Ρίξε τα μαύρα με τζιμι3 αν έχεις! Τώρα το νο7 τι να πω γούστα είναι αυτά...Αφού θα έχει ψοφο ρε το ξημέρωμα. Bell+ Roume 34 no 7. Μέχρι τα 20 μέτρα ή δεν θα πάρω καμία η θα διαλύονται στον αερα...

Ρίξε τα μαύρα με τζιμι3 αν έχεις! Τώρα το νο7 τι να πω γούστα είναι αυτά...Αφού θα έχει ψοφο ρε το ξημέρωμα. Bell+ Roume 34 no 7. Μέχρι τα 20 μέτρα ή δεν θα πάρω καμία η θα διαλύονται στον αερα...
Ρέστα δίνουν και με παγωνιά!!!Α έτσι ε ? Πάνε τα 28αρια Δημητρη?Έγιναν καναβουρι για καρδερίνες με την παγωνιά?
Λοιπόν, πλάκα , πλάκα δεν φαντάζεστε πόση ζημιά κάνει η φαλάκρα. Εμένα που το μέτωπό μου εκτείνεται ως τον σβέρκο, αν δεν φορέσω σκούφο με βλέπουν στα 300 μέτρα!!Πρόσεχε ένας κουρέας της περιοχής,εύβοια μεριά δεν πάει να φωσφορίζεις ολοκλήρος θα στην μπουμπουνήσει...![]()
Το αποτέλεσμα μετράει.Ααααα ο Ρεντιφης τις καίει καρτερωτος αποκλειστικά. Εγώ γράφω χιλιομετρα.... Από τα αποψινα μονο 3 ήταν καρτερωτα.
Μια χαρα κοβουν και το είπε και ο @PredatoZ. Αλλά αυτά τα ρημάδια τα 34 που να τα ριξω και ποτε???? Θα πιάσουν μούχλα στο ράφι!!!!Α έτσι ε ? Πάνε τα 28αρια Δημητρη?Έγιναν καναβουρι για καρδερίνες με την παγωνιά?
Άστα να πάνε.Πάρε παράδειγμα από τον καραφλοδαίμονα τον πρόεδρο...Λοιπόν, πλάκα , πλάκα δεν φαντάζεστε πόση ζημιά κάνει η φαλάκρα. Εμένα που το μέτωπό μου εκτείνεται ως τον σβέρκο, αν δεν φορέσω σκούφο με βλέπουν στα 300 μέτρα!!
Τα 28άρια του ρούμε τελικά όπως μου είχες πει και το είχα ξαναγράψει, κρύο θέλουν και γαζώνουν!!!! Με ήπιο καιρό και νοτιάδες, πολλά ζωντανά...Μια χαρα κοβουν και το είπε και ο @PredatoZ. Αλλά αυτά τα ρημάδια τα 34 που να τα ριξω και ποτε???? Θα πιάσουν μούχλα στο ράφι!!!!
Στην λαϊκή για ψάρια εγώ.Πείτε κάνα νέο κύριοι..που θα πάμε αύριο οεο;
Πριονοκορδελα τον περνας τον ηγέτη μαςΆστα να πάνε.Πάρε παράδειγμα από τον καραφλοδαίμονα τον πρόεδρο...
Ασε τον κοσμάκη να ρίχνει ότι θέλει ρεεεεεεεεε....Τώρα το νο7 τι να πω γούστα είναι αυτά...
Όταν έχει λαϊκή κ ρίξεις ένα max d ν10 κάτω από το μπαλκονι σου ποσους σκαγιαζεις? ΧαχαχαΣτην λαϊκή για ψάρια εγώ.
Νικολαε καλά δεν πήγες για 3 ημέρες .Άντε λοιπόν, επιτέλους σήμερα στο απογεματινό μου καρτεράκι, μετά από κυνηγετική αποχή 3 ημερών, εξαιτίας αντίξοων καιρικών συνθηκών...
Τα πουλάκια, όπως ακριβώς τα άφησα από τις 10 του μηνός: περνάνε αρκετούτσικα, αλλά αργά στην ώρα, στο σούρουπο...
Με τούτα και με κείνα, κατέρριψα 10, εκ των οποίων μάζεψα τα 7, δηλ. 6 κελαηδότσιχλες και 1 κότσυφα με πορτοκαλιά μύτη (σπανίζουν ιδιαιτέρως εφέτος στα καρτέρια μου οι κοτσυφάδες)...
Φυσικά, άψογα και στο ψωλόκρυο τα skeetάκια Nobelsport Japan...!
Από άλλους τριγυρο?Μην πω ότι είδα και πιο μακρινές τουφεκιές
Βάλε το χέρι στην τσέπη και θα βρεις φυσιγγαρες!Άστα μου τελείωσαν τώρα και κατά-θλιψιc....![]()
Τι σου φταίνε τα καημένα τα ψαράκια; Σ έχει κουτσουλήσει ποτέ ψάρι;Στην λαϊκή για ψάρια εγώ.
Θα δουλέψει δούβρης,κουέηλ και ρούμε killτζιμι3 τώρα φίλε μου!Βάλε το χέρι στην τσέπη και θα βρεις φυσιγγαρες!
Α εσυ έχεις σμπαραλιάσει τελείως πιστευω....Άστα μου τελείωσαν τώρα και κατά-θλιψιc....![]()
Τωρα μάλιστα... Μπορώ να πω κουβέντα???Θα δουλέψει δούβρης,κουέηλ και ρούμε killτζιμι3 τώρα φίλε μου!