Ποιο αεροβόλο να πάρω?

Τάσο δεν είμαι ισοπεδωτικος, έγραψα ή πλειοψηφία. Γνώστης μπορεί να υπάρχει και στο πιο απομονωμένο σημείο του πλανήτη, όμως η πρόοδος απαιτεί συλλογική προσπάθεια, συσσώρευση γνώσης και υποδομές. Όπως πολλοί εδώ μέσα και εγώ στην προ διαδικτύου εποχή μη βρίσκοντας ξένες εκδόσεις, αγόρασα όλα σχεδόν τα βιβλία βλητικης των ιερών τεράτων της χώρας μας. Τρεις λαλούν και δύό χορεύουν.

Παρα πολλοι τις σκοτεινες εποχες εκαναν καριερα και αποκτησαν χρημα αεριτζιδικα. Και αυτοι υπαρχουν ακομα και σημερα. Μερικοι το ιδιο ξεδιαντροποι
Τάσο δεν είμαι ισοπεδωτικος, έγραψα ή πλειοψηφία. Γνώστης μπορεί να υπάρχει και στο πιο απομονωμένο σημείο του πλανήτη, όμως η πρόοδος απαιτεί συλλογική προσπάθεια, συσσώρευση γνώσης και υποδομές. Όπως πολλοί εδώ μέσα και εγώ στην προ διαδικτύου εποχή μη βρίσκοντας ξένες εκδόσεις, αγόρασα όλα σχεδόν τα βιβλία βλητικης των ιερών τεράτων της χώρας μας. Τρεις λαλούν και δύό χορεύουν.

Εγω για να πω την αληθεια, δεν εχω δει κανενα δημοσιογραφο ή αλλον ειδικο να κανει αρνητικη κριτικη σε οπλο που παρουσιασε επισημα, τον τελευταιο καιρο.
Αρνητική κριτική δεν έχει γίνει ποτε για ένα όπλο στο συνολο του...
Και δεν έχει κ νόημα να παρουσιαστει κάτι τέτοιο...
Πχ Φαντάσου παλια να παρουσιαζαν την almar..
Tι να γράψουν? Ασε που μπορεί να καραδοκουν κ μυνησεις...

Ξαναλέω όμως κ πάλι ότι με αυτό τον τρόπο ναι μεν παρουσιάζετε στο κοινό ενα οπλο, τονίζοντας τα υπέρ κ τα κατά (τουλάχιστον παλαιοτερα ήταν συχνό αυτό) αλλά κ παλι κανεις αρθρογραφος-δημοσιογραφος δεν μπορεί να ξέρει την συμπεριφορά του στον χρόνο, κ αν θα βγάλει βλάβες....

Συμφωνώ με τον Ηρακλή. Ισως θα πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί με τους αρθρογράφους , διότι η πλειοψηφία των αναγνωστών δεν επηρεάζεται μόνο, αλλά πιστεύει όλα όσα γράφει κάποιος <καταξιωμένος > . Δυστυχώς στην Ελλάδα ,χώρα δίχως παράδοση οπλογνωσιας αλλά με πλεόνασμα αυταρεσκων ημιμαθων ,όσοι διψάνε για γνώση καταλήγουν αλχημιστές.
Μα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα πληρώσεις κάποιον‼️για την καταξίωση του στο χώρο‼️κ την ,αποδοχή του απ' το ευρύ κοινό‼️
Είναι θέμα ήθους κ μόνο αν ο καταξιωμένος....ρευστοποιήσει την ΑΞΙΑ του σε γιούρια‼️‼️

Ναι πιθανόν να ισχυει κ αυτό όπως κ σε κάθε είδους διαφήμιση....
Ωστόσο, επειδή έχω διαβάσει ένα σωρό αρθρογράφους κανεις δεν μου εδωσε την ένδειξη ότι "τα παιρνει" για να τα παρουσιαζει ολα τέλεια....
Μαζί με τα πλεονεκτηματα, αναγράφονται κ τα οποια μειονεκτήματα κ αυτο μου αρκεί......

Βέβαια κ αυτοί δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι θα προκυψει στο μέλλον ακόμα κ αν ένα όπλο δείχνει "καλο", αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην στην πορεια.....

Εξάλλου ολα είναι ένα ατελείωτο μαρκετινγκ, πχ βγάζει μια καταξιωμένη εταιρία ένα νέο μοντέλο όπλου κ του διαφημιζει τα οποια καλουδια έχει..
θα πω αμέσως ότι λέει ψέματα η τα παραλεει γιατι ο σκοπος της ειναι να πουλησει??
Και αν είναι έτσι όπως τα λέει??

