Πρώτα κουλούρι, μετά σύκο...μην μας δείξεις την συνέχεια σε παρακαλώ!![]()

Οχι βρε τι το πέρασες δεν ειναι μίλκο με τυρόπιτα χαχα
Πρώτα κουλούρι, μετά σύκο...μην μας δείξεις την συνέχεια σε παρακαλώ!![]()
Τι θηρία είναι αυτά ρεΚαλημέρα!
View attachment 54495
Αυτή η δεξιά το έτρωγε το φαγάκι της.....
View attachment 54496
+1 καρακάξα που με καβάλησε οταν τράβαγα της φωτογραφία. Της έριξα μια μπηχτή πριν κρυφτεί πισω απο μια μουριά και τελικά έπεσε.
Εριξα και σε αλλη μια κάργια που πέρναγε ψηλά αλλα με κοτσιλησε.
Τάρτα σύκουΠρώτα κουλούρι, μετά σύκο...μην μας δείξεις την συνέχεια σε παρακαλώ!![]()
Ασε ολόκληρου μανίκι σι λεου.Τι θηρία είναι αυτά ρεη καραμπίνα χάθηκε απ' τη φωτό
![]()
δεν τραβας και λιγο παραπανω να πιασεις και κανα τρυγονακι στα χερια σου?!!!Ασε ολόκληρου μανίκι σι λεου.
Ηταν ένας που τα ετρωγε εδω και του ελεγε του πατερα μου " βάρα ρε κανα κόρακα, κανα θαλασσοπούλι.....για κανά κρασιιι"![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να παω μακρια γιατι παω με το ποδήλατο. Τωρα βγαζω δίπλωμα.δεν τραβας και λιγο παραπανω να πιασεις και κανα τρυγονακι στα χερια σου?!!!
Δεν είναι; Το υποκατάστατο του μίλκο βρήκες.Δεν θα σε έχει πιάσει ακόμα γι' αυτό το λες!
Οχι βρε τι το πέρασες δεν ειναι μίλκο με τυρόπιτα χαχα
Ρε βάρα εκεί, ποιο φυσίγγι είναι αυτό το low recoil?Μου βήκε στα 3-4 μέτρα μες τη μουρη μου και και μειναμε σαστισμενοι για λιγο και οι 2. Την αφησα να κανει την πρωτη κινηση και μετα την περιλαβα. 1η τουφεκια στα καπούλια, 2η περιπου στα 20 μέτρα λαιμό με ενα 28αρι no 8View attachment 54859
View attachment 54860
Αν δεν ειχε πονηρο σκοπο, γιατι η συγκεκριμενη πηγαινε για παλιοδουλεια θα την αφηνα. Στον καμπο δεν τις χτυπαω συνηθως με το σκεπτικο οτι δεν εχει λαγους(εδω τουλαχιστον) οποτε τρωνε ποντικια κτλπ αρα ειναι χρησιμες.
Ναι αυτο ειναι, αλλα δεν της εριξα με αυτο.Ρε βάρα εκεί, ποιο φυσίγγι είναι αυτό το low recoil?
Το low recoil πως σου φαίνεται; Τι τσίχλες τις τσουρούφλιζε πάντως, ανώτερο από το ίδιο της σειράς2 στα 24γρ.Στα 28γρ είναι η σειρά2 απίστευτη!Ναι αυτο ειναι, αλλα δεν της εριξα με αυτο.
Εφαγε PSB-1/616/1.60-28 no 8 με aquila 22 για οσους γεμίζουν. Αυτο υο φυσιγγι μου αρεσει πολυ
3 φυσίγγια εχω ριξει μονο. Μια καργια και αλλη μια καρακαξα εχω χτυπησει. Ωραίο μου φαίνεται αλλα δεν εχω σχηματισει ακομα αποψη με 3 φυσιγγια.Το low recoil πως σου φαίνεται; Τι τσίχλες τις τσουρούφλιζε πάντως, ανώτερο από το ίδιο της σειράς2 στα 24γρ.Στα 28γρ είναι η σειρά2 απίστευτη!
Πρώτη φορά το λες!Στα 28γρ είναι η σειρά2 απίστευτη!
Συνήθως άμα δω αλεπού δε χαμπαριαζω και Λάμπρο να έχω στη θαλαμη τους το τρεσαρω στη μάπα.Μου βήκε στα 3-4 μέτρα μες τη μουρη μου και και μειναμε σαστισμενοι για λιγο και οι 2. Την αφησα να κανει την πρωτη κινηση και μετα την περιλαβα. 1η τουφεκια στα καπούλια, 2η περιπου στα 20 μέτρα λαιμό με ενα 28αρι no 8View attachment 54859
View attachment 54860
Αν δεν ειχε πονηρο σκοπο, γιατι η συγκεκριμενη πηγαινε για παλιοδουλεια θα την αφηνα. Στον καμπο δεν τις χτυπαω συνηθως με το σκεπτικο οτι δεν εχει λαγους(εδω τουλαχιστον) οποτε τρωνε ποντικια κτλπ αρα ειναι χρησιμες.
Ε άμα ήταν άρρωστη έπρεπε να της βιδώσεις μια με ένα lambro, ίσως έπεφτεΣυνήθως άμα δω αλεπού δε χαμπαριαζω και Λάμπρο να έχω στη θαλαμη τους το τρεσαρω στη μάπα.
Φέτος όμως τη χάρισα δύο φορές σε μία χτικιαρα που πήγαινε σαν να είχε κάνει κεφάλι με απλή αμόλυβδη. Τσάμπα το φυσίγγι αυτή δε θα βγάλει χειμώνα έτσι κι αλλιώς.
View attachment 54982
View attachment 54983 μόνο αυτά τα δύο έχω καθαρίσει φέτος δεν έχω ρίξει σε άλλα. Ναι το παραδέχομαι τσιγκουνευομαι τα φυσίγγια με αυτές τις τιμές που έχουν. Ας μας τα επιδοτήσει η κσε να κάνουμε καταπολέμηση (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα)
Όπως πέρυσι που δεν έριξες σε αυτήν που σκάγιασα; Ρε λες να επέζησε;Συνήθως άμα δω αλεπού δε χαμπαριαζω και Λάμπρο να έχω στη θαλαμη τους το τρεσαρω στη μάπα.
Φέτος όμως τη χάρισα δύο φορές σε μία χτικιαρα που πήγαινε σαν να είχε κάνει κεφάλι με απλή αμόλυβδη. Τσάμπα το φυσίγγι αυτή δε θα βγάλει χειμώνα έτσι κι αλλιώς.
View attachment 54982
View attachment 54983 μόνο αυτά τα δύο έχω καθαρίσει φέτος δεν έχω ρίξει σε άλλα. Ναι το παραδέχομαι τσιγκουνευομαι τα φυσίγγια με αυτές τις τιμές που έχουν. Ας μας τα επιδοτήσει η κσε να κάνουμε καταπολέμηση (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα)
Υπομονή Βασιληηηηηηηηη..Συνήθως άμα δω αλεπού δε χαμπαριαζω και Λάμπρο να έχω στη θαλαμη τους το τρεσαρω στη μάπα.
View attachment 54982
Η περσινή που χτένισε ο Χρήστος με 28αρια θα είναι.Φέτος όμως τη χάρισα δύο φορές σε μία χτικιαρα
Ανάθεμα την ψείρα που έμεινε πάνω της.......Η περσινή που χτένισε ο Χρήστος με 28αρια θα είναι.