Κώστα στο περπατητό αυτές τις μέρες να προσέχεις τον κόσμο που μαζεύει ελιές.Καλύτερα καρτέρι ή άμα ξέρεις κάποιο μέρες που δεν έχει ελαιώνες.Και εγώ αύριο πρώτη βόλτα εδώ γύρω μετά τα μπασίματα που μας πήγαν καλά φέτος.Που να πάμε αύριο για περπατητό??
Από το ένα δωμάτιο στο άλλο νομιζω ειναι καλά.Που να πάμε αύριο για περπατητό??
Πες μας και εμάς που είναι φωλιά ........είσαι εντός Ελλάδας????Τι κι αν δεν πήγα σήμερα πρωί για κυριαρίνες (χρειαζόμουνα λίγο υπνάκο και ξεκούραση)...?
Πήγα στο απογεματινό για τις μικρούλες κι έκαμα πάλι όριο (για πολλοστή βολά εφέτο) μέσα σε τρία τέταρτα της ώρας (17:00 με 17:45)...!!!
Ωρέ Παναϊα μ'... τι είν' τούτο το τσιχλομάνι εφέτο...!!!![]()
Περίμενε λίγο ρε Κωστα,ακόμα δεν μας ήρθαν οι τσίχλες......Που να πάμε αύριο για περπατητό??
Πες τα Τάσαρε!!!!Περίμενε λίγο ρε Κωστα,ακόμα δεν μας ήρθαν οι τσίχλες......
Ασε που δεν νοστιμίζει το περπατητο από τώρα, να χειμωνιασει κ λιγο.....
Περίμενε λίγο ρε Κωστα,ακόμα δεν μας ήρθαν οι τσίχλες......
Ασε που δεν νοστιμίζει το περπατητο από τώρα, να χειμωνιασει κ λιγο.....
Μη βαράτε ρε παιδιά, σε σελίδα κυνηγών γράφω ή οικολόγων?! χαχαΠες τα Τάσαρε!!!!
Πάντα τέτοια!Σήμερα πρωί στα έλατα για κυριαρίνες... Με πολλή υπομονή (καθότι δεν είναι πολλές, μα αρκετούτσικες) κατάφερα 10 συν 1 μικρούλα (κελαηδότσιχλα) έως το μεσημέρι!
Εν συνεχεία, στο απογεματινό μου, απλώς συμπλήρωσα το ημερήσιο όριο!
Αύριο πάλι έχει έλατο το πρωί...
Καλή σας νύκτα.
Κωστα περπατα τωρα που μπορεις, γιατι θα πεσει το λοκνταουν και θα μεινεις με τα..φυσιγγια στο χερι!Μη βαράτε ρε παιδιά, σε σελίδα κυνηγών γράφω ή οικολόγων?! χαχα
Πες το ψεματα!!! Σαν και σήμερα πέρσι μας μαντρωσε ο γουρλοματης με την κοντή ποντικομαμη.Κωστα περπατα τωρα που μπορεις, γιατι θα πεσει το λοκνταουν και θα μεινεις με τα..φυσιγγια στο χερι!
Εδω εχουν βγει πολλαΚοίτα και για κάνα σπαράγγι.
Τσακαλε από τα μέρη μου είσαι;Τελείωσα τις διαλέξεις φόρτωσα το σκύλο, τα όπλα και τα πράγματα και έφυγα σφαίρα να πάω Μεσσηνια να μαζέψω αύριο ελιές και μήπως προλάβω να ρίξω καμία ντουφεκια... Εφτασα 17:35 στο κτήμα μου. Και περπατώντας τις ελιές πήρα 3.
Αύριο απογευματινό. Ντουφεκια δεν άκουσα από το Σιδηρόκαστρο έως το Βασιλικό που έχω ακουστική ούτε μια...
View attachment 35348View attachment 35349
View attachment 35350