Όλους πρεπει να τους ακουμε ακόμα κ αν καπου είναι λάθος.....
Λοιπον ακουσε με Τασο.............κατι ξερω και τα λεω.......
Κανεις αρθρογραφος δεν θα σου πει οτι τα ''παιρνει''...ομως αυτη ειναι η δουλεια τους ..................βλεπε δημοσιογραφους.....
Να εισαι σιγουρος οτι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα ειναι διαφορετικα για τον καθενα......ενα οπλο μακρυκανο για καποιον ειναι πλεονεκτημα και για καποιον μειονεκτημα...........ο διευριμενος αυλος καπου ειναι υπερ και καπου κατα........τα εναλασομενα τσοκακια ειναι πλεονεκτημα για καποιους και για καποιους αλλους οχι.............οποτε δεν βγαζεις ακρη απο αυτους.......εξαλου ''καλυπτονται'' απο το προσπεκτους της εταιριας..........αν τους πεις κατι θα σου πουνε η εταιρια το αναφερει.
Καποτε σε ενα κυνηγετικο εντυπο διαφιμηζοταν ενα απο τα χειροτερα αεροβολα ελατηριου απο εναν αρθρογραφο γνωστη του αντικειμενου
Αυτος λοιπον ο αρθρογραφος εκθεσιαζε αυτην την ''σιδερια'' με πολυ κολακευτικα σχολια που εμεινα με το στομα ανοικτο απο αυτα που διαβαζα!!!!!!!!!!!!!!
Ηρθε η ωρα καποια στιγμη να μιλησουμε στο τηλ για μια κατασκευη κοντακιου για ενα αεροβολο του........δεν κρατηθηκα και τον ρωτησα τι ηταν αυτα που εγραφε????
Η απαντηση του????? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε φιλε μου Τασο καταλαβαινεις πως δεν γραφω χωρις να ξερω...........αυτο επισεις εγινε και με κυνηγετικα οπλα και οχι μονο σε αεροβολα.
Δεν γινεται να μην βαλουν ''σαλτσες'' σε αυτα που θα γραψουν γιατι δεν θα ειχαν δουλεια.....

Λοιπον ακουσε με Τασο.............κατι ξερω και τα λεω.......
Κανεις αρθρογραφος δεν θα σου πει οτι τα ''παιρνει''...ομως αυτη ειναι η δουλεια τους ..................βλεπε δημοσιογραφους.....
Να εισαι σιγουρος οτι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα ειναι διαφορετικα για τον καθενα......ενα οπλο μακρυκανο για καποιον ειναι πλεονεκτημα και για καποιον μειονεκτημα...........ο διευριμενος αυλος καπου ειναι υπερ και καπου κατα........τα εναλασομενα τσοκακια ειναι πλεονεκτημα για καποιους και για καποιους αλλους οχι.............οποτε δεν βγαζεις ακρη απο αυτους.......εξαλου ''καλυπτονται'' απο το προσπεκτους της εταιριας..........αν τους πεις κατι θα σου πουνε η εταιρια το αναφερει.
Καποτε σε ενα κυνηγετικο εντυπο διαφιμηζοταν ενα απο τα χειροτερα αεροβολα ελατηριου απο εναν αρθρογραφο γνωστη του αντικειμενου
Αυτος λοιπον ο αρθρογραφος εκθεσιαζε αυτην την ''σιδερια'' με πολυ κολακευτικα σχολια που εμεινα με το στομα ανοικτο απο αυτα που διαβαζα!!!!!!!!!!!!!!
Ηρθε η ωρα καποια στιγμη να μιλησουμε στο τηλ για μια κατασκευη κοντακιου για ενα αεροβολο του........δεν κρατηθηκα και τον ρωτησα τι ηταν αυτα που εγραφε????
Η απαντηση του????? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε φιλε μου Τασο καταλαβαινεις πως δεν γραφω χωρις να ξερω...........αυτο επισεις εγινε και με κυνηγετικα οπλα και οχι μονο σε αεροβολα.
Δεν γινεται να μην βαλουν ''σαλτσες'' σε αυτα που θα γραψουν γιατι δεν θα ειχαν δουλεια.....

Ο συγκεκριμένος που ανέφερες κακό δικό του κάνει γιατί αργα η γρήγορα θα τον πάρουν χαμπαρι....
Όμως δεν ειναι ολοι το ιδιο...

Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά αλλά έχω κάτσει πολλες φορες να συγκρίνω τα κείμενα τους, τον τρόπο που απαντάνε σε ερωτήσεις κλπ κ δεν έχω καταλάβει να κάνουν διαφήμιση σε μια συγκεκριμένη φίρμα,η να την προτεινουν....

Οταν όμως βλέπεις μερικους συνέχεια με καπελακια κ μπλουζακια με την στάμπα μιας εταιρίας εκεί ναι υπάρχει διαφήμιση....
Μου έλεγε ένας γνωστός ότι πηγε σε έναν "τετοιο" να τον συμβουλέψει για άλλο θέμα κ το έφερε η συζήτηση στα όπλα, και λέει στον γιο του θα παρεις κ μια καραμπίνα.......
Και του προτεινε την μάρκα που διαφήμιζε κ τον πληρωνε..
Εκεί ναι συμφωνώ........ Μέχρι να βρεθει η επόμενη φίρμα προς διαφήμιση, κ τότε αν χρειαστεί θα κατηγορήσουμε κ αυτή που υποστηρίζαμε πριν......

Καλησπερα μαγκες!

