Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρόσεχε ένας κουρέας της περιοχής,εύβοια μεριά δεν πάει να φωσφορίζεις ολοκλήρος θα στην μπουμπουνήσει....sarcastic..yelling.
Λοιπόν, πλάκα , πλάκα δεν φαντάζεστε πόση ζημιά κάνει η φαλάκρα. Εμένα που το μέτωπό μου εκτείνεται ως τον σβέρκο, αν δεν φορέσω σκούφο με βλέπουν στα 300 μέτρα!!

Α έτσι ε ? Πάνε τα 28αρια Δημητρη?Έγιναν καναβουρι για καρδερίνες με την παγωνιά?
Μια χαρα κοβουν και το είπε και ο @PredatoZ. Αλλά αυτά τα ρημάδια τα 34 που να τα ριξω και ποτε???? Θα πιάσουν μούχλα στο ράφι!!!!

Λοιπόν, πλάκα , πλάκα δεν φαντάζεστε πόση ζημιά κάνει η φαλάκρα. Εμένα που το μέτωπό μου εκτείνεται ως τον σβέρκο, αν δεν φορέσω σκούφο με βλέπουν στα 300 μέτρα!!
Άστα να πάνε.Πάρε παράδειγμα από τον καραφλοδαίμονα τον πρόεδρο...

Μια χαρα κοβουν και το είπε και ο @PredatoZ. Αλλά αυτά τα ρημάδια τα 34 που να τα ριξω και ποτε???? Θα πιάσουν μούχλα στο ράφι!!!!
Τα 28άρια του ρούμε τελικά όπως μου είχες πει και το είχα ξαναγράψει, κρύο θέλουν και γαζώνουν!!!! Με ήπιο καιρό και νοτιάδες, πολλά ζωντανά...

Τώρα το νο7 τι να πω γούστα είναι αυτά...
Ασε τον κοσμάκη να ρίχνει ότι θέλει ρεεεεεεεεε.... .yel.
Στην λαϊκή για ψάρια εγώ.
Όταν έχει λαϊκή κ ρίξεις ένα max d ν10 κάτω από το μπαλκονι σου ποσους σκαγιαζεις? Χαχαχα

Last edited:
Άντε λοιπόν, επιτέλους σήμερα στο απογεματινό μου καρτεράκι, μετά από κυνηγετική αποχή 3 ημερών, εξαιτίας αντίξοων καιρικών συνθηκών...
Τα πουλάκια, όπως ακριβώς τα άφησα από τις 10 του μηνός: περνάνε αρκετούτσικα, αλλά αργά στην ώρα, στο σούρουπο...
Με τούτα και με κείνα, κατέρριψα 10, εκ των οποίων μάζεψα τα 7, δηλ. 6 κελαηδότσιχλες και 1 κότσυφα με πορτοκαλιά μύτη (σπανίζουν ιδιαιτέρως εφέτος στα καρτέρια μου οι κοτσυφάδες)...
Φυσικά, άψογα και στο ψωλόκρυο τα skeetάκια Nobelsport Japan...!

Άντε λοιπόν, επιτέλους σήμερα στο απογεματινό μου καρτεράκι, μετά από κυνηγετική αποχή 3 ημερών, εξαιτίας αντίξοων καιρικών συνθηκών...
Τα πουλάκια, όπως ακριβώς τα άφησα από τις 10 του μηνός: περνάνε αρκετούτσικα, αλλά αργά στην ώρα, στο σούρουπο...
Με τούτα και με κείνα, κατέρριψα 10, εκ των οποίων μάζεψα τα 7, δηλ. 6 κελαηδότσιχλες και 1 κότσυφα με πορτοκαλιά μύτη (σπανίζουν ιδιαιτέρως εφέτος στα καρτέρια μου οι κοτσυφάδες)...
Φυσικά, άψογα και στο ψωλόκρυο τα skeetάκια Nobelsport Japan...!
Νικολαε καλά δεν πήγες για 3 ημέρες .
Τώρα τι κατάλαβες ? Τώρα εμειναν 3 τσίχλες και τις ξέρουν με το όνομα τους.Η Δέσποινα η Μαρία και η Λίτσα.

Θα σας πω κάτι που έχει συμβεί .Είμαστε για τσίχλες πάνε χρόνια μεγάλη παρέα μεταξύ αυτών ένας φίλος με παραλαγή δάσους 2 μέτρα ύψος 135 κιλά μιλάμε για βουνό με πλάτες κτλ καθόμαστε καρτερία σκορπισμένοι και αυτός κάθεται με στη μέση σε ένα καθαρό .Έχει κάτι πουλάκια μπα μπουμ παρατηρούμε ότι οι τσίχλες που πάνε επάνω του δεν αλλάζουν πορεία βέβαια στεκόταν ακινητος έριχνε περισσότερες τουφεκιές από εμάς .Πετάει ο μπάρμπας μου το καλύτερο ακόμα γελάμε ξερεται γιατί δε στρίβουν οι τσίχλες στο Μιχάλη ,γιατί του λέω έτσι που είναι τον περνάνε για ελιά.Αυτο που έχω διαπιστώσει όσον αφορά τις τσίχλες στα καρτερια επειδή διαβάζουν τον τόπο δεν θέλει κάτι να γυαλίζει καθόλου κίνηση και το πιο σημαντικό είναι το πρόσωπο η ασπριλα του προσώπου όπως την ταινία μην κοιτάς ψηλά ,δηλ κάλυψε το πρόσωπο σου όσο
περισσότερο γίνεται και να κινείς προσεκτικά και αργά το κεφάλι σου χωρίς να το σηκώνεις να τις κοιτάξεις στρίβουν από 100 μέτρα όταν κοιτάς γύρω γύρω και σηκώνεις το κεφάλι ψηλά .

Άστα μου τελείωσαν τώρα και κατά-θλιψιc....:confused::(
Α εσυ έχεις σμπαραλιάσει τελείως πιστευω.... .pray to God.
Θα δουλέψει δούβρης,κουέηλ και ρούμε killτζιμι3 τώρα φίλε μου!
Τωρα μάλιστα... Μπορώ να πω κουβέντα???

Status
Not open for further replies.
Back