Καλημέρα! Τι ησυχία είναι αυτή εδώ μέσα; Ή ντουφεκάτε ακόμα ή δεν πέρασε τίποτα και τα αντικαταθλιπτικά επιδράσανε!
μαλλον το δευτερο!τα χειροτερα μπασιματα ever!Καλημέρα! Τι ησυχία είναι αυτή εδώ μέσα; Ή ντουφεκάτε ακόμα ή δεν πέρασε τίποτα και τα αντικαταθλιπτικά επιδράσανε!
Μόλις μίλησα με Σκούρτα, πεθαμένα τα πράγματα για το σημείο. Έχουν δει σε όλο τον ορίζοντα καμιά 40αριά πουλιά. 3 - 4 πουλιά μέσος όρος.μαλλον το δευτερο!τα χειροτερα μπασιματα ever!
Τι γένεται εκεί περα ωρέ??View attachment 59342καλημερα κόσμε!!! Πέρναγαν υπερβολικα ψηλά. Δεν είχε καθόλου αέρα. Σήμερα με το σεντ Ετιέν ήμουν. Δύο άτομα σύνολο 23 πιάσαμε και 4-5 χαμένες.αν είχε λίγο αέρα θα κάναμε πανηγύρι! Τώρα πια ,την άλλη εβδομάδα θα πάω γιατί και σήμερα μπατάρει σε νότια ,ελπίζω να ρίξει και καμιά βροχή γιατί δεν έχει ρίξει σταγόνα κάνα 5μηνο.. μεγάλη ξηρασία φέτος δυστυχώς.
Την φαγαμε εμείς για άλλη μια χρόνια Τάσο δυσυηχωςΤι γένεται εκεί περα ωρέ??
Μελι έχετε??
Μπράβο ρε βαράτε αβέρτα
κ για εμάς....
Ο Κλούβας ξεπουλησε σίγουρα χαχαχα...
Πλέον δεν μου καίγεται καρφί Ηλία...Την φαγαμε εμείς για άλλη μια χρόνια Τάσο δυσυηχως
Βαστά γερά Μάνο...πάλι καλά που έχουμε κ εσένα κ ξέρουμε πότε θα τελειώσουν τ περάσματα...χαχαχαView attachment 59342καλημερα κόσμε!!! Πέρναγαν υπερβολικα ψηλά. Δεν είχε καθόλου αέρα. Σήμερα με το σεντ Ετιέν ήμουν. Δύο άτομα σύνολο 23 πιάσαμε και 4-5 χαμένες.αν είχε λίγο αέρα θα κάναμε πανηγύρι! Τώρα πια ,την άλλη εβδομάδα θα πάω γιατί και σήμερα μπατάρει σε νότια ,ελπίζω να ρίξει και καμιά βροχή γιατί δεν έχει ρίξει σταγόνα κάνα 5μηνο.. μεγάλη ξηρασία φέτος δυστυχώς.
Ο κλούβας με τα φυσέκια του τα περσινά και με τις φετινές τιμές έφαγε μεγάλο Χ ! Πάντα η Χίος έχει περάσματα τσίχλας Τάσο. Και μάλιστα από τα καλύτερα περάσματα πανελλαδικά. Φέτος όμως δεν το είδαμε το τρυγόνι και το ορτύκι , που σε άλλα μέρη της Ελλάδας από όσα έμαθα μπαίνανε κάποια πουλιά έστω και λίγα!Τι γένεται εκεί περα ωρέ??
Μελι έχετε??
Μπράβο ρε βαράτε αβέρτα
κ για εμάς....
Ο Κλούβας ξεπουλησε σίγουρα χαχαχα...
Στη βαρέλα μέσα ήσουν?Πανακτο τρίχες πολύ λίγα πράγματα
Δεν ήμουν εγώ δύο ξαδέλφια ήταν εκεί και πήραν από τρία πουλιά έκαστοςΣτη βαρέλα μέσα ήσουν?
φίλος πέρασε κατα τις 9.30 και ακόμα ήταν κόσμος πέρναγαν τσίχλες,,μέχρι τις 10 είχε 15 άτομαΠανακτο τρίχες πολύ λίγα πράγματα
Που φίλε;Καλημερα, μπαινουν τσιχλες πρωι πρωι παλι σημερα, 5:45 που εφευγα για δουλεια ακουσα αρκετες.