Εγώ πιστεύω οτι στους -25 το χιόνι θα είναι μαύρο αν κατσεις πανω απο καμμιά ωρίτσα.Εγώ ξέρω ότι στους -25C το χιόνι είναι σαν φελιζολ,πάει το κλαμπανι γόνατο και έχεις οράματα.
Εγώ πιστεύω οτι στους -25 το χιόνι θα είναι μαύρο αν κατσεις πανω απο καμμιά ωρίτσα.Εγώ ξέρω ότι στους -25C το χιόνι είναι σαν φελιζολ,πάει το κλαμπανι γόνατο και έχεις οράματα.
Ισχύει! Το ξεπάγιασμα απο εκεί ξεκινάει!Να είσαι στο καρτέρι και να κάνεις σημειωτόν ! γιατί παγώνουν τα πόδια που πατάνε κάτω στο παγωμένο έδαφος... (χωρίς χιόνια και με ήλιο!)
Νεκροί είχαν βρεθεί ένας γλύτωσε από εκεί ήταν υπάρχει γραμμένη η ιστορία την έχω διαβάσει και οι τρεις ήταν και συγγενής .είχε παγώσει το ποτάμι έχασαν τον προσανατολισμό από την κακοκαιρία ένας γλύτωσε πριν φτάσει στα σπίτια έπεσε αλλά τον βρήκαν ο παππούς του είχε μείνει όρθιος ακουμπισμένος κόκαλο τα πουλιά καθόταν δίπλα τους χήνες πάπιες και δεν πετουσαν είναι συγκλονιστική η περιγραφή του διασωθέντα πρεπει να την έχω σε κάποιο κυνηγετικό κάπου .Νεκροί?
Έχω κυνηγήσει με -15 υπήρξε στιγμή που δεν άνοιγε το χέρι να αφήσω το κοντάκι και με το αριστερό άνοιξα ένα ένα τα δάκτυλα μετά ανά 1 λεπτό αλαζα χέρι ένα στη τσέπη ένα στο όπλο εναλαξ και κινιομουν λίγο .Φορούσα λάθος ρούχα αν είσαι με τα κατάλληλα ντυμένος κάθεσαι.Τον χειμώνα του 2019 τέτοια εποχή είχα κατέβει στη Βυτίνα. Πήγα ένα απογευματινό τότε παρέα με έναν ξάδερφο της γυναίκας μου που μένει μόνιμα στο χωριό, είχε πουλάκια, έκανε κρύο δεν πτοήθηκα και την άλλη μέρα το πρωί σηκώθηκα για καρτέρι. Βγαίνοντας έξω με ξαστερια να μπω στο αυτοκίνητο ήταν όλα παγωμένα. Ανοίγω διακόπτη το θερμόμετρο έγραφε -11. Καθάρισα όσο μπορούσα το παρμπρίζ ξεκίνησα, σε 3 λεπτά ξανασταματησα να καθαρίσω απ τον πάγο που έπεφτε στο παρμπριζ. Οταν με τα βιας και βασάνων εφτασα στο καρτέρι εκατσα λίγο κι έπιανα πάγο επάνω μου. Αυτό το πράγμα δε το είχα ξαναδεί. Δεν έφτανε αυτό, δεν περνούσε και τίποτα....Τα μάζεψα σε 45 λεπτά-τόσο αντεξα- και πήγα σπίτι. Περιττό να πω πως όλη τη μερα κρύωνα μετα. Συζητώντας με τον ξαδερφο της γυναίκας μου μετά μου είπε οτι μάλλον χρήζω ψυχιατρικής παρακολούθησης που βγήκα για τσιχλοκότσυφα με -11.
Έχω κυνηγήσει με -15 υπήρξε στιγμή που δεν άνοιγε το χέρι να αφήσω το κοντάκι και με το αριστερό άνοιξα ένα ένα τα δάκτυλα μετά ανά 1 λεπτό αλαζα χέρι ένα στη τσέπη ένα στο όπλο εναλαξ και κινιομουν λίγο .Φορούσα λάθος ρούχα αν είσαι με τα κατάλληλα ντυμένος κάθεσαι.
Αρκετα εως μπολικα τα πουλια σημερα κει γυρω στη στενη!!!!!!
Μπράβο παιδιά αυτό είναι χάρμα οφθαλμών
Ωραίοι Κυριάκο,μπραβο σας,εγινε γερό παιχνίδι!!
Εδώ είμαι ρε! Έχουμε και δουλειες!!!! Λοιπόν πρώτη ξενερα το -1 στο χωριο το πρωι , περίμενα πιο κατω. Δεύτερη ξενερα το +2 εκεί που πήγα εξαιτίας της τρίτης ξενερας που ήταν ο δυνατός βοριας. Πέρασαν μαύρες αρκετές αλλά με τον αέρα στο κωλο άντε βαλτες στο χερι. Έριξα σε μερικές και γκρεμισα 3. Μετά καφέ και τσιγάρο μέχρι να φεξει καλά γιατί από καρτερι χεστα! Είχα την φαεινή ιδέα να περπατήσω παλι το κομμάτι που μου έδωσε την μπεκατσα των Φωτων. Πουλιά μπορώ να πω ότι είχε άλλα χωθηκα στην λασπουρα! 8 μαρτυρικά χιλιόμετρα έγραψε το κοντέρ στο ρόλοι και άλλα δεκαπέντε πουλιά προστέθηκαν στις 3 πρωινες. Χαμένο κανενα , κλαμπανισμενα πολλά , κυνηγοί ανύπαρκτοι!!!
Καρτέρι για ποδαρατο Γιαννη???Αρκετα εως μπολικα τα πουλια σημερα κει γυρω στη στενη!!!!!!
Καρτερι.Καρτέρι για ποδαρατο Γιαννη???
Τι είναι αυτό που τις ενοχλεί στην πραγματικοτητα?
Τα φανταχτερα ρουχα, τα πορτοκαλι γιλέκα, οι
Όχι νεκροί, ξυλιασμένοι.Νεκροί?
Bασιλη παρων δεν ημουν, μεταφέρω μόνο τι διάβασα....Όχι νεκροί, ξυλιασμένοι.
Μπράβο Κυριάκο! Ωραίοι!