Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που να πάμε αύριο για περπατητό??
Κώστα στο περπατητό αυτές τις μέρες να προσέχεις τον κόσμο που μαζεύει ελιές.Καλύτερα καρτέρι ή άμα ξέρεις κάποιο μέρες που δεν έχει ελαιώνες.Και εγώ αύριο πρώτη βόλτα εδώ γύρω μετά τα μπασίματα που μας πήγαν καλά φέτος.

Τι κι αν δεν πήγα σήμερα πρωί για κυριαρίνες (χρειαζόμουνα λίγο υπνάκο και ξεκούραση)...?

Πήγα στο απογεματινό για τις μικρούλες κι έκαμα πάλι όριο (για πολλοστή βολά εφέτο) μέσα σε τρία τέταρτα της ώρας (17:00 με 17:45)...!!!
Ωρέ Παναϊα μ'... τι είν' τούτο το τσιχλομάνι εφέτο...!!! .exciting.
Πες μας και εμάς που είναι φωλιά ........είσαι εντός Ελλάδας????

Περίμενε λίγο ρε Κωστα,ακόμα δεν μας ήρθαν οι τσίχλες......
Ασε που δεν νοστιμίζει το περπατητο από τώρα, να χειμωνιασει κ λιγο.....
Πες τα Τάσαρε!!!!
Μη βαράτε ρε παιδιά, σε σελίδα κυνηγών γράφω ή οικολόγων?! χαχα

Σήμερα πρωί στα έλατα για κυριαρίνες... Με πολλή υπομονή (καθότι δεν είναι πολλές, μα αρκετούτσικες) κατάφερα 10, συν 1 μικρούλα (κελαηδότσιχλα) έως το μεσημέρι!
Εν συνεχεία, στο απογεματινό μου, απλώς συμπλήρωσα το ημερήσιο όριο!
Αύριο πάλι έχει έλατο το πρωί...
Καλή σας νύκτα.

Last edited:
Σήμερα πρωί στα έλατα για κυριαρίνες... Με πολλή υπομονή (καθότι δεν είναι πολλές, μα αρκετούτσικες) κατάφερα 10 συν 1 μικρούλα (κελαηδότσιχλα) έως το μεσημέρι!
Εν συνεχεία, στο απογεματινό μου, απλώς συμπλήρωσα το ημερήσιο όριο!
Αύριο πάλι έχει έλατο το πρωί...
Καλή σας νύκτα.
Πάντα τέτοια!
Είσαι ο μοναδικός που πάει τόσο καλά φέτος.
Γουρικο το καινούργιο ντουφέκι!
Καλή συνέχεια!!!

Κωστα περπατα τωρα που μπορεις, γιατι θα πεσει το λοκνταουν και θα μεινεις με τα..φυσιγγια στο χερι!
Πες το ψεματα!!! Σαν και σήμερα πέρσι μας μαντρωσε ο γουρλοματης με την κοντή ποντικομαμη.

Χθες λόγω συλλογής ελαιοκάρπου μέχρι αργά δεν υπήρχε ούτε χρόνος ούτε δύναμη για κυνήγι. Πεφτοντας όμως από τις 9 για ύπνο σηκώθηκα εύκολα και με ενέργεια για το πιο αγαπημένο μου κυνήγι...

Τις μαύρες...

Τι πιο υπέροχο από το να ακούς το τσιν και σε κλάσματα να πρεοει να προσανατολιστεις να εντοπίσεις τη μαύρη φιγούρα, να πατήσεις και να ακούσεις το ταπ την πτώσης και το σκύλο να σκουπίζει τον τόπο και να στη φέρνει...

Όμορφο πρωινό... Ώρα για δουλειά στις ελιές πάλι... Sx3, brain bell, lambro skeet

IMG_20211106_064655.jpg
IMG_20211106_073133.jpg

Υ. Γ. : H φύση έχει όντως τρελαθει... Βρήκα ανθισμένες μηλιές κσξ αμυγδαλιές....

IMG_20211106_065638.jpg

Τελείωσα τις διαλέξεις φόρτωσα το σκύλο, τα όπλα και τα πράγματα και έφυγα σφαίρα να πάω Μεσσηνια να μαζέψω αύριο ελιές και μήπως προλάβω να ρίξω καμία ντουφεκια... Εφτασα 17:35 στο κτήμα μου. Και περπατώντας τις ελιές πήρα 3.

Αύριο απογευματινό. Ντουφεκια δεν άκουσα από το Σιδηρόκαστρο έως το Βασιλικό που έχω ακουστική ούτε μια...
View attachment 35348View attachment 35349
View attachment 35350
Τσακαλε από τα μέρη μου είσαι;

Status
Not open for further replies.
Back