Γρήγορη πρωινή βόλτα μετά ελιές μετά ψοφιος μια βόλτα για να κατουρήσει η σκύλα μάζεψα 5 τσίχλες ορτύκια άφαντα για Μάνη μιλάω
Νικο εχεις απολυτο δικιο δεν υπαρχει δικαιολογια τοσο καιρο να μην εχεις δει εστω πεντε πουλιαΕχω γυρισει σχεδον ολα τα ποστα....Ειναι γενικο το κακο....δεν εχουμε θηραματα...Δυστυχως...
Εγω πάντως σε ζηλεύω. Μακάρι να ζούσα στα μέρη σου κι ας μην είχε πουλιά...Παιδες , δεν υπαρχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πραγμα.....απο το να πηγαινεις κυνηγι....και να μην βρισκεις ΤΙΠΟΤΑ!!!
Σκεφτειτε το εξης.....Να εχεις χρονο.... υγεια.....ολη την μερα δικη σου...αυτ/το που παει παντου...φυσεκια
να τα ριχνεις και να μην ''λυπασαι''.....σκυλο να σου φερνει τα θηραματα....
Να αλλαζεις και να ψαχνεις τα ποστα....μηπως και δεις θηραμα.....και θηραμα ΠΟΥΘΕΝΑ....
Εαν δεν ειναι αυτο καταρα....πειτε μου ποια ειναι ???
Να πηγαινεις πρωι απογευμα....και να γυριζεις χωρις να εχεις ριξει τουφεκια....
Χθεσινο απογευματινο.... Μια τουφεκια στο αερα ....για το γαμωτο....
View attachment 35261View attachment 35262
Μαλλον πρεπει να το γυρισω στο ψαρεμα.....Αυτο που ζω ειναι καταντια!!!![]()
Να προσθεσω οτι εκει που δειχνει το τοξακι αριστερα προς μενανδρουΕγω πάντως σε ζηλεύω. Μακάρι να ζούσα στα μέρη σου κι ας μην είχε πουλιά...
Κοίτα γιατί...
View attachment 35302
Δες που ζω εγώ. Το έχεις κάνει εσύ ποτέ αυτό;
Δεκαετιες του 80 και του 90...ο Μυτικας ενας απεραντος κυνηγοτοπος...Το έχουμε ξαναπει. Το καρεκλάκι στον ελαιώνα και τα πουλιά να παίζουν έχουν εκλείψει χρόνια τωρα. ...
Δυστυχώς είναι αλήθεια......Το έχουμε ξαναπει. Το καρεκλάκι στον ελαιώνα και τα πουλιά να παίζουν έχουν εκλείψει χρόνια τωρα. Θα υπάρξουν και μέρες που θα γίνει αυτο αλλά είναι πολύ λίγες μεσα στη σεζόν και πρέπει να έχεις την κωλοφαρδια να τις πετύχεις. Όσο βαστανε τα ποδάρια μας καλά ειναι, βρίσκουμε πουλιά τουλάχιστον να κάνουμε την πλάκα μας. Επίσης και τα κλασσικά απογευματινά έχουν καει. Πονηρά μερη που δεν πάει το μυαλό ότι περνάνε πουλιά δουλεύουν πλεον. Και τα καλά καρτερια έχουν καει απο τυφεκιοφορους που αμολανε τριαρες σε ότι περνάει ακόμη και αν είναι μια κουκίδα στον ουρανο. Υπάρχουν πολλοί σιχαμενοι στο σινάφι μας. Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου! Να χτυπάνε πουλιά και να μην τα μαζευουν! Να τα μαζευουν και μετά την φωτογραφία να τα πετανε. Και όχι τίποτα πιτσιρικαδες που λες οτι το μυαλό τους είναι ακόμα φρουι ζελε , μεσήλικες με τζιπαρες, ακριβά τουφέκια και ντυμένοι σαν μοντέλα σε κυνηγετική διαφημιση. Έχουμε και τον καιρο να μας πηδάει κάθε χρόνο με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται να μας πηδήξει και δένει το γλυκο.
Παλιά μου νιάτα και που τσαλακωνόσαστε!Δεκαετιες του 80 και του 90...ο Μυτικας ενας απεραντος κυνηγοτοπος...
