Με άλλα βλήματα ίσως τα πήγαινες καλύτερα
Πόση διαφορά να έχει το weihrach από αυτό ρε Κώστα? Δεν θα με χάλαγε να γλύτωνα την διαφορά ανάμεσα στα δύο (200€) αν οι διαφορες στην ευθυβολια είναι μικρές..Είσαι καλός. Αν έριχνες με weihrauch και σκανδάλη rekord θα απογειωνοσουν
Η καμπυλοτροχια πως ήτανΠόση διαφορά να έχει το weihrach από αυτό ρε Κώστα? Δεν θα με χάλαγε να γλύτωνα την διαφορά ανάμεσα στα δύο (200€) αν οι διαφορες στην ευθυβολια είναι μικρές..
Ποια έχεις κατά νου Γιάννη? Εμένα μου φάνηκαν αρκετά καλά. Ακόμα και στα 75 μέτρα που σημάδεψα έναν μεταλλικό στοχο μεγέθους μεγάλου πορτοκαλιού τον πέτυχα σχετικά εύκολα στα 2 ντοτ πάνωΜε άλλα βλήματα ίσως τα πήγαινες καλύτερα
Φαντασου αν εχεις προσυμπιεσμενο εκοινη τη μαυρη βουλα που ζωγραφισες τις μαζεβεις ολες εκει μεσα και χωρις να της χαλασεις καν το περιγραμμαΕν συνεχεία δοκιμασα βολές στα 50 μετρα ξεκινώντας πάλι από αριστερά για να δω πόσο πέφτει η βολίδα και διορθώνοντας συνεχισα στους δύο δεξιά στόχους. Βέβαια το σταθερό οπτικό 4x με δυσκόλεψε λίγο καθώς ιδανικά θα ήθελα λίιιιιγη μεγέθυνση ακόμα. View attachment 56142
Αφού διόρθωσα πάλι, ζωγράφισα δύο κυκλακια περίπου στο μεγεθος του νυχιου του αντίχειρα μου και δοκίμασα ξανά από δέκα βολές στο κάθε ένα στα 50 μετρα με πολύ καλο για εμένα αποτελέσμα..View attachment 56143View attachment 56144
Για το τέλος έστησα 10 κάλυκες 12αριου λειοκανου όπλου στα 50 μετρα και στις 10 βολές πετυχα τους 7. Θεωρώ ότι για ελατηριο και ιδιαίτερα για την τιμή που κοστίζει είναι πάρα πολύ καλό. Κάθε κριτική εννοείται ευπρόσδεκτη.. Κωσταααα πες μου πόσα θες γιατί δεν στο δίνω πίσω
Από τα ελάχιστα που γνωρίζω δεν είδα καμπύλη που να με ενοχλεί.. Φαντάσου μηδενισα στα 35. Στα 50 έπαιζα σχεδόν στο μισό ντοτ και στα 75 μέτρα στα δύο ντοτΗ καμπυλοτροχια πως ήταν
Τα γνωρίζω Τολη αφού κατά περιόδους ρίχνουν δίπλα μας αρκετοί με pcp σε κάτι αποστάσεις που ζαλίζουν και με γκρουπακια όπως λες σε κέρμα του €. Δεν γουστάρω όμως όλα αυτά τα συνοδευτικά που κουβαλάνε, άσε που θες να σκάσει ένα σκασμό λεφτά καί δεν διαθέτω τόσα για αεροβολο.Φαντασου αν εχεις προσυμπιεσμενο εκοινη τη μαυρη βουλα που ζωγραφισες τις μαζεβεις ολες εκει μεσα και χωρις να της χαλασεις καν το περιγραμμα
Ειχα και το εστειλα ειπαμε να γουσταρουμε καμια φορα αλλα πολυ σπαστικο το κουβαλιμα ειτε τρομπα ειτε φιαλη αλλα και η τρομπα αμα κανεις ενα γεμισμα μετα δεν εχεις χερια να ριξειςΤα γνωρίζω Τολη αφού κατά περιόδους ρίχνουν δίπλα μας αρκετοί με pcp σε κάτι αποστάσεις που ζαλίζουν και με γκρουπακια όπως λες σε κέρμα του €. Δεν γουστάρω όμως όλα αυτά τα συνοδευτικά που κουβαλάνε, άσε που θες να σκάσει ένα σκασμό λεφτά καί δεν διαθέτω τόσα για αεροβολο.
