Τι είναι αυτοί? Ποδοσφαιριστές?Θα δουλέψει δούβρης,κουέηλ και ρούμε killτζιμι3 τώρα φίλε μου!
Τι είναι αυτοί? Ποδοσφαιριστές?Θα δουλέψει δούβρης,κουέηλ και ρούμε killτζιμι3 τώρα φίλε μου!
ΧαχαχαΤι είναι αυτοί? Ποδοσφαιριστές?
Σωστά, το έχω προσέξει.Θα σας πω κάτι που έχει συμβεί .Είμαστε για τσίχλες πάνε χρόνια μεγάλη παρέα μεταξύ αυτών ένας φίλος με παραλαγή δάσους 2 μέτρα ύψος 135 κιλά μιλάμε για βουνό με πλάτες κτλ καθόμαστε καρτερία σκορπισμένοι και αυτός κάθεται με στη μέση σε ένα καθαρό .Έχει κάτι πουλάκια μπα μπουμ παρατηρούμε ότι οι τσίχλες που πάνε επάνω του δεν αλλάζουν πορεία βέβαια στεκόταν ακινητος έριχνε περισσότερες τουφεκιές από εμάς .Πετάει ο μπάρμπας μου το καλύτερο ακόμα γελάμε ξερεται γιατί δε στρίβουν οι τσίχλες στο Μιχάλη ,γιατί του λέω έτσι που είναι τον περνάνε για ελιά.Αυτο που έχω διαπιστώσει όσον αφορά τις τσίχλες στα καρτερια επειδή διαβάζουν τον τόπο δεν θέλει κάτι να γυαλίζει καθόλου κίνηση και το πιο σημαντικό είναι το πρόσωπο η ασπριλα του προσώπου όπως την ταινία μην κοιτάς ψηλά ,δηλ κάλυψε το πρόσωπο σου όσο
περισσότερο γίνεται και να κινείς προσεκτικά και αργά το κεφάλι σου χωρίς να το σηκώνεις να τις κοιτάξεις στρίβουν από 100 μέτρα όταν κοιτάς γύρω γύρω και σηκώνεις το κεφάλι ψηλά .
Χρήστο πώς έφτασε μέχρι εκεί η χάρη του Δούβρη και ποιά φυσίγγια του ρίχνεις;Χαχαχα
Μέσω σαλαπατά, έχω ρίξει μερικά μετρημένα στο χέρι flash νο8 με καλές εντυπώσεις και σε λίγο καιρό θα ρίξω,πάντα flash, σε νο9!Χρήστο πώς έφτασε μέχρι εκεί η χάρη του Δούβρη και ποιά φυσίγγια του ρίχνεις;
Lambro royal με μόνο ένα 10ευρω;Βάλε το χέρι στην τσέπη και θα βρεις φυσιγγαρες!
Έχει ο Χρήστος το ΥΧΑ6957 που είναι οπλαρα και τα χωνεύει όλα κάτσε καλά...Lambro royal με μόνο ένα 10ευρω;![]()
Έτσι όπως τα έγραψες τα ονόματά τους πέρασα για βαρυποινιτες.Θα δουλέψει δούβρης,κουέηλ και ρούμε killτζιμι3 τώρα φίλε μου!
Φτιάχνει καλα φυσίγγια τα εμπορεύεται και χρηστακος (ο γιατρός των όπλων στο Αιγάλεω)Μέσω σαλαπατά, έχω ρίξει μερικά μετρημένα στο χέρι flash νο8 με καλές εντυπώσεις και σε λίγο καιρό θα ρίξω,πάντα flash, σε νο9!
Μια από τα ιδια. Δεν έριχνα σε μακρινά με τα πιστον σκητ μέχρι που με προκάλεσε μια κυργιαρα. Έπαθα πλάκα με το πως κεραυνοβοληθηκε.Πάντως από τα 28 του ρούμε έπαθα πλάκα ειδικά με πίστον σκιτ.Μην πω ότι είδα και πιο μακρινές τουφεκιές, που απλά έριξα τια την περιέργεια, από τα κανονικά 28 με καρδαρά.
Και εσύ ρε αδερφε πας πριονοκορδελα τον Χρηστακη! Άσε να πέσει και τιποτα κατω....Από άλλους τριγυρο?
Επόμενη παραγγελία πολλά παραπάνω τα με πίστον!!!!Μια από τα ιδια. Δεν έριχνα σε μακρινά με τα πιστον σκητ μέχρι που με προκάλεσε μια κυργιαρα. Έπαθα πλάκα με το πως κεραυνοβοληθηκε.
3 κουτάκια εχω. Τα φυλάω πλέον για επιστροφια και τρυγονι. Την επομενη φορά μια 500αδα σε νο9 θα πάρω μπορεί και 1000.Επόμενη παραγγελία πολλά παραπάνω τα με πίστον!!!!
Υ.Γ Αν έχεις κανένα στείλε κατά εδώ μεριά!![]()
Τώρα Σπυρο τα καλά κ τα κακά νέα ταξιδευουν πολυ γρήγορα κ δωρεάν σε όλη την Ελλάδα......Χρήστο πώς έφτασε μέχρι εκεί η χάρη του
Μόνο αν τυλιχτει σαν πιτογυρο με 2-3 κουβέρτες Νάουσας.........Οπιος παει καρτερακι αυριο το πρωι,για μενα θα ειναι ηρωας!
Ετοίμασε μου τον ανδριάντα!!! Η επιγραφή να λέει : βρέθηκε παγωμένος στο καρτερι περιμένοντας τις μαύρες που δεν πέρασαν ποτε...Οπιος παει καρτερακι αυριο το πρωι,για μενα θα ειναι ηρωας!
50 κούτες σε νο9 έκλεισε.Βάλε με μέσα όταν πάρεις! Συναντιόμαστε Χαλκίδα.3 κουτάκια εχω. Τα φυλάω πλέον για επιστροφια και τρυγονι. Την επομενη φορά μια 500αδα σε νο9 θα πάρω μπορεί και 1000.
Θα το κάψουμε κυρ Στέφανε!50 κούτες σε νο9 έκλεισε.Βάλε με μέσα όταν πάρεις! Συναντιόμαστε Χαλκίδα.
Σοβαρά τώρα......Ετοίμασε μου τον ανδριάντα!!! Η επιγραφή να λέει : βρέθηκε παγωμένος στο καρτερι περιμένοντας τις μαύρες που δεν πέρασαν ποτε...