Μπεκατσες και παπια στα πλυμμηρισμενα αμπελια!
Για τσιχλοκοτσυφα δεν λεω τιποτα...
Διαφωνώ ότι το ανεμιστο το πρωί έχει εκλείψει ..Το έχουμε ξαναπει. Το καρεκλάκι στον ελαιώνα και τα πουλιά να παίζουν έχουν εκλείψει χρόνια τωρα. Θα υπάρξουν και μέρες που θα γίνει αυτο αλλά είναι πολύ λίγες μεσα στη σεζόν και πρέπει να έχεις την κωλοφαρδια να τις πετύχεις. Όσο βαστανε τα ποδάρια μας καλά ειναι, βρίσκουμε πουλιά τουλάχιστον να κάνουμε την πλάκα μας. Επίσης και τα κλασσικά απογευματινά έχουν καει. Πονηρά μερη που δεν πάει το μυαλό ότι περνάνε πουλιά δουλεύουν πλεον. Και τα καλά καρτερια έχουν καει απο τυφεκιοφορους που αμολανε τριαρες σε ότι περνάει ακόμη και αν είναι μια κουκίδα στον ουρανο. Υπάρχουν πολλοί σιχαμενοι στο σινάφι μας. Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου! Να χτυπάνε πουλιά και να μην τα μαζευουν! Να τα μαζευουν και μετά την φωτογραφία να τα πετανε. Και όχι τίποτα πιτσιρικαδες που λες οτι το μυαλό τους είναι ακόμα φρουι ζελε , μεσήλικες με τζιπαρες, ακριβά τουφέκια και ντυμένοι σαν μοντέλα σε κυνηγετική διαφημιση. Έχουμε και τον καιρο να μας πηδάει κάθε χρόνο με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται να μας πηδήξει και δένει το γλυκο.
Εγω πάντως σε ζηλεύω. Μακάρι να ζούσα στα μέρη σου κι ας μην είχε πουλιά...
Κοίτα γιατί...
View attachment 35302
Δες που ζω εγώ. Το έχεις κάνει εσύ ποτέ αυτό;
Εγώ ψοφάω για περπατητό. Πυρ και κίνηση! Να ξεκινάς με μετά τις μαύρες και να επιστρέφεις πτώμα κατά τις 15.00 στο αυτοκίνητο. Να έχεις το "ταίρι" στην απέναντι πλευρά του ρέματος και χωρίς χρειάζεται να λέτε πολλά να ξέρετε και οι δύο πως έχει το σχέδιο και ποια διαδρομή ακολουθούθειτε. Να ρίχνεις μπηχτές, σε μεσαίες αποστάσεις, να βγαίνει καμιά πίσω σου και να στρίβεις να την προλάβεις και αφήστε με γιατί δεν κρατιέμαι να έρθει η ΚυριακήΤο έχουμε ξαναπει. Το καρεκλάκι στον ελαιώνα και τα πουλιά να παίζουν έχουν εκλείψει χρόνια τωρα. Θα υπάρξουν και μέρες που θα γίνει αυτο αλλά είναι πολύ λίγες μεσα στη σεζόν και πρέπει να έχεις την κωλοφαρδια να τις πετύχεις. Όσο βαστανε τα ποδάρια μας καλά ειναι, βρίσκουμε πουλιά τουλάχιστον να κάνουμε την πλάκα μας. Επίσης και τα κλασσικά απογευματινά έχουν καει. Πονηρά μερη που δεν πάει το μυαλό ότι περνάνε πουλιά δουλεύουν πλεον. Και τα καλά καρτερια έχουν καει απο τυφεκιοφορους που αμολανε τριαρες σε ότι περνάει ακόμη και αν είναι μια κουκίδα στον ουρανο. Υπάρχουν πολλοί σιχαμενοι στο σινάφι μας. Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου! Να χτυπάνε πουλιά και να μην τα μαζευουν! Να τα μαζευουν και μετά την φωτογραφία να τα πετανε. Και όχι τίποτα πιτσιρικαδες που λες οτι το μυαλό τους είναι ακόμα φρουι ζελε , μεσήλικες με τζιπαρες, ακριβά τουφέκια και ντυμένοι σαν μοντέλα σε κυνηγετική διαφημιση. Έχουμε και τον καιρο να μας πηδάει κάθε χρόνο με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται να μας πηδήξει και δένει το γλυκο.
