Μπραβο που εβαλες και αστοχιες μεσα στο βιντεο . Πολυ καλη προσπαθεια . Μας ταξιδεψες ιδιως τωρα που δεν πεταει ουτε σπινος στα καρτεριαΚαλή θέαση.
Μπραβο που εβαλες και αστοχιες μεσα στο βιντεο . Πολυ καλη προσπαθεια . Μας ταξιδεψες ιδιως τωρα που δεν πεταει ουτε σπινος στα καρτεριαΚαλή θέαση.
σας ευχαριστώ ολους!!! είναι γενικο το κακο φέτος μια από τα ιδια και στην σαμο. αυτο που αναρωτιέμαι είναι πως γίνετε 70-100 χιλιόμετρα πιο πάνω η χιος να παίρνανε πουλιά και πιο κάτω τίποτα δεν ξερω τι φταίει.Μπραβο που εβαλες και αστοχιες μεσα στο βιντεο . Πολυ καλη προσπαθεια . Μας ταξιδεψες ιδιως τωρα που δεν πεταει ουτε σπινος στα καρτερια
Την ίδια απορία έχω και εγώ!σας ευχαριστώ ολους!!! είναι γενικο το κακο φέτος μια από τα ιδια και στην σαμο. αυτο που αναρωτιέμαι είναι πως γίνετε 70-100 χιλιόμετρα πιο πάνω η χιος να παίρνανε πουλιά και πιο κάτω τίποτα δεν ξερω τι φταίει.
ΆψογοςΚαλή θέαση.
Μπράβο Δημήτρη.Τυφλα να έχουν τα πρωινά.Δεν ξανά χάνω ύπνο το πρωί....View attachment 59370
Όσα είδα απόψε δεν τα ειδα σε 4 μέρες πρωινά από 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου. Χωρίς καμία υπερβολή. Και το παρανοϊκό είναι ότι το πρωί δεν έχει ούτε μαύρες!!!! Τι σκατα συμβαίνει δεν ξέρω!Μπράβο Δημήτρη.Τυφλα να έχουν τα πρωινά.
Τφεκα και μη έρευνά!Όσα είδα απόψε δεν τα ειδα σε 4 μέρες πρωινά από 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου. Χωρίς καμία υπερβολή. Και το παρανοϊκό είναι ότι το πρωί δεν έχει ούτε μαύρες!!!! Τι σκατα συμβαίνει δεν ξέρω!
προχθές έπαθα το ιδιο δεν πρόλαβαινα να γεμίσω πήγα και χθες και τα πουλιά που πέρασαν ήταν πολύ λιγότερα.Όσα είδα απόψε δεν τα ειδα σε 4 μέρες πρωινά από 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου. Χωρίς καμία υπερβολή. Και το παρανοϊκό είναι ότι το πρωί δεν έχει ούτε μαύρες!!!! Τι σκατα συμβαίνει δεν ξέρω!
Και εδώ μια έχει πολλά μια λιγότερα αλλά ακαπνος δεν φεύγεις. Μόνο που περνάνε στο θεο τα πιο πολλά. Δεν ρίχνω για να μην καίω τα μέρη. Όσα περάσουν καλά. Δεν είναι για χόρταση άλλωστε! Στην αρχή είμαστε ακομα.προχθές έπαθα το ιδιο δεν πρόλαβαινα να γεμίσω πήγα και χθες και τα πουλιά που πέρασαν ήταν πολύ λιγότερα.
Μήτσο περνούσαν και ομαδούλες ψηλωμένες με κατεύθυνση νότο-βορρά;Όσα είδα απόψε δεν τα ειδα σε 4 μέρες πρωινά από 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου. Χωρίς καμία υπερβολή. Και το παρανοϊκό είναι ότι το πρωί δεν έχει ούτε μαύρες!!!! Τι σκατα συμβαίνει δεν ξέρω!
Περνούσαν όπως οι πιασμένες τον χειμώνα. Το περίεργο είναι ότι παρά πολλά πουλιά κατέβαιναν απόψε. Από βουνό προς κάμπο.Μήτσο περνούσαν και ομαδούλες ψηλωμένες με κατεύθυνση νότο-βορρά;
Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο χωριό σε βόλτα απόγευμα τέλη Οκτώβρη αυτό το φαινόμενο. Το αποδίδω σε νέα πουλιά από πέρασμα που ανεβαίνουν ανάποδα αναζητώντας καλύτερες συνθήκες.
Όπως και να έχει ότι γράφει ο @outlander, τουφέκα και μην το ψάχνεις.
Δεν βγάζουμε άκρη με αυτές φέτος.Περνούσαν όπως οι πιασμένες τον χειμώνα. Το περίεργο είναι ότι παρά πολλά πουλιά κατέβαιναν απόψε. Από βουνό προς κάμπο.
Φαντάζομαι απόγευμα και χαμηλά. Όπως και να έχει ΜΠΡΑΒΟ, το φχαριστήθηκες.Δεν ξανά χάνω ύπνο το πρωί....View attachment 59370
Θα σε κάνω ignore από Δευτέρα...Δεν ξανά χάνω ύπνο το πρωί....View attachment 59370
Απόγευμα και ντεμι.....Φαντάζομαι απόγευμα και χαμηλά. Όπως και να έχει ΜΠΡΑΒΟ, το φχαριστήθηκες.
Εδώ ρε φίλε στα 5 χιλιόμετρα αριστερά μου είναι το καλύτερο μέρος σε όλη τη Χίο και δεν έπεσε τουφεκιά και εμείς ρίξαμε από 1.5 πακέτο ο καθένας μας... Είναι τύχη το κυνήγι ξεκάθαρα!σας ευχαριστώ ολους!!! είναι γενικο το κακο φέτος μια από τα ιδια και στην σαμο. αυτο που αναρωτιέμαι είναι πως γίνετε 70-100 χιλιόμετρα πιο πάνω η χιος να παίρνανε πουλιά και πιο κάτω τίποτα δεν ξερω τι φταίει.
Εδω συμβαινει χρονια στην περιοχη μου δεν παιζουν πρωινα καθολου αν δεν εχει μπασιμο το μαξ να κανεις 3 στις καλες χρονιες.Αλλα στα απογευματινα της ποπης.Φετος ακομα δεν εχουν πιασει πολλα εδω περιμενουμεΌσα είδα απόψε δεν τα ειδα σε 4 μέρες πρωινά από 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου. Χωρίς καμία υπερβολή. Και το παρανοϊκό είναι ότι το πρωί δεν έχει ούτε μαύρες!!!! Τι σκατα συμβαίνει δεν ξέρω!
Μόνο στην Εύβοια έχει πουλιά μην το ψάχνειςΕδω συμβαινει χρονια στην περιοχη μου δεν παιζουν πρωινα καθολου αν δεν εχει μπασιμο το μαξ να κανεις 3 στις καλες χρονιες.Αλλα στα απογευματινα της ποπης.Φετος ακομα δεν εχουν πιασει πολλα εδω περιμενουμε