Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ να πω κάτι άλλο πλάκα πλάκα... Έχουν την ίδια συμπεριφορά τα πουλιά με και χωρίς όπλο?
Με τιποτα
Ξερουν οτι η σιλουετα με την χαρακτηριστιστικη προεκταση στο σχημα της ειναι κατι κακο
Οπως ακριβως τα σκυλια ξερουν οταν σε δουν με το οπλο οτι θα πανε κυνηγι

Σημερα μια κουρουνα περασε στα 5 μετρα διπλα μου και πανω απο το κεφαλι μου
Με το οπλο αμα με δουν αλλαζουν κατευθυνση απο τα 100 μετρα

Σωστή απορία.Περιμένεις 2 ώρες τίποτα, πας να κατουρήσεις εκείνη την ώρα περνάνε....yel.
Η μακρυα σιλουετα τα φοβιζει
Εκτος και αν κατουρα κανενας καυλωμενος και την εχει σαν του γαιδαρου , δεν εχει κατι να τις κανει να αλλαξουν πορεια αμα κατουραμε.sarcastic.

Και να βάλω κ ενα ερώτημα.....

Γιατί οι τσίχλες στα καρτερια των μπασιματων έρχονται σαν "στραβές" πανω στον κυνηγο,και αργότερα (που έχουν φάει κ τα σμπαρα τους) γίνονται καχυποπτες στα απογευματινα καρτερια(και όχι μονο..)?

Τι είναι αυτό που τις ενοχλεί στην πραγματικοτητα?
Τα φανταχτερα ρουχα, τα πορτοκαλι γιλέκα, οι παραλλαγες?
Τάσο συμφωνώ μαζί σου. Το ποσό καμμένα είναι τα πουλιά παίζει τον πρωταρχικό λογο. Στα απογευματινα του Οκτωβρίου ζεμπεκιες να βαράς στο καρτερι έρχονται να σου βαρεσουν παλαμάκια. Όταν τουφεκιστουν θέλεις κάλυψη απόκρυψη οπωσδήποτε.

Με τιποτα
Ξερουν οτι η σιλουετα με την χαρακτηριστιστικη προεκταση στο σχημα της ειναι κατι κακο
Οπως ακριβως τα σκυλια ξερουν οταν σε δουν με το οπλο οτι θα πανε κυνηγι

Σημερα μια κουρουνα περασε στα 5 μετρα διπλα μου και πανω απο το κεφαλι μου
Με το οπλο αμα με δουν αλλαζουν κατευθυνση απο τα 100 μετρα
Οι κουρούνες είναι απλησίαστες...Περνάνε στο θεό...Καρακάξες πιο εύκολα λίγο τις βάζεις χέρι αλλά και πάλι παμπόνηρες...Τώρα τις προάλλες είχα πολύ καλή κάλυψη και λίγο πριν έρθει σε θέσηώστε να φάει το κεφαλάκι της έστριψε...Το σκυλί μόλις με δει με το όπλο ή να φορέσω το γιλέκο τρελαίνεται!!!

Δεν ξέρω πόσο έντονα χρώματα βλέπουν οι τσίχλες αυτό που ξέρω εγώ μια -δυο φορές που έβαλα πορτοκαλι γιλέκο στο περπατητο το'σκαγαν και οι γαλιαντρες από 50 μέτρα μακριά και δεν το ξαναφοραω.Ετσι και αλλιώς ένας χαζός με το πορτοκαλι θα με πετύχει κέντρο ευκολότερα.

Δεν ξέρω πόσο έντονα χρώματα βλέπουν οι τσίχλες αυτό που ξέρω εγώ μια -δυο φορές που έβαλα πορτοκαλι γιλέκο στο περπατητο το'σκαγαν και οι γαλιαντρες από 50 μέτρα μακριά και δεν το ξαναφοραω.Ετσι και αλλιώς ένας χαζός με το πορτοκαλι θα με πετύχει κέντρο ευκολότερα.
Πρόσεχε ένας κουρέας της περιοχής,εύβοια μεριά δεν πάει να φωσφορίζεις ολοκλήρος θα στην μπουμπουνήσει....sarcastic..yelling.

ΤΣΙΧΛΟΚΤΟΝΟΣ !!
Μπορούσες να το πεις και πιο απλά:
KillDim !!!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά φτυστε με μην με ματιασετε!!!
Αύριο πόσο μείον να έχει το πρωι??? Μηδέν έχει τωρα.....
34άρια νο 7 στις μαυρες....

Τι σου κανει η ανυπαρξια θηραμάτων ασχολουμαστε με γιλεκα, φυσίγγια 28,29,30 gr και οτι αλλο μας κατεβει . κριμα αλλη μια χρονια χαμενη
Από την άλλη εγω παρακαλάω κάθε χρόνο να είναι όπως φέτος εδω.

Πρόσεχε ένας κουρέας της περιοχής,εύβοια μεριά δεν πάει να φωσφορίζεις ολοκλήρος θα στην μπουμπουνήσει....sarcastic..yelling.
Ε βέβαια.Τουλαχιστον με τα κανονικά ρουχα μπορεί να σε περάσει για κατσίκι και να σε λυπηθεί.

Άργησα αλλά το κατάλαβα. Μια εσύ και μια ο Νίκος (Ρεντίφης) τις ρημάξατε. Τι να μείνει για μας; ΠΡΟΠΟ παίζουμε. Μία, Δύο, Καμία (Χ).

Α έτσι ε ? Πάνε τα 28αρια Δημητρη?Έγιναν καναβουρι για καρδερίνες με την παγωνιά?

Άργησα αλλά το κατάλαβα. Μια εσύ και μια ο Νίκος (Ρεντίφης) τις ρημάξατε. Τι να μείνει για μας; ΠΡΟΠΟ παίζουμε. Μία, Δύο, Καμία (Χ).
Ααααα ο Ρεντιφης τις καίει καρτερωτος αποκλειστικά. Εγώ γράφω χιλιομετρα.... Από τα αποψινα μονο 3 ήταν καρτερωτα.

Status
Not open for further replies.
Back