Η αισθηση Κώστα ειναι διαφορετικη. Φαινεται η διαφορα ποιοτητας. Το cometa ωστοσο ειναι αριστο.Πόση διαφορά να έχει το weihrach από αυτό ρε Κώστα? Δεν θα με χάλαγε να γλύτωνα την διαφορά ανάμεσα στα δύο (200€) αν οι διαφορες στην ευθυβολια είναι μικρές..
Ετσι ακριβώς.. Οπότε ένα ποιοτικό ελατηριο είναι μια χαρά για να κάνουμε τον χαβαλέ μας.Ειχα και το εστειλα ειπαμε να γουσταρουμε καμια φορα αλλα πολυ σπαστικο το κουβαλιμα ειτε τρομπα ειτε φιαλη αλλα και η τρομπα αμα κανεις ενα γεμισμα μετα δεν εχεις χερια να ριξεις
Κώστα και το cometa πάντως στα χέρια μου άφησε αίσθηση ποιότητας. Και τα ξύλα του ωραία είναι και το ζύγισμα του το ίδιο. Σίγουρα η σκανδάλη του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και χάλια.Η αισθηση Κώστα ειναι διαφορετικη. Φαινεται η διαφορα ποιοτητας. Το cometa ωστοσο ειναι αριστο.
Στο σκοπευτηριο του Σχιστου πανε παιδια με αεροβολα Weihrauch, αν τους ζητησεις να ριξεις δεν θα σου πουνε οχι, να εχεις μετρο συγκρισης και μετα αποφασιζεις τι θα παρεις, το μονο μπερδεμα ειναι οτι τα περισσοτερα ειναι βελτιωμενα συνηθως για να ριχνουν πιο γλυκα.Κώστα και το cometa πάντως στα χέρια μου άφησε αίσθηση ποιότητας. Και τα ξύλα του ωραία είναι και το ζύγισμα του το ίδιο. Σίγουρα η σκανδάλη του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και χάλια.
Εδω εισαι:Κώστα και το cometa πάντως στα χέρια μου άφησε αίσθηση ποιότητας. Και τα ξύλα του ωραία είναι και το ζύγισμα του το ίδιο. Σίγουρα η σκανδάλη του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και χάλια.
Φιλε ωραιο ειναι κι αυτο. Καθολου τουαγκ. Η μαλακια ειναι οτι η καννη συνδεεται με τον κορμο με πυρο πρεσαριστο χωρις σπειρωμα και μετα απο λιγο εχει τζογο και δε σφιγγει. Βεβαια ενας καλος τεχνιτης θα το σενιαρει, αλλα ποιος ασχολειται. Αν δεν χρησιμοποιεις διοπτρα ομως εισαι οκΚώστα και το cometa πάντως στα χέρια μου άφησε αίσθηση ποιότητας. Και τα ξύλα του ωραία είναι και το ζύγισμα του το ίδιο. Σίγουρα η σκανδάλη του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και χάλια.
Ναι Γιώργο σε ευχαριστώ.. Το ξέρω γιατί εκεί πάω και εγώ..Στο σκοπευτηριο του Σχιστου πανε παιδια με αεροβολα Weihrauch, αν τους ζητησεις να ριξεις δεν θα σου πουνε οχι, να εχεις μετρο συγκρισης και μετα αποφασιζεις τι θα παρεις, το μονο μπερδεμα ειναι οτι τα περισσοτερα ειναι βελτιωμενα συνηθως για να ριχνουν πιο γλυκα.
