Πέτα του κανένα ξερολούκουμο και θα σε βάλει πρώτη γράμμη στο καλύτερο καρτέρι!!Νικόλα δώσε στίγμα,λέω να κάνω μια βόλτα προς τα μέρη σου με την συνκυνηγο μου..View attachment 58240

Πέτα του κανένα ξερολούκουμο και θα σε βάλει πρώτη γράμμη στο καλύτερο καρτέρι!!Νικόλα δώσε στίγμα,λέω να κάνω μια βόλτα προς τα μέρη σου με την συνκυνηγο μου..View attachment 58240
Έτσι φίλε! Όλοι οι πόλεμοι για την ελευθερία δεν γίνονται; Casus Belli τα σαββατοκύριακα.Γιωργάρα, βαλτός σήμερα!
Μην του λες τέτοια γιατί ξερογλυφεται...Μακάρι Γιώργο μου
Τζίμη τυχερός είσαι γιατί δεν του αρέσουν οι πολύ ντυμένες.Νικόλα δώσε στίγμα,λέω να κάνω μια βόλτα προς τα μέρη σου με την συνκυνηγο μου..View attachment 58240
Το bl δεν έχω ιδέα τι σύσφιξη είναι αλλά το μόνο λογικό και επόμενο είναι οι πρώτες βολές της χρονιάς να είναι εορταστικές, εμένα μου συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό. Πέρυσι δεν μπορούσα τις πρώτες μέρες να βαρεσω ούτε γάιδαρο φορτωμένο. Μόλις βαρεσα την πρώτη όλα πήραν τον δρόμο τους γιατί άλλαξε και η ψυχολογία. Μην χαλιεσαι αδερφέ!Κώστα άφησα το bl πάνω μπορεί να φταίει αυτό μπορεί ο αέρας μπορεί το μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας ,όλα μαζί.Εσπασα τα πόδια μου στο ψάξιμο,χώθηκα μέσα στα πουρνάρια , υποψιάζομαι ότι μπορεί να μου έπεσαν κάποια φυσίγγια σκύβοντας (μου έχει ξανασυμβεί αλλά το πήρα χαμπάρι).Όταν δεν τα βρίσκεις σου χαλάει και η διάθεση.
Το bl είναι πολύ ανοιχτό καμπάνα.Το bl δεν έχω ιδέα τι σύσφιξη είναι αλλά το μόνο λογικό και επόμενο είναι οι πρώτες βολές της χρονιάς να είναι εορταστικές, εμένα μου συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό. Πέρυσι δεν μπορούσα τις πρώτες μέρες να βαρεσω ούτε γάιδαρο φορτωμένο. Μόλις βαρεσα την πρώτη όλα πήραν τον δρόμο τους γιατί άλλαξε και η ψυχολογία. Μην χαλιεσαι αδερφέ!
Ιεροσυλία!Καλησπέρα εν τσίχλα αδελφοί!!! Έκοψα 3 τόνους ξύλα για να έχουμε άπλετο ώστε αύριο...(ελπίζω δηλαδη)
Το Bell είναι το ανοιχτό του ανοιχτού ω ανοιχτο... Αλλα μετά από 5 χρόνια ανηλεους χρήσης και χιλιάδων βολών θεμα με ζωντανές δεν είχα ακόμη και σε μακρινές για το τσοκ αυτό βολές. Ο αέρας τώρα είναι πρόβλημα. Υπολογίζεις να πέσει το πουλί κοντά σου και μία ριπή στο πεταει τόσο μακρια που η ανεύρεση του γίνεται δύσκολα.Το bl δεν έχω ιδέα τι σύσφιξη είναι αλλά το μόνο λογικό και επόμενο είναι οι πρώτες βολές της χρονιάς να είναι εορταστικές, εμένα μου συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό. Πέρυσι δεν μπορούσα τις πρώτες μέρες να βαρεσω ούτε γάιδαρο φορτωμένο. Μόλις βαρεσα την πρώτη όλα πήραν τον δρόμο τους γιατί άλλαξε και η ψυχολογία. Μην χαλιεσαι αδερφέ!
