Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν, φυσιγγιοθηκη έχει καταργηθεί. Ένα κουτι σε κάθε τσέπη του γιλεκου και άλλα 2 κουτάκια στην πετρα-τραπεζακι του καφέ δίπλα. Και για ασφάλεια 4 κουτάκια στο αυτοκίνητο. Καλά είναι πιστέυω.
Προχώρα άφοβα ... αν δεις ότι ξεμένεις φώναξε τον γιατρό να σου φέρει πυρομαχικά.

Λοιπόν, φυσιγγιοθηκη έχει καταργηθεί. Ένα κουτι σε κάθε τσέπη του γιλεκου και άλλα 2 κουτάκια στην πετρα-τραπεζακι του καφέ δίπλα. Και για ασφάλεια 4 κουτάκια στο αυτοκίνητο. Καλά είναι πιστέυω.
Όταν μυριστείς καλή μέρα παίρνεις το εφεδρικό το όχημα;
Iniohos-1.jpg.jpg

Συμφωνώ! Είχα την φαεινή ιδέα μια φορά να παω σε καρτέρι με τα πόδια, 20 λεπτά από το σπίτι. Δευτεροκλασατο λέω πόσα μπορεί να περάσουν? 50 φυσιγγια πήρα και κάηκαν στην ώρα πάνω. Τρέχοντας πίσω στο σπίτι να πάρω φυσιγγια και να ανέβω με το αμάξι. 2004......
28η Οκτωβρίου 2004?
Τότε έμεινε από φυσίγγια Όλη η Ελλάδα..

Ναι αφού αντί για άσπρα, έβαψα τα αλουμίνια μαύρα!!! Χαμένο κορμί που κάνεις πλάκες εν ώρα εργασίας.
Ουστ νεος!
Ετσι ειναι...
Η ελλειψη και η στερηση κυνηγετικων εμπειριων,σε κανει να λαχταρας το θηραμα...
Screenshot_20221018-214246_Viber1.jpg

Θεωρώ ότι αν συνηθίσεις κάποιο τσοκάρισμα τα αποτελέσματα σου θα είναι ανάλογα της σκοπευτικής σου ικανότητας. Θυμάμαι χρόνια κυνήγι με την 1100 με σταθερό τσοκ (φουλ) να κυνηγώ τρυγόνια, ορτύκια, τσίχλες, πέρδικες, λαγό και παπιά, χωρίς να υπολείπομαι σχεδόν ποτέ των αποτελεσμάτων της παρέας. Περισσότερο σημασία έδινα στο φυσίγγι, που ασφαλώς ψυχολογικά επηρεάζει περισσότερο το αποτέλεσμα. Εδώ και πολλά χρόνια κυνηγώ με BERETTA σχεδόν πάντα με το μισό τσοκ (3), νομίζω με καλά αποτελέσματα. Σήμερα το θεωρώ την καλύτερη λύση για όλα σχεδόν τα κυνήγια στην Ελλάδα. Τέλος ίσως και λόγο ηλικίας θεωρώ ότι 2 κουτιά φυσίγγια είναι το ανώτερο όριο για ημερήσιο κυνήγι τσίχλας. Χόμπυ είναι φίλοι, ούτε εξασφάλιση φαγητού, ούτε πρωτάθλημα. Προσωπική γνώμη βέβαια.
Να είστε όλοι καλά.

Σάββατο θα είμαι και εγώ στα καρτερια της νότιας Χίου!
Μάνος γράφε να με ενημερώνεις πως πάει κάτω!
Σάββατο δουλεύω , Κυριακή πέρδικα οπότε από Δευτέρα πάλι. Είμαι και κρυομενος ,να δω πως θα πάω αύριο. Γενικά η χρονιά μέχρι στιγμής και με βάση της ημερομηνίες είναι πολύ μέτρια εδώ. Χτες είχε καλουτσικα πέρασμα ,σήμερα ο καλύτερος να έπιασε 5 -10 τσίχλες ,δεν είχε δηλαδή κάτι αξιοσημείωτο.αυριο που θα πάω θα έχουν πέσει και λίγο τα μποφόρ και ελπίζω πως κάτι θα γίνει. Τώρα είμαι στο μπαλκόνι και ακούω που και που κάνα Τσιν.

Status
Not open for further replies.
Back