Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ ψοφάω για περπατητό. Πυρ και κίνηση! Να ξεκινάς με μετά τις μαύρες και να επιστρέφεις πτώμα κατά τις 15.00 στο αυτοκίνητο. Να έχεις το "ταίρι" στην απέναντι πλευρά του ρέματος και χωρίς χρειάζεται να λέτε πολλά να ξέρετε και οι δύο πως έχει το σχέδιο και ποια διαδρομή ακολουθούθειτε. Να ρίχνεις μπηχτές, σε μεσαίες αποστάσεις, να βγαίνει καμιά πίσω σου και να στρίβεις να την προλάβεις και αφήστε με γιατί δεν κρατιέμαι να έρθει η Κυριακή
Ειδικοδυναμιτης?

Το περπατητο με σκυλί είναι απόλαυση!
Και δεν είναι μόνο η επαναφορά που νομίζουν μερικοί...
Το σκυλί τα "στέλνει" πάνω σου!
Ειδικά αν το σκυλί είναι ξύπνιο χώνεται σαν δεύτερο άτομο από την άλλη και δεν σου λέω τίποτα.Χάρμα ιδέσθαι!!!

Γρηγόρη τώρα φταίς εσύ που τόβαλες εδώ.Τι κλάδεμα είναι αυτό;Πολυκωνικό;
Κύριε Σπύρο είναι μίξη πολυκωνικου με σφαιρικό γιατί κάθε βραχιωνας έχει τη δική του ανεξάρτητη διαμόρφωση αλλα έχω αφήσει και το κεντρικό εσωτερικό βραχιωνα που έχει πάει πιο ψηλά από ολα και έχει γεμίσει καρπό και θα αφαιρεθεί κατά το μαζεμα

Κύριε Σπύρο είναι μίξη πολυκωνικου με σφαιρικό γιατί κάθε βραχιωνας έχει τη δική του ανεξάρτητη διαμόρφωση αλλα έχω αφήσει και το κεντρικό εσωτερικό βραχιωνα που έχει πάει πιο ψηλά από ολα και έχει γεμίσει καρπό και θα αφαιρεθεί κατά το μαζεμα
Κύριε Γρηγόρη σας ευχαριστώ!

Πριν απο δυο μερες εκανα περπατητο με τα δυο φιλαρακια μου 7 χιλιόμετρα σε κυκλο με το gps το ευχαριστήθηκαμε ολων των ειδων τουφεκιες και αποτελεσμα πολυ ευχαριστο για ολους.Ομως εγω προσωπικα ξεπατωθηκα και πρεπει να αρχισω την προπόνηση. Να το επιδιώκεται το περπατητο χαριζει υγεια σασπενς και δοκιμαζει και βελτιωνει τις βλητικες επιδοσεις σας.Για μενα ειναι προσωπικη προκληση το προτιμω παρα τα χρονια που πιασαμε.

Πάντως η χρονιά σε κεργιαρινες είναι πάρα πολύ καλή ,γενικά πάει καλά το όλο θέμα ,οκ τώρα με της νοτιαδουρες έτσι και αλλιώς δεν περιμένουμε πολλά ,από ότι έριξα μια ματιά από Σάββατο γυρνάει πάλι βοριάδες οπότε θα βελτιωθεί πάλι η κατάσταση .

Λίγο περπάτημα, μετά την αποψινή πίκρα, τα σρρρρττ έδιναν τόνο στο νυχτερινό ουρανό. Μαζί τους κι από λίγα τσικ.
Για να δούμε μετά τις ελιές τι θα μας δείξουν τα περπατητά.
Και τώρα το πρωι στις 4μισή που βγηκα εξω ακουγονται....

Καλά μιλάμε γίνεται της πουτ@ν@ς στον ουρανό λίγο πριν ξημερωσει. Ασταμάτητα τσιν και σφυρίγματα!!!!!
Καλημέρα! Εδώ ακούγονται στην Αθήνα σήμερα... Λέτε να μας κάνει το χατίρι??? Μακάρι γιατί σήμερα αποχωρώ για συγκομιδή ελιάς, προς Εύβοια...

Μήτσο καλημέρα . Κάθε βράδυ μετράς τ'άστρα εσύ o_O;
Καλημέρα Λάμπη! Όχι ρε φιλε, απλά μένω στην άκρη του χωριού κοντά σε σημεία όπου περνάνε τα μπασιματιαρικα. 2 -3 τσιγάρα που κάνω από την ώρα που νυχτώνει μέχρι να πέσω για ύπνο τα κάνω στο μπαλκόνι. Ησυχία έχει και ακούγονται καμπάνα οι ρουφιανες!

Τι κι αν δεν πήγα σήμερα πρωί για κυριαρίνες (χρειαζόμουνα λίγο υπνάκο και ξεκούραση)...?

Πήγα στο απογεματινό για τις μικρούλες κι έκαμα πάλι όριο (για πολλοστή βολά εφέτο) μέσα σε τρία τέταρτα της ώρας (17:00 με 17:45)...!!!
Ωρέ Παναϊα μ'... τι είν' τούτο το τσιχλομάνι εφέτο...!!! .exciting.
Σε χαιρομαι
Μηπως να σου ευχηθω εκτος απο πολλα πουλια και πολλα μ….α;
Η θα αφησεις το κυνηγι μετα και θα μου ριξεις με το καισαρα;.sarcastic.

Παιδιά δεν ξέρω αλλά τώρα μόλις γύρισα από Καθενους και Γιδες το απόλυτο μηδέν πιασμένα κοτσιφια ακούγονταν τσίχλες ούτε μαύρες ούτε άσπρες πολύ ομίχλη παρά πολύ καθάρισε γύρω στις 8:30 και αυτό στα ψηλά σημεία αλλά αν δεν γυρίσει ο καιρός δεν δεν υπάρχει και πολυς κόσμος στ ελαιοπεριβολα θέλει προσοχή όσοι θα κάνουν περπατητο.

Status
Not open for further replies.
Back