Μου την σπάει που ο Halford είναι πουστ@ρ@ του κέρατα. Αν και το πρώτο σόλο άλμπουμ που εβγαλε το resurrection το cd πρεπει να ελιωσε επειδη επαιζε συνεχεια...All guns blazing either way brother!!Ιεροσυλία!
Πατρίδα άμα γλύφουν τα πεύκα μερικές φορές είσαι άνετος με το Bell. Μπαμ και κάτω. Αλλά άμα περνάνε στο θεο τζάμπα φυσιγγια καις και πάνε χαμένα και πουλιά. Εγώ το έχω στο πρώτο μισάωρο μαζί με το Mr. Μετά κουμπώνει το tm η και το TL.Με όλο το σεβασμό σε όλους τους συνομιλητές, το θεωρώ αντικυνηγετικο και αντιδεοντολογικο να πηγαίνεις καρτέρι μπασιματων με τσοκ καμπάνα. Δε φτιάχτηκε εξάλλου για τέτοια χρήση.
Το ίδιο αντιδεοντολογικο είναι και στο περπατητο αν μου επιτρέπεις...δεν έχει διαφοραΜε όλο το σεβασμό σε όλους τους συνομιλητές, το θεωρώ αντικυνηγετικο και αντιδεοντολογικο να πηγαίνεις καρτέρι μπασιματων με τσοκ καμπάνα. Δε φτιάχτηκε εξάλλου για τέτοια χρήση.
Ναι μεν αλλά στις μαύρες και στα κοντινά τι θα βάλεις;Με όλο το σεβασμό σε όλους τους συνομιλητές, το θεωρώ αντικυνηγετικο και αντιδεοντολογικο να πηγαίνεις καρτέρι μπασιματων με τσοκ καμπάνα. Δε φτιάχτηκε εξάλλου για τέτοια χρήση.
Αν εκεί που κάνεις περπατητο βγαίνουν μόνιμα στα 30+ ναι είναι.Το ίδιο αντιδεοντολογικο είναι και στο περπατητο αν μου επιτρέπεις...δεν έχει διαφορα
Μαύρες δεν τουφεκω, γιατί εκεί, που πάμε με το Χρήστο, για μπασιματα είναι επικίνδυνο. Εγώ πιο ανοιχτό από 4* δε βάζω. Τον κύλινδρο μόλις αγόρασα το όπλο, τον πούλησα όπως ήταν με το αυτοκόλλητο επάνω του σε ένα συμφορουμιτη.Ναι μεν αλλά στις μαύρες και στα κοντινά τι θα βάλεις;
Όλα τα καθορίζουν ο τόπος ο τρόπος και το πώς εμφανίζονται τα πουλιά και αναλόγως (παίζεις) με τα τσοκ.Ουδεις άσφαλτος που έλεγε και η λαίδη Ατζελα.Αν εκεί που κάνεις περπατητο βγαίνουν μόνιμα στα 30+ ναι είναι.
Μαύρες δεν τουφεκω, γιατί εκεί, που πάμε με το Χρήστο, για μπασιματα είναι επικίνδυνο. Εγώ πιο ανοιχτό από 4* δε βάζω. Τον κύλινδρο μόλις αγόρασα το όπλο, τον πούλησα όπως ήταν με το αυτοκόλλητο επάνω του σε ένα συμφορουμιτη.
Αντιδεοντολογικο είναι και να τουφεκας στα 80 μετρα με xxxxxxfull.Το ίδιο αντιδεοντολογικο είναι και στο περπατητο αν μου επιτρέπεις...δεν έχει διαφορα
Και στα 20-25 ,αν το πάρεις θα το κάνεις κιμά.Αντιδεοντολογικο είναι και να τουφεκας στα 80 μετρα με xxxxxxfull.
Μην το λες!Και στα 20-25 ,αν το πάρεις θα το κάνεις κιμά.