Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα άφησα το bl πάνω μπορεί να φταίει αυτό μπορεί ο αέρας μπορεί το μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας ,όλα μαζί.Εσπασα τα πόδια μου στο ψάξιμο,χώθηκα μέσα στα πουρνάρια , υποψιάζομαι ότι μπορεί να μου έπεσαν κάποια φυσίγγια σκύβοντας (μου έχει ξανασυμβεί αλλά το πήρα χαμπάρι).Όταν δεν τα βρίσκεις σου χαλάει και η διάθεση.
Το bl δεν έχω ιδέα τι σύσφιξη είναι αλλά το μόνο λογικό και επόμενο είναι οι πρώτες βολές της χρονιάς να είναι εορταστικές, εμένα μου συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό. Πέρυσι δεν μπορούσα τις πρώτες μέρες να βαρεσω ούτε γάιδαρο φορτωμένο. Μόλις βαρεσα την πρώτη όλα πήραν τον δρόμο τους γιατί άλλαξε και η ψυχολογία. Μην χαλιεσαι αδερφέ!

Το bl δεν έχω ιδέα τι σύσφιξη είναι αλλά το μόνο λογικό και επόμενο είναι οι πρώτες βολές της χρονιάς να είναι εορταστικές, εμένα μου συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό. Πέρυσι δεν μπορούσα τις πρώτες μέρες να βαρεσω ούτε γάιδαρο φορτωμένο. Μόλις βαρεσα την πρώτη όλα πήραν τον δρόμο τους γιατί άλλαξε και η ψυχολογία. Μην χαλιεσαι αδερφέ!
Το bl είναι πολύ ανοιχτό καμπάνα.

Το Bell είναι το ανοιχτό του ανοιχτού ω ανοιχτο... Αλλα μετά από 5 χρόνια ανηλεους χρήσης και χιλιάδων βολών θεμα με ζωντανές δεν είχα ακόμη και σε μακρινές για το τσοκ αυτό βολές. Ο αέρας τώρα είναι πρόβλημα. Υπολογίζεις να πέσει το πουλί κοντά σου και μία ριπή στο πεταει τόσο μακρια που η ανεύρεση του γίνεται δύσκολα.

Με όλο το σεβασμό σε όλους τους συνομιλητές, το θεωρώ αντικυνηγετικο και αντιδεοντολογικο να πηγαίνεις καρτέρι μπασιματων με τσοκ καμπάνα. Δε φτιάχτηκε εξάλλου για τέτοια χρήση.
Πατρίδα άμα γλύφουν τα πεύκα μερικές φορές είσαι άνετος με το Bell. Μπαμ και κάτω. Αλλά άμα περνάνε στο θεο τζάμπα φυσιγγια καις και πάνε χαμένα και πουλιά. Εγώ το έχω στο πρώτο μισάωρο μαζί με το Mr. Μετά κουμπώνει το tm η και το TL.

Με όλο το σεβασμό σε όλους τους συνομιλητές, το θεωρώ αντικυνηγετικο και αντιδεοντολογικο να πηγαίνεις καρτέρι μπασιματων με τσοκ καμπάνα. Δε φτιάχτηκε εξάλλου για τέτοια χρήση.
Το ίδιο αντιδεοντολογικο είναι και στο περπατητο αν μου επιτρέπεις...δεν έχει διαφορα

Ναι μεν αλλά στις μαύρες και στα κοντινά τι θα βάλεις;

Το ίδιο αντιδεοντολογικο είναι και στο περπατητο αν μου επιτρέπεις...δεν έχει διαφορα
Αν εκεί που κάνεις περπατητο βγαίνουν μόνιμα στα 30+ ναι είναι.
Ναι μεν αλλά στις μαύρες και στα κοντινά τι θα βάλεις;
Μαύρες δεν τουφεκω, γιατί εκεί, που πάμε με το Χρήστο, για μπασιματα είναι επικίνδυνο. Εγώ πιο ανοιχτό από 4* δε βάζω. Τον κύλινδρο μόλις αγόρασα το όπλο, τον πούλησα όπως ήταν με το αυτοκόλλητο επάνω του σε ένα συμφορουμιτη.

Αν εκεί που κάνεις περπατητο βγαίνουν μόνιμα στα 30+ ναι είναι.

Μαύρες δεν τουφεκω, γιατί εκεί, που πάμε με το Χρήστο, για μπασιματα είναι επικίνδυνο. Εγώ πιο ανοιχτό από 4* δε βάζω. Τον κύλινδρο μόλις αγόρασα το όπλο, τον πούλησα όπως ήταν με το αυτοκόλλητο επάνω του σε ένα συμφορουμιτη.
Όλα τα καθορίζουν ο τόπος ο τρόπος και το πώς εμφανίζονται τα πουλιά και αναλόγως (παίζεις) με τα τσοκ.Ουδεις άσφαλτος που έλεγε και η λαίδη Ατζελα.

Status
Not open for further replies.
Back