Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχεις δίκιο. Ξέρω πολλούς που με τα κλασικά πλάγια με * - *** κοντά μακριά μια χαρά τα πάνε.
Εγώ δύο φορές που πήγα με τέτοιο τσοκαρισμα με ένα baikal πλάγιο ενός φίλου και ήταν και οι τελευταίες, το ευχαριστήθηκα
Μπουρδούκλωνα με τις σκανδάλες όμως συνέχεια

Έχεις δίκιο. Ξέρω πολλούς που με τα κλασικά πλάγια με * - *** κοντά μακριά μια χαρά τα πάνε.
Έτσι κι εγώ, δόξα το θεό δεν έχω κανένα παράπονο ούτε το έχω ρίξει ποτέ στα τσοκαρίσματα σε τυχόν αποτυχίες.Μην το μελετάμε και το χωνεύει το μυαλό...

Το bl είναι πολύ ανοιχτό καμπάνα.
Δεν συμπαθώ καθόλου τα 5* γιατί πολύ κοντά θερίζουν και σε αποστάσεις λογικές που η τσίχλα πρέπει να " καπνίσει" βλέπω ξεπουπουλιασμα. Για μένα φταίει το τσοκ ξεκάθαρα. Τσίχλα στην αρχή ( ένα δύο μήνες)βάζω 3* μετά βιδωνω το φουλ τσοκ (αφού δεν διαθέτω 2*) και το ευχαριστεμαι. Στη Μ1 που ήρθε με πλήρες σετ τσοκακια τώρα έχω το 3* μετά μόνιμα το 2*.

Πόσα κουτιά φυσιγγια να παρω μαζί μου αύριο ρε παιδιά?????? Ακουω τσιν....
Συνηλθες και ξεθαρρεψες απο την μεσημεριανη φαρσα ε?
Τα θελε ο λοκως σου σημερα...
Αφωνος εμεινες...
Πρεπει να εχασες 10 χρονια απο την ζωη σου σημερα μικρε ψαρακα
:cool:

Συνηλθες και ξεθαρρεψες απο την μεσημεριανη φαρσα ε?
Τα θελε ο λοκως σου σημερα...
Αφωνος εμεινες...
Πρεπει να εχασες 10 χρονια απο την ζωη σου σημερα μικρε ψαρακα
:cool:
Ναι αφού αντί για άσπρα, έβαψα τα αλουμίνια μαύρα!!! Χαμένο κορμί που κάνεις πλάκες εν ώρα εργασίας.

ο παραληπτης της ερωτησης απαντησε με ευγενεια. Δε θυμαμαι να ρωτησα εσενα ομως .
Απλα το να λεμε ειχε πουλια και βαρεσα 10-15-135 δεν εχει νοημα χωρις να πεις που πηγες εστω νομο για να εχει μια εικονα ο αλλος
αλλιως τι το λες ... Μπραβο σου ειναι η απαντηση και εις ανωτερα.
Λες και τωρα που εμαθα νομο αυριο θα κατασκηνωσω εκει . Ξεκολλατε μερικοι
Αγαπητέ ένα πείραγμα στον φίλτατο Νίκο ήταν που δεν είχε απαντήσει στο ερώτημα. Εγώ όποτε γράψω (λίγες φορές πράγματι) ξεκινώ με την περιοχή και μετά περιγράφω το γεγονός. Επίσης ποτέ δεν έχω γράψει αριθμό θηραμάτων. Μετά από 55 χρόνια κυνήγι, ίσως βλέπω πιο ψύχραιμα το αγαπητό μας χόμπυ. Να είσαι καλά.

Επιπλέον της αρμάθας (30), του γιλέκου (καμιά 20αριά) και των τσεπών του γιλέκου (50) εννοείς προφανώς ...
Λοιπόν, φυσιγγιοθηκη έχει καταργηθεί. Ένα κουτι σε κάθε τσέπη του γιλεκου και άλλα 2 κουτάκια στην πετρα-τραπεζακι του καφέ δίπλα. Και για ασφάλεια 4 κουτάκια στο αυτοκίνητο. Καλά είναι πιστέυω.

Επειδή την έχω πατήσει 2 φορές ...
Και έχω ανασφάλεια..🤣🤣🤣🤣

Στα περάσματα έχω πάντα πάνω από 5 ..Πάντα ...Και ας τα πηγαίνω πέρα δώθε...
Συμφωνώ! Είχα την φαεινή ιδέα μια φορά να παω σε καρτέρι με τα πόδια, 20 λεπτά από το σπίτι. Δευτεροκλασατο λέω πόσα μπορεί να περάσουν? 50 φυσιγγια πήρα και κάηκαν στην ώρα πάνω. Τρέχοντας πίσω στο σπίτι να πάρω φυσιγγια και να ανέβω με το αμάξι. 2004......

Status
Not open for further replies.
Back