Αρκετα σοβαρο ελαττωμα αυτο με τον πηρο, τουλαχιστον για μενα.....Φιλε ωραιο ειναι κι αυτο. Καθολου τουαγκ. Η μαλακια ειναι οτι η καννη συνδεεται με τον κορμο με πυρο πρεσαριστο χωρις σπειρωμα και μετα απο λιγο εχει τζογο και δε σφιγγει. Βεβαια ενας καλος τεχνιτης θα το σενιαρει, αλλα ποιος ασχολειται. Αν δεν χρησιμοποιεις διοπτρα ομως εισαι οκ
Το ειχα.
https://www.snafpliotis.com/products/opla/aerovola-bsa/supersport-se/
Ναι ειναι. Φτιαχνεται, αλλα την ξενερα την τρως. Ενας γνωστης οχι κατ αναγκη οπλουργος το φτιαχνει πολυ ευκολα. Ή φτιαχνουν σπειρωμα στον πυρο ή καινουργιο πυρο που τον πρεσαρουν και αναμεσα μπλοκ καννης και κορμου βαζουν αναλογου παχους φιλετα να εφαρμοζει καλα χωρις τζογο. Έτσι το χω φανταστει το φιξαρισμα.Αρκετα σοβαρο ελαττωμα αυτο με τον πηρο, τουλαχιστον για μενα.....
Ανοιγουμε δουλειές δλδ με μηχανουργεία και κάνουμε πατέντες λες και είναι κανένα κινεζικό του πενηνταευρου.Ναι ειναι. Φτιαχνεται, αλλα την ξενερα την τρως. Ενας γνωστης οχι κατ αναγκη οπλουργος το φτιαχνει πολυ ευκολα. Ή φτιαχνουν σπειρωμα στον πυρο ή καινουργιο πυρο που τον πρεσαρουν και αναμεσα μπλοκ καννης και κορμου βαζουν αναλογου παχους φιλετα να εφαρμοζει καλα χωρις τζογο. Έτσι το χω φανταστει το φιξαρισμα.
Καλησπερα Κώστα, συγνώμη που άργησα αλλά μόλις τώρα είδα το μήνυμα σου. Είχε παραλαξη το οπτικό απλά να σου πω την αλήθεια δεν γνωριζω την λειτουργία του. Απλά το ρυθμίζω ανά απόσταση ώστε να βλέπω πιο καθαρα συνήθως στις γυαρδες που αναφέρει πάνω και που ρίχνω. Χρονογραφο δεν διαθέτω δυστυχώς.. Οι βολές έγιναν από καθιστη θέση με το όπλο να ακουμπάει σε τραπέζι πάνω σε μια τσάντα που έχω. Σίγουρα μου έχουν φύγει και κάποιες βολές από σφάλμα δικό μου καθώς εριχνα με αυτό πρώτη φορά αλλά θεωρώ το συγκεκριμένο ελατηριο μια αξιόλογη επιλογή στα χρήματα που κοστίζει. Γνωρίζει κάποιος άν το weihrach 95 υπολείπεται σε δυναμη(ταχύτητα βλήματος) έναντι του cometa? Σαν νούμερα πάντως η cometa το δίνει στα 330m/s ενώ η weihrach στα 290.Για αρχή καλά είναι τα γκρούπ που δείχνεις !
Το σκοπευτικό σου είχε ρύθμιση παράλλαξης ; Άν ναί την χρησιμοποίησες σωστά ;
Να υποθέσω πώς δεν είχες κάποιο μέσο να καταγράψεις την ταχύτητα των βολίδων (χρονογράφο).
Οι βολίδες που χρησιμοποίησες είναι σχετικά βαριές αλλά δίνουν καλό αποτέλεσμα λόγω της δύναμης που έχει το όπλο. Με δοκιμές μπορεί να βρεθεί κι άλλος τύπος άλλης φίρμας που να δίνει τα ίδια ή ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Το όπλο στηριζόταν πάνω σε σταθερή βάση ; Σε μαξιλαράκια; Έριχνες όρθιος ;