Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο ρε Μανώλη μου το επιβεβαιώνεις. Λέγανε και για καμιά γυναίκα ότι είναι αδύνατη σαν κίσσα, τότε που οι άνθρωποι ήταν κοντά στη φύση και δανειζόντουσαν παραδείγματα απ αυτήν!
Σπυρο αν τυχει να βρεις καμιά νεκρή κ την πιάσεις θα το καταλάβεις.....
Δεν χρειάζεται να την μαδήσει κανεις για να το δει...
Όλο πουπουλα είναι που την "φουσκώνουν"..
Και πολυ καχυποπτο πουλι, όπως ολα τα κορακοειδη.....

Σπυρο αν τυχει να βρεις καμιά νεκρή κ την πιάσεις θα το καταλάβεις.....
Δεν χρειάζεται να την μαδήσει κανεις για να το δει...
Όλο πουπουλα είναι που την "φουσκώνουν"..
Και πολυ καχυποπτο πουλι, όπως ολα τα κορακοειδη.....
Ακριβώς!, είναι και πολύ έξυπνη!.

.very funny.Αντί να δεις κανένα κωλο, χελώνες έψαχνες.sarcastic.
Τι κώλο να δω από δαύτες ρε; Ο κώλος της χελώνας πιο ωραίος ήταν!!! .yel.
Ήθελε να κουβαλησει κάτι μπαζα στην οικοδομή κ έψαχνε μια καρετα-καρετα... .sarcastic.
Τα ζώα μου αργά με την χελωνίτσα! .yelling.

Καλησπέρα, ωραίο περπατητό σήμερα με μπόλικο αέρα κι ένα εξτραδάκι. Μία βοήθεια...αγριοπερίστερο είναι έτσι? ή μήπως φάσσα?
Φιλε εβαλες την φωτο και στο φβ, θα σε πρηξουν για το περιστερι, θα στο βγαλουν και οικοσιτο οι φιλοσοφοι κυνηγαρεοι...το facebook δεν ειναι για τετοια!..φιλικα το λεω παντα...

Φιλε εβαλες την φωτο και στο φβ, θα σε πρηξουν για το περιστερι, θα στο βγαλουν και οικοσιτο οι φιλοσοφοι κυνηγαρεοι...το facebook δεν ειναι για τετοια!..φιλικα το λεω παντα...
Για αυτό το έβαλα φίλε χαχαχα

Πραγματικα την ωρα που σου παιρνει το καπέλο, πως ξεχωριζεις τωρα το αγριοπεριστερο, το φασσοπεριστερο, και το μπασταρδοπεριστερο....?
Οκ φασσα και 18ουρα εχουν αλλο χρωματισμο..
Αλλα ειδικα το φασσοπεριστερο...πλακα κανουμε?

Πραγματικα την ωρα που σου παιρνει το καπέλο, πως ξεχωριζεις τωρα το αγριοπεριστερο, το φασσοπεριστερο, και το μπασταρδοπεριστερο....?
Οκ φασσα και 18ουρα εχουν αλλο χρωματισμο..
Αλλα ειδικα το φασσοπεριστερο...πλακα κανουμε?
Επειδή είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις το μαδάς επι τόπου και ας αποφανθεί ο ιατροδικαστής ...........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, τα μοναδικα κορακοειδη που τρωγονται ειναι η κισσα και η χαλκοκουρουνα!
Σωστός! Η χαλκοκουρούνα, από τα πιο όμορφα πουλιά που μας έρχονται, αλλά και που έχω πολλά χρόνια να δω...

Ηλία να σου πω τον λόγο: διότι πάντοτε μα πάντοτε το 12άρι βγάζει καλύτερα βλητικά αποτελέσματα από τα μικρότερα διαμετρήματα στις προαναφερθείσες (υπερ)ελαφρές γομώσεις των 24 και 28 γραμμαρίων...!!!
Γι' αυτό άλλωστε το 12άρι έχει επικρατήσει κατά κράτος και σε όλα τα σκοπευτικά αθλήματα με λειόκαννο, έναντι όλων των άλλων μικρότερων διαμετρημάτων...!!!
Επίσης, τα φυσίγγια για το 12άρι είναι κατά πολύ φθηνότερα απ΄ ό,τι όλων των άλλων μικρότερων διαμετρημάτων...!
Νικόλα αυτό που λες ισχύει για τα 28γρ. Για τα 24γρ απ' όσο γνωρίζω ιδανικό διαμέτρημα είναι το 20άρι, για τη δημιουργία της αντίστοιχης ιδανικής δέσμης σκαγιών.

Περιξ Αττικης υπαρχουν σημεια που καίγονται στο απογευματινό,
Συμφωνώ και επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου!

Ν/Α Αττική....δίπλα από το σπίτι μου το απογευτινό δουλεύει μια χάρα! Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι που στην ευχή είναι όλη μέρα αυτά τα πουλιά. Ναι μεν τα βλέπω από που έρχονται...αλλά δεν ξέρω από που ξεκινάνε!

Αυτό επίσης που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η πασαρέλα ξεκινά στις 17:15 και τελειώνει γύρω στις 17:35. Αυτό που κάποτε πιάναμε καρτέρι από τις 15:30 και ξεκινούσαν από τις 16:15....έχω πλέον πολλά χρόνια να το δω!

Καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους!

Αυτό που κάποτε πιάναμε καρτέρι από τις 15:30 και ξεκινούσαν από τις 16:15....έχω πλέον πολλά χρόνια να το δω!
Αλέξη εγώ το είδα προχθές κοντά στα παράλια της Φθιώτιδας καθώς επίσης και πέρυσι στο χωριό μου στα μπασίματα. Αντιθέτως, στο ίδιο μέρος στο χωριό μου 2 μήνες μετά ξεκινούσαν αρκετά αργότερα, δλδ κατά τις 17.15. Άλλο παράδοξο πάλι είναι να βλέπεις πουλιά σε συγκεκριμένη ροή το απόγευμα και να μην ακολουθούν την αντίθετη ροή το πρωί. Είναι μάλλον από τα περίεργα που δεν θα δώσουμε ποτέ ικανοποιητική απάντηση..

Συμφωνώ και επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου!

Ν/Α Αττική....δίπλα από το σπίτι μου το απογευτινό δουλεύει μια χάρα! Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι που στην ευχή είναι όλη μέρα αυτά τα πουλιά. Ναι μεν τα βλέπω από που έρχονται...αλλά δεν ξέρω από που ξεκινάνε!

Αυτό επίσης που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η πασαρέλα ξεκινά στις 17:15 και τελειώνει γύρω στις 17:35. Αυτό που κάποτε πιάναμε καρτέρι από τις 15:30 και ξεκινούσαν από τις 16:15....έχω πλέον πολλά χρόνια να το δω!

Καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους!
Εδω και αρκετα χρονια ολα περνανε το τελευταιο μισαωρο στην καλυτερη (μην πω τέταρτο)...

Status
Not open for further replies.
Back