Spinning

Τα λαβράκια...ο άλλος τα έβγαζε με ένα κομμάτι ξύλο ,σαν Πόπερ....απλά κ εσύ όπως κ εγώ θέλουμε βαρύτερα τεχνητά η σιλικόνες...για τα καλάμια μας ,,,όσον αφορά τώρα το πε 2 που έχεις κ εσύ κ εγώ ,εμένα μου το πρότεινε ο καταστηματάρχης μιας κ το καλάμι είναι μέσο προς βαρύ κ τον 4000 ο ίδιος επίσης‼️
αυτη τη στιγμη λυπαμε αυτα τα 50 € που εδωσα για δυο skimmer διοτι αν δε μπορω να τα δουλεψω και να βγαλω ψαρια ειναι σαν να πεταξα ενα πενινταρικο

κανω wtd και μια πλασουριζει οταν ειναι μακρια μια κανει την κινιση μια ερχετε ευθια και μια κατω απ το νερο ακολουθαν τα ψαρια αλλα τιποτα το ima λει 14 γραμαρια και το καλαμι γενικα ηταν ακριβο πιστευω 100 € λες να νε μαπα χαχαχα αμα ειναι ετσι αστα να
πανε τι λες ?όταν πέφτει το τεχνητό στο νερό κάνεις ανάκτηση με ψηλά το καλάμι και χτυπήματα ,όσο έρχεται προς τα έξω χαμηλώνεις το καλάμι στα πλαγια χωρίς να αυξομειωνεις ταχύτητα.Αν ακολουθούν και δεν χτυπάνε συνήθως φταει η ώρα και δεν τρώνε αναλόγως και τα ψάρια βέβαια(ειδος-μεγεθος).Επίσης ένα σετ καλάμι μηχανισμός σαν αυτό που εχεις προορίζεται για μεγάλα θηράματα

κανω wtd και μια πλασουριζει οταν ειναι μακρια μια κανει την κινιση μια ερχετε ευθια και μια κατω απ το νερο ακολουθαν τα ψαρια αλλα τιποτα το ima λει 14 γραμαρια και το καλαμι γενικα ηταν ακριβο πιστευω 100 € λες να νε μαπα χαχαχα αμα ειναι ετσι αστα να
πανε τι λες ??
Όταν πέφτει το τεχνητό στο νερό πρέπει το καλάμι να είναι ψηλά να μαζεύεις γρήγορα με χτυπήματα και όσο έρχεται προς τα έξω χαμηλώνεις το καλάμι προς τα πλάγια και συνεχίζεις με τον ίδιο ρυθμο.τo skimmer είναι από τα καλύτερα wtd δεν είναι πεταμένα λεφτά.Δωστου ευκαιρίες τις καλές ώρες.το καλάμι σου είναι καλό για αρχαριο.οσο το δουλεύεις και το μαθενεις θαμπορεις να δουλεύεις τα τεχνητά πιο εύκολα.καλα ψαρέματα σου εύχομαι

αυτη τη στιγμη λυπαμε αυτα τα 50 € που εδωσα για δυο skimmer διοτι αν δε μπορω να τα δουλεψω και να βγαλω ψαρια ειναι σαν να πεταξα ενα πενινταρικο
Θα λυπηθείς πολλά χρήματα ... αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Όπως όλοι μας ;)

Όταν πέφτει το τεχνητό στο νερό πρέπει το καλάμι να είναι ψηλά να μαζεύεις γρήγορα με χτυπήματα και όσο έρχεται προς τα έξω χαμηλώνεις το καλάμι προς τα πλάγια και συνεχίζεις με τον ίδιο ρυθμο.τo skimmer είναι από τα καλύτερα wtd δεν είναι πεταμένα λεφτά.Δωστου ευκαιρίες τις καλές ώρες.το καλάμι σου είναι καλό για αρχαριο.οσο το δουλεύεις και το μαθενεις θαμπορεις να δουλεύεις τα τεχνητά πιο εύκολα.καλα ψαρέματα σου εύχομαι
ευχαριστω φιλε για τις ευχες σου αρα δε μου προτεινεις να το αλλαξω το ανανοιγο με καποιο αλλο επιφανειας ?

Πάρε ένα καλάμι,αργότερα 4-16 κ με τον 3000 θα είναι κουτί‼️ κ νήμα κ παράμαλλο(ψιλά)

οσο καιρο το ψαρευα περιπου ενα χρονο δεν πηρα λεπι ενω με το καινουριο εβγαλα το καλυτερο μου ψαρι και το αγαπησα πολυ αυτο το καλαμι .....;)))
Κοίτα ,στο έτσι ...μπορούμε να μιλάμε επ αόριστον χωρίς ωφέλεια για κανένα‼️ το ότι σου έκατσε μια φορά με το ένα κ όχι με το άλλο δε λέει τίποτα‼️

Κοίτα ,στο έτσι ...μπορούμε να μιλάμε επ αόριστον χωρίς ωφέλεια για κανένα‼️ το ότι σου έκατσε μια φορά με το ένα κ όχι με το άλλο δε λέει τίποτα‼️
τωρα οπως λες με τη λογικη αν το σκεφτω και οχι με προλιπτικη συμπεριφορα πιστευω οτι φτεγαν τα τεχνιτα που εριχνε το ενα και το αλλο πχ τα ψαρια τοτε ετρωγαν αποκλιστικα σε τεχνιτα 20 ποντους αρα με το αλλο καλμακι οταν εριχνα τεχνιτα 10 ποντους μου φενετε λογικο να μην καθοταν το ψαρι ετσι πιστεύω δλδ.....

τωρα οπως λες με τη λογικη αν το σκεφτω και οχι με προλιπτικη συμπεριφορα πιστευω οτι φτεγαν τα τεχνιτα που εριχνε το ενα και το αλλο πχ τα ψαρια τοτε ετρωγαν αποκλιστικα σε τεχνιτα 20 ποντους αρα με το αλλο καλμακι οταν εριχνα τεχνιτα 10 ποντους μου φενετε λογικο να μην καθοταν το ψαρι ετσι πιστεύω δλδ.....
Μη το ψειριζεις ρε ,έχεις δύο καλάμια ,βουρ κ με τα δύο κ τέλος‼️

Μη το ψειριζεις ρε ,έχεις δύο καλάμια ,βουρ κ με τα δύο κ τέλος‼️
αυτο θα κανω που λες αρκει να μου λυσεις ενα προβλιμα πως θα κουβαλισω δυο καλαμια οταν θα περπαταω σε αποστασεις μεγαλες στη θαλασσα χαχαχα αν βρουμε λυση σε αυτο ελυσα τα προβλιματα μου

αυτο θα κανω που λες αρκει να μου λυσεις ενα προβλιμα πως θα κουβαλισω δυο καλαμια οταν θα περπαταω σε αποστασεις μεγαλες στη θαλασσα χαχαχα αν βρουμε λυση σε αυτο ελυσα τα προβλιματα μου
https://www.way2fish.gr/thikes-kala...B0p5vGO3AfqD7OWGy3X-OylBcFUUR8ChoC5BgQAvD_BwE

σκάσε άλλα 40 γιούργια :)

Όταν το πρόβλημα λύνεται με χρήμα μη το φοβάσαι

Για τα skimmer Που λες, γενικότερα τα μικρά wtd να τα δουλεύεις με μικρές συνεχείς κινήσεις του καρπού σου, όχι ολόκληρου του χεριού. Αν ψαρεύεις και από λίγο ύψος και όχι μέσα από τη θάλασσα τότε στρίψε λίγο αριστερά εφόσον είσαι δεξιόχειρας, το καλάμι διαγώνια κάτω αριστερά και παίζει το καρπό συνέχεια. Αν δεν γίνομαι κατανοητός να φτιάξω βίντεο την επόμενη φορά. Για τα μεγάλα wtd τύπου 18εκ επειδή είναι μεγάλα δεν προλαβαίνουν να κάνουν όλη την κίνηση με τον καρπό επομένως θέλει σταθερά χτυπήματα με τον αγκώνα. Στην αρχή για καμιά δεκαριά βολές θα σε κουράσει αλλά μετά θα συνηθίσεις.

Φέτος δούλεψα στα κοκκάλια για πρώτη φορά την Keitech easy shinner σε μέγεθος 2" και χρώμα electric shad με καταπληκτικά αποτελέσματα. σε μέρος που έχω πάει 5,6 φορές πάντα έβγαζα τα περισσότερα ψάρια και μιλάω για κοκκάλια μέχρι και 800γρ, μουλάρια. Σκοπεύω να την πάρω και σε άλλα χρώματα όταν με βγάλει ο δρόμος από το ψαρομάγαζο.

Για τα skimmer Που λες, γενικότερα τα μικρά wtd να τα δουλεύεις με μικρές συνεχείς κινήσεις του καρπού σου, όχι ολόκληρου του χεριού. Αν ψαρεύεις και από λίγο ύψος και όχι μέσα από τη θάλασσα τότε στρίψε λίγο αριστερά εφόσον είσαι δεξιόχειρας, το καλάμι διαγώνια κάτω αριστερά και παίζει το καρπό συνέχεια. Αν δεν γίνομαι κατανοητός να φτιάξω βίντεο την επόμενη φορά. Για τα μεγάλα wtd τύπου 18εκ επειδή είναι μεγάλα δεν προλαβαίνουν να κάνουν όλη την κίνηση με τον καρπό επομένως θέλει σταθερά χτυπήματα με τον αγκώνα. Στην αρχή για καμιά δεκαριά βολές θα σε κουράσει αλλά μετά θα συνηθίσεις.
τα skimmer τα δουλεβα με ταρακουνημα του καλαμιου ωστε να πηγενει αριστερα δεξια γρηγορα η μυτη του καλαμιου αλλα αντιμετωπισα το εξης προβλιμα χωνετε κατω απ το νερο αλλα εκτος αυτου δεν ξερω πια ειναι η σωστη θεση του καλαμιου γιατι εχω ακουσει πολλα και εχω ψιλομπερδευτει ορθιο στο πλαι κατω ??? αν μπορεις εξηγισε μου γιατι δεν σκαμπαζω φιλε
η αληθια ειναι οτι με κουραζει λιγακι αλλα δε ξερω τι φτει το καλαμι ο μηχανισμος η λαθος τεχνικη η οτι ειμαι αγυμναστος ??? χαχα αν βρεις το χρονο κατατοπισε με...

Back