Λοιπον, θα παραγγειλω το weichrauch hw 40 το πιθανοτερο!

στη πορεια ειδα και το https://www.outdooraction.gr/-928-9...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

ειναι πιο ακριβο απο το weichrauch.

Εχει την πλακα του γιατι θυμιζει κανονικο οπλο.

Ποιο κερδιζει στην συγκριση πιστευετε?

Καλησπερα μαγκες!

στη πορεια ειδα και το https://www.outdooraction.gr/-928-9...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ειναι καλυτερο το 40, εκτος και θες το umarex για προπονηση επειδη μoιαζει με το glock.

Last edited:
Καλησπερα μαγκες!

Το glock είναι airsoft. Καμιά σχέση το ένα με το άλλο.

Σημερινή βόλτα στο σκοπευτήριο για να δοκιμασω το cometa fusion 4.5 του φίλου Κώστα. Ξεκίνησα από τα 35 μέτρα από τον αριστερά στόχο και διορθώνοντας συνέχισα προς τα δεξιά.. Για πρώτη επαφή με το όπλο πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά.. DSC_0406.JPG

Σημερινή βόλτα στο σκοπευτήριο για να δοκιμασω το cometa fusion 4.5 του φίλου Κώστα. Ξεκίνησα από τα 35 μέτρα από τον αριστερά στόχο και διορθώνοντας συνέχισα προς τα δεξιά.. Για πρώτη επαφή με το όπλο πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά.. View attachment 56140
Καλό‼️

Εν συνεχεία δοκιμασα βολές στα 50 μετρα ξεκινώντας πάλι από αριστερά για να δω πόσο πέφτει η βολίδα και διορθώνοντας συνεχισα στους δύο δεξιά στόχους. Βέβαια το σταθερό οπτικό 4x με δυσκόλεψε λίγο καθώς ιδανικά θα ήθελα λίιιιιγη μεγέθυνση ακόμα. DSC_0408.JPG
Αφού διόρθωσα πάλι, ζωγράφισα δύο κυκλακια περίπου στο μεγεθος του νυχιου του αντίχειρα μου και δοκίμασα ξανά από δέκα βολές στο κάθε ένα στα 50 μετρα με πολύ καλο για εμένα αποτελέσμα..DSC_0415.JPGDSC_0413.JPG
Για το τέλος έστησα 10 κάλυκες 12αριου λειοκανου όπλου στα 50 μετρα και στις 10 βολές πετυχα τους 7. Θεωρώ ότι για ελατηριο και ιδιαίτερα για την τιμή που κοστίζει είναι πάρα πολύ καλό. Κάθε κριτική εννοείται ευπρόσδεκτη.. Κωσταααα πες μου πόσα θες γιατί δεν στο δίνω πίσω .my man.

Εν συνεχεία δοκιμασα βολές στα 50 μετρα ξεκινώντας πάλι από αριστερά για να δω πόσο πέφτει η βολίδα και διορθώνοντας συνεχισα στους δύο δεξιά στόχους. Βέβαια το σταθερό οπτικό 4x με δυσκόλεψε λίγο καθώς ιδανικά θα ήθελα λίιιιιγη μεγέθυνση ακόμα. View attachment 56142
Αφού διόρθωσα πάλι, ζωγράφισα δύο κυκλακια περίπου στο μεγεθος του νυχιου του αντίχειρα μου και δοκίμασα ξανά από δέκα βολές στο κάθε ένα στα 50 μετρα με πολύ καλο για εμένα αποτελέσμα..View attachment 56143View attachment 56144
Για το τέλος έστησα 10 κάλυκες 12αριου λειοκανου όπλου στα 50 μετρα και στις 10 βολές πετυχα τους 7. Θεωρώ ότι για ελατηριο και ιδιαίτερα για την τιμή που κοστίζει είναι πάρα πολύ καλό. Κάθε κριτική εννοείται ευπρόσδεκτη.. Κωσταααα πες μου πόσα θες γιατί δεν στο δίνω πίσω .my man.
Φαντάσου να το δουλέψεις κι άλλο με πιο ποιοτικό σκοπευτικό και καλό rest μπρος πίσω. Καλά αν του κάνω ένα καλό tuning

Εν συνεχεία δοκιμασα βολές στα 50 μετρα ξεκινώντας πάλι από αριστερά για να δω πόσο πέφτει η βολίδα και διορθώνοντας συνεχισα στους δύο δεξιά στόχους. Βέβαια το σταθερό οπτικό 4x με δυσκόλεψε λίγο καθώς ιδανικά θα ήθελα λίιιιιγη μεγέθυνση ακόμα. View attachment 56142
Αφού διόρθωσα πάλι, ζωγράφισα δύο κυκλακια περίπου στο μεγεθος του νυχιου του αντίχειρα μου και δοκίμασα ξανά από δέκα βολές στο κάθε ένα στα 50 μετρα με πολύ καλο για εμένα αποτελέσμα..View attachment 56143View attachment 56144
Σούπερ είναι‼️κ όντως παίρνεις πολύ παραπάνω απ'ότι δίνεις ‼️

Back