Να δω που θα πας με 30 βαθμούς που θα έχει την Κυριακή χαχα. Ίδιας φιλοσοφίας είμαι κ εγώ για το κυνήγι.Εγώ ψοφάω για περπατητό. Πυρ και κίνηση! Να ξεκινάς με μετά τις μαύρες και να επιστρέφεις πτώμα κατά τις 15.00 στο αυτοκίνητο. Να έχεις το "ταίρι" στην απέναντι πλευρά του ρέματος και χωρίς χρειάζεται να λέτε πολλά να ξέρετε και οι δύο πως έχει το σχέδιο και ποια διαδρομή ακολουθούθειτε. Να ρίχνεις μπηχτές, σε μεσαίες αποστάσεις, να βγαίνει καμιά πίσω σου και να στρίβεις να την προλάβεις και αφήστε με γιατί δεν κρατιέμαι να έρθει η Κυριακή
Έτσι ακριβώς! Καλή παρέα , εμπιστοσύνης πάνω από ολα, ποικιλία βολών, ο παράγοντας κούραση που δυσκολεύει λίγο τα πράγματα και το ότι πας να βρεις το πουλί και δεν περιμένεις να περάσει είναι το περπατητο. Θέλει όμως και μάτια και αυτιά ανοιχτά και πολύ περισσοτερη προσοχή από το καρτερι. Να μην παρεξηγηθώ, ψοφαω για καρτερι. Ειδικά το απογευματινό είναι η αγιάτρευτη αρρώστια μου!!! Αλλά γουστάρω αφάνταστα και το περπατητο και με την παρέα μου αλλά πολύ περισσότερο απολαμβάνω τα πολυωρα χειμωνιάτικα μοναχικά περπατητα!Εγώ ψοφάω για περπατητό. Πυρ και κίνηση! Να ξεκινάς με μετά τις μαύρες και να επιστρέφεις πτώμα κατά τις 15.00 στο αυτοκίνητο. Να έχεις το "ταίρι" στην απέναντι πλευρά του ρέματος και χωρίς χρειάζεται να λέτε πολλά να ξέρετε και οι δύο πως έχει το σχέδιο και ποια διαδρομή ακολουθούθειτε. Να ρίχνεις μπηχτές, σε μεσαίες αποστάσεις, να βγαίνει καμιά πίσω σου και να στρίβεις να την προλάβεις και αφήστε με γιατί δεν κρατιέμαι να έρθει η Κυριακή
Μπράβο Δημήτρη.Και εγώ πολλές φορές είμαι " μοναχικός λυκος"στο περπάτημα.Έτσι ακριβώς! Καλή παρέα , εμπιστοσύνης πάνω από ολα, ποικιλία βολών, ο παράγοντας κούραση που δυσκολεύει λίγο τα πράγματα και το ότι πας να βρεις το πουλί και δεν περιμένεις να περάσει είναι το περπατητο. Θέλει όμως και μάτια και αυτιά ανοιχτά και πολύ περισσοτερη προσοχή από το καρτερι. Να μην παρεξηγηθώ, ψοφαω για καρτερι. Ειδικά το απογευματινό είναι η αγιάτρευτη αρρώστια μου!!! Αλλά γουστάρω αφάνταστα και το περπατητο και με την παρέα μου αλλά πολύ περισσότερο απολαμβάνω τα πολυωρα χειμωνιάτικα μοναχικά περπατητα!
Πάντα με την καλή έννοια, με έπιασες πως το είπα. Πάω στο χωριό και φεύγω με τα πόδια για απογευματινό.... Εδώ στο μπουρδέλο θέλω 20 λεπτά για 3 χλμ....και δεν είχε και πολύ κίνηση χθες....Τώρα ξερεις....ζηλευε οσο θελεις...αν και ξερω οτι το λες με την καλη εννοια!!!![]()
Χρειάζεται μερικές φορές και το μοναχικό κυνηγι. Εγώ και ο εαυτός μου , να καθαρίζει