Spinning

Δεν ασχολουμαι με σιλικόνες άρα ειμαι κ ο πιο ακατάλληλος στο να σου απαντήσει...
Παρόλα αυτα θεωρώ ότι τόσο μεγάλες σιλικόνες δεν είναι και το καλυτερο.....

Αλλά είπαμε... Δοκιμαζεις,βλέπεις, απορρίπτεις η όχι......

Ναι ισχυει αυτο....
Και εξαιτίας της λαιμαργίας του τρώει τα μουτρα του......
Γνωρίζω δυο περιπτωσεις παραγαδιαρηδων που έπιασαν δυο μεγάλα λαβράκια 3+kg χωρίς....... αγκίστρι....
Κατάπιαν δυο μεγαλους σαργους(για το μέγεθος του στομαχιου τους, κ δεν κατάφεραν να τους ξερασουν)...

Έχεις τον Δημήτρη ρεεεεε.....
Εμένα θες να τρελάνεις?? .yelling.

Και εκεί light καταστασεις θα έχουμε...
Έχεις να δεις κοψίματα........
Με τρίχες απο τα μαλλιά του θα δένει τα αγκίστρια.....
οπως προειπες θα δοκιμασω και θα δω αν αποριψω κατι η οχι η πραξη θα το δειξει αν και ειμαι λιγο αντιθετος στο να χρισιμοποιω σιλικονες αλλα θα δειξει αν θα χουν αποδοτικοτιτα η απλα θα κολυμπανε στο νερο και θα περναν απαρατηρητες

Δεν διάβασα τα ποστ αλλά:
Πάρε μια μάσκα και κοίτα αν έχει ψάρια και τι είδους ψάρια.

Αν τα βλέπεις να ακολουθούν κοίτα μην σε βλέπουν, πιάνουν την κάθε κίνηση, ειδικά μέσα στο νερό αλλά και απ' έξω.
Ψιλότερα εργαλεία.
Διαφορετικά τεχνητά μέγεθος και πλεύση.
Τσέκαρε πως πλέουν τα τεχνητά με τα χτυπήματα που κάνεις.
Επιμονή.
Διαφορετική ώρα, σούρουπο και ξημέρωμα προτιμότερο.
Μικρές μετακινήσεις στον τόπο πχ κατά 10μ.

Μπορεί παρόλα αυτά να μην χτυπήσουν.
Αν όμως ακολουθούν κάποια στιγμή θα το κάνουν το λάθος.

Αν τα βλέπεις να ακολουθούν κοίτα μην σε βλέπουν, πιάνουν την κάθε κίνηση, ειδικά μέσα στο νερό αλλά και απ' έξω.
Ψιλότερα εργαλεία.
Επιμονή.

Έτσι‼️για αυτό το lrf ,έχει επικρατήσει σε βάρος του σπινινγκ‼️εκτός κ αν πέσεις σε θηρία ψάρια‼️αλλά εκεί πάλι θες σορτζιγκινγκ‼️

αλλά εκεί πάλι θες σορτζιγκινγκ‼️
Πολύ έκθεση στον ήλιο, επικίνδυνο στα κατσάβραχα.
Δεν έχω κάνει.
Αφήσαμε μια φορά έναν φίλο;;; του Στέφανου σε ένα νησί, ντάλα ήλιος, πως επέζησε δεν ξέρω.
Νομίζω ήταν ο άντρας της αδερφής του :)

Πολύ έκθεση στον ήλιο, επικίνδυνο στα κατσάβραχα.
Δεν έχω κάνει.
Αφήσαμε μια φορά έναν φίλο;;; του Στέφανου σε ένα νησί, ντάλα ήλιος, πως επέζησε δεν ξέρω.
Νομίζω ήταν ο άντρας της αδερφής του :)
Ναι ρε ,άγρια σπορ....μετά από κάμποσες ώρες σπινινγκ‼️...κ καλά.... περπάταγα άσφαλτο κ έβλεπα κυματισμό‼️

Ψιλότερα εργαλεία.
Επιμονή.

θα δοκιμαστει και αυτο φιλε αλλα στο εξης εχω στο μυαλο μου να κρυβομε απ τα ψαρια ειτε να ειμσι πιο πισω απ το νερο η να καθωμε γονατιστος μπας και δε με παρουν πρεφα γιατι απο οτι καταλαβενω με βλεπουν και στριβουν δεν εξηγιτε αλλιως

φιλοι για τα λαυρακια ποια κατηγορια τεχνιτων ειναι το αδυνατο σειμιο τους και δεν περναει απαρατιριτο απο πρωσοπικη σας αποψη τι εχετε συμπερανει ??

θα δοκιμαστει και αυτο φιλε αλλα στο εξης εχω στο μυαλο μου να κρυβομε απ τα ψαρια ειτε να ειμσι πιο πισω απ το νερο η να καθωμε γονατιστος μπας και δε με παρουν πρεφα γιατι απο οτι καταλαβενω με βλεπουν και στριβουν δεν εξηγιτε αλλιως
Και ψιλότερα εργαλεία 1μ καλής ποιότητας αόρατη στην άκρη.
Το ότι σε βλέπουν είναι σίγουρο :)

35αρα αορατη και 2 pe νημα ειναι καλα ?
γιατι παιζουν κατι λουτσοι ισα με το μπόι μου
Καλά είναι, ίσως χοντρότερη αόρατη για τέτοια ψάρια πχ 40αρα αν δεν υπερβάλεις και η πετονιά είναι ψιλομάπα.
Το νήμα είναι πολύ χοντρό ... Από pe0,8 μέχρι 1,5 γιατί χάνεις μέτρα βολής.
Αν δεν έχεις πρόβλημα να μαζέψεις γρήγορα το ψάρι (βάρκες, σχοινιά) βάζεις ψιλότερα εργαλεία, αν έχεις χοντρότερα.
Το 35 ή το pe2 δεν σημαίνουν τίποτα.
Νήμα που θεωρητικά έσπαζε στα Χ κιλά έσπασε στα μισά.
Εχω κάνει αρκετές δοκιμές.
Κόμποι επίσης καλοί ... που αντέχουν κιλά ανεξάρτητα αν θα τα χρησιμοποιήσεις.

Αυτό μου είχε πει κ ένας μοναχός Άγιο όρος (μετά την τράπεζα 6:00)κ βλέπουν κ ακούν‼️(κρύψου η φεύγα μου λέει)αφού έβγαλε 7 μελανουρια ,300 γρ.το κάθε ένα‼️‼️‼️σε χρόνο ντε τε‼️ με αγγιστρι 7.0‼️‼️‼️‼️δόλωμα μια μπάλα ψωμί‼️‼️‼️‼️δεμένο σε πετονιά ν.100❓‼️‼️‼️βάζω μια φωνή στα παιδιά απ' την Πάτρα(παρέα 10 ατόμων)κ σε χρόνο ντε τε κ αυτοί κ φωνάζοντας γιουριαααααα,τον κυνηγήσαμε....ρίξαμε τις αόρατες κ βγάλαμε μια Σάλπα κ ένα σπαρακι (για το μικροσκόπιο)την κάναμε με ελαφρά για το επόμενο μοναστερυ‼️‼️‼️αν τότε υπήρχαν κινητά ο μοναχός θα γινόταν βαιραλ‼️

Back