε στο θεο τα πιο πολλά. Δεν ρίχνω για να μην καίω τα μέρη. Όσα περάσουν καλά. Δεν είναι για χόρταση άλλωστε! Στην αρχή είμαστε ακομα.

Μήτσο περνούσαν και ομαδούλες ψηλωμένες με κατεύθυνση νότο-βορρά;
Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο χωριό σε βόλτα απόγευμα τέλη Οκτώβρη αυτό το φαινόμενο. Το αποδίδω σε νέα πουλιά από πέρασμα που ανεβαίνουν ανάποδα αναζητώντας καλύτερες συνθήκες.

Όπως και να έχει ότι γράφει ο @outlander, τουφέκα και μην το ψάχνεις 😂 .

Μήτσο περνούσαν και ομαδούλες ψηλωμένες με κατεύθυνση νότο-βορρά;
Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο χωριό σε βόλτα απόγευμα τέλη Οκτώβρη αυτό το φαινόμενο. Το αποδίδω σε νέα πουλιά από πέρασμα που ανεβαίνουν ανάποδα αναζητώντας καλύτερες συνθήκες.

Όπως και να έχει ότι γράφει ο @outlander, τουφέκα και μην το ψάχνεις 😂 .
Περνούσαν όπως οι πιασμένες τον χειμώνα. Το περίεργο είναι ότι παρά πολλά πουλιά κατέβαιναν απόψε. Από βουνό προς κάμπο.

Περνούσαν όπως οι πιασμένες τον χειμώνα. Το περίεργο είναι ότι παρά πολλά πουλιά κατέβαιναν απόψε. Από βουνό προς κάμπο.
Δεν βγάζουμε άκρη με αυτές φέτος.
Κερνα τους Ρουμελιώτη και ας περνάνε όπως θέλουν. .yel.

Εδώ ρε φίλε στα 5 χιλιόμετρα αριστερά μου είναι το καλύτερο μέρος σε όλη τη Χίο και δεν έπεσε τουφεκιά και εμείς ρίξαμε από 1.5 πακέτο ο καθένας μας... Είναι τύχη το κυνήγι ξεκάθαρα!

Εδω συμβαινει χρονια στην περιοχη μου δεν παιζουν πρωινα καθολου αν δεν εχει μπασιμο το μαξ να κανεις 3 στις καλες χρονιες.Αλλα στα απογευματινα της ποπης.Φετος ακομα δεν εχουν πιασει πολλα εδω περιμενουμε

Εδω συμβαινει χρονια στην περιοχη μου δεν παιζουν πρωινα καθολου αν δεν εχει μπασιμο το μαξ να κανεις 3 στις καλες χρονιες.Αλλα στα απογευματινα της ποπης.Φετος ακομα δεν εχουν πιασει πολλα εδω περιμενουμε
Μόνο στην Εύβοια έχει πουλιά μην το ψάχνεις :cool:

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back