Στην παλιά Γέφυρα .Πείτε μου μέρα και ώρα να τα "κουβαλήσω" εγώ στο αμάξι μου .Δεν θα με κουράσει.50 κούτες σε νο9 έκλεισε.Βάλε με μέσα όταν πάρεις! Συναντιόμαστε Χαλκίδα.
Στην παλιά Γέφυρα .Πείτε μου μέρα και ώρα να τα "κουβαλήσω" εγώ στο αμάξι μου .Δεν θα με κουράσει.50 κούτες σε νο9 έκλεισε.Βάλε με μέσα όταν πάρεις! Συναντιόμαστε Χαλκίδα.
Βλεπουν σιλουετες!Και να βάλω κ ενα ερώτημα.....
Γιατί οι τσίχλες στα καρτερια των μπασιματων έρχονται σαν "στραβές" πανω στον κυνηγο,και αργότερα (που έχουν φάει κ τα σμπαρα τους) γίνονται καχυποπτες στα απογευματινα καρτερια(και όχι μονο..)?
Τι είναι αυτό που τις ενοχλεί στην πραγματικοτητα?
Τα φανταχτερα ρουχα, τα πορτοκαλι γιλέκα, οι παραλλαγες?
Νεκροί?Σοβαρά τώρα......
Τον χειμώνα του 1947 στον Έβρο είχαν βρεθεί ξυλιασμενοι 5 κυνηγοί υδρόβιων στα καρτερια κ με τα όπλα στα χερια.....
Δεν άντεξαν το δριμύ ψύχος........
Για τις καρδερίνες τα θες;Στην παλιά Γέφυρα .Πείτε μου μέρα και ώρα να τα "κουβαλήσω" εγώ στο αμάξι μου .Δεν θα με κουράσει.
Ναι Αλέξη......Νεκροί?
Εγώ να πω κάτι άλλο πλάκα πλάκα... Έχουν την ίδια συμπεριφορά τα πουλιά με και χωρίς όπλο?
Δεν ξέρω για το κυνήγι...αλλά στο ψαροντουφεκο όταν κολυμπαω χωρίς όπλο η τσιπούρες κόβουν βόλτες δίπλα μου και όταν έχω όπλο ούτε πλησιάζουν....έχουν πάρει γραμμή ότι ότι εξέχει είναι και επικίνδυνο...![]()
Εντάξει ρε παιδια να έχει -3 άντε -4 στην γουβα που θα πιάσω. Κλάιν.... Έχω ανέβει για κυργιαρες στα ελατα με -8 και είχε τόσα πολλά πουλιά που χεστηκε η φοράδα στο αλώνι. Άλλοι θα βλέπουν τις θερμοκρασίες που κάνουμε θέμα και θα γελανε!Σοβαρά τώρα......
Τον χειμώνα του 1947 στον Έβρο είχαν βρεθεί ξυλιασμενοι 5 κυνηγοί υδρόβιων στα καρτερια κ με τα όπλα στα χερια.....
Δεν άντεξαν το δριμύ ψύχος........
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !Δοκιμή του δουβρη
Κι εγώ έτσι νομίζω.Βλεπουν σιλουετες!
Το χρωμα νομιζω δεν ειναι θεμα...
Θεμα ειναι η ανθρωπινη σιλουετα, ειδικα η κινουμενη!
Δεν το είπα για την περιπτωση σου..... Εννοείται αυτό.....Εντάξει ρε παιδια να έχει -3 άντε -4 στην γουβα που θα πιάσω. Κλάιν.... Έχω ανέβει για κυργιαρες στα ελατα με -8 και είχε τόσα πολλά πουλιά που χεστηκε η φοράδα στο αλώνι. Άλλοι θα βλέπουν τις θερμοκρασίες που κάνουμε θέμα και θα γελανε!
ΧΡΗΣΤΟ...ΜΑΛΟΝ...ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ!Ρε στηπου πάντα ετοιμόλογος είσαι...Δεν παίζεσαι....Πως βγάζουν άκρη με εσένα;
![]()
Με τις κουρούνες ΜΟΝΟ που έχω καρατσεκάρει ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!Εγώ να πω κάτι άλλο πλάκα πλάκα... Έχουν την ίδια συμπεριφορά τα πουλιά με και χωρίς όπλο?
Άλλα χρόνια τότε με πολύ περισσότερα χιόνια αλλά και με χειρότερο εξοπλισμό για τους κυνηγούς....Ναι Αλέξη......
Δεν ήταν ντοπιοι κ ίσως να μην τα υπολόγισαν σωστά τα πραγματα.....
Και τοτε οι χειμώνες δεν αστειευοταν........
Είναι πολλά τα άτομα για να πάνε ταυτόχρονα.Αυτο μου κάνει περιέργεια + ότι πρέπει να ήταν φανατικοί για να πάνε στο υδρόβιο αρματωμένοι μέσα στον εμφύλιο.Άλλα χρόνια τότε με πολύ περισσότερα χιόνια αλλά και με χειρότερο εξοπλισμό για τους κυνηγούς....
Αφθαδιαζεις τωρα..Φυσικά, άψογα και στο ψωλόκρυο
Δεν πήγαν κυνήγι.... ενέδρα ήταν....χαχαχαχαΕίναι πολλά τα άτομα για να πάνε ταυτόχρονα.Αυτο μου κάνει περιέργεια + ότι πρέπει να ήταν φανατικοί για να πάνε στο υδρόβιο αρματωμένοι μέσα στον εμφύλιο.
Όλα μαζί......Άλλα χρόνια τότε με πολύ περισσότερα χιόνια αλλά και με χειρότερο εξοπλισμό για τους κυνηγούς....
Εμένα τίποτα δεν μου κάνει εντυπωση......Είναι πολλά τα άτομα για να πάνε ταυτόχρονα.Αυτο μου κάνει περιέργεια + ότι πρέπει να ήταν φανατικοί για να πάνε στο υδρόβιο αρματωμένοι μέσα στον εμφύλιο.
Αν έμενες λίγο ακόμα θα άρχιζες να νυστάζεις ... αλλά ευτυχώς έφυγες με λίγο υποθερμία.Τον χειμώνα του 2019 τέτοια εποχή είχα κατέβει στη Βυτίνα. Πήγα ένα απογευματινό τότε παρέα με έναν ξάδερφο της γυναίκας μου που μένει μόνιμα στο χωριό, είχε πουλάκια, έκανε κρύο δεν πτοήθηκα και την άλλη μέρα το πρωί σηκώθηκα για καρτέρι. Βγαίνοντας έξω με ξαστερια να μπω στο αυτοκίνητο ήταν όλα παγωμένα. Ανοίγω διακόπτη το θερμόμετρο έγραφε -11. Καθάρισα όσο μπορούσα το παρμπρίζ ξεκίνησα, σε 3 λεπτά ξανασταματησα να καθαρίσω απ τον πάγο που έπεφτε στο παρμπριζ. Οταν με τα βιας και βασάνων εφτασα στο καρτέρι εκατσα λίγο κι έπιανα πάγο επάνω μου. Αυτό το πράγμα δε το είχα ξαναδεί. Δεν έφτανε αυτό, δεν περνούσε και τίποτα....Τα μάζεψα σε 45 λεπτά-τόσο αντεξα- και πήγα σπίτι. Περιττό να πω πως όλη τη μερα κρύωνα μετα. Συζητώντας με τον ξαδερφο της γυναίκας μου μετά μου είπε οτι μάλλον χρήζω ψυχιατρικής παρακολούθησης που βγήκα για τσιχλοκότσυφα με -11.