Στείλε και καμιά κατά εδώ ρε!!! Με το ζόρι να έχω δει 10-15 πουλιά. 3 στις 3 μέχρι τώρα...Καλημερα ομαδα.8 στο καρτερι σημερα με πηρε ο υπνος εχει μπασιμο 2 βαρεσα 2 πηρα μεχρι τωρα θα δουμε
Στείλε και καμιά κατά εδώ ρε!!! Με το ζόρι να έχω δει 10-15 πουλιά. 3 στις 3 μέχρι τώρα...Καλημερα ομαδα.8 στο καρτερι σημερα με πηρε ο υπνος εχει μπασιμο 2 βαρεσα 2 πηρα μεχρι τωρα θα δουμε
Ποια γραμαρια ρίχνεις .Σημάδευε ποιο δίπλα όχι αρτηρίεςΤα ρουμελιωτης κλανουν και οι 2 αιματα και τραυματισμενες βρηκα την μια μονο η αλλη περασε ενα συρμα χαχχα...
τσικ!!!σου περασε μια ρε!αστο κινητο κατω!Στείλε και καμιά κατά εδώ ρε!!! Με το ζόρι να έχω δει 10-15 πουλιά. 3 στις 3 μέχρι τώρα...
Και πως θα περάσει η ώρα να πάει 9μιση να φύγω να παω για ξύλα??? Με τέτοια μέρα περίμενα να ρίξω ένα κουτάκι. Με 3 τουφεκιές θα την βγάλω...τσικ!!!σου περασε μια ρε!αστο κινητο κατω!
Ρε Μήτσο θα απολογηθείς κ με τι τσοκ κυνηγάς τώρα;;;έλα σε παρακαλώ ..δηλ της Κοντης .....τις φταίνε οι τρίχες...είπαμε να Μν βάζουμε φωτό οκ σωστό είπαμε για τα φυσίγγια αλλά Μν πάμε ρε παιδιά κ σε τι τσοκ κυνηγάς ο καθένας είπαμε...χόμπυ κάνουμε ηρέμηστε λίγο....Αν εκεί που κάνεις περπατητο βγαίνουν μόνιμα στα 30+ ναι είναι.
Μαύρες δεν τουφεκω, γιατί εκεί, που πάμε με το Χρήστο, για μπασιματα είναι επικίνδυνο. Εγώ πιο ανοιχτό από 4* δε βάζω. Τον κύλινδρο μόλις αγόρασα το όπλο, τον πούλησα όπως ήταν με το αυτοκόλλητο επάνω του σε ένα συμφορουμιτη.
Καλη αρχη Παυλο. Οπως παντα η περιγραφη σου ειναι to the pointΑυτές για σήμερα ,έκανε ένα μικρό μπασιματακι αλλά έκοψε πριν κάνα μισάωρο με τα περισσότερα πουλιά να περνάνε εκτός βολής
View attachment 58254
Φυσίγγια γεμισιές ιδιογόμωση είναι ;Περίπου 20 πουλιά είδα. Ένα ψαρονι , ένα κοπαδακι σιταρηθρες , 5-6 χελιδόνια και πολλά τσονια και μυγοχαφτες. Τελικά με απόλυτη ευστοχία....
View attachment 58255
Ριπές θέλω να ακούωΠέρασαν 4 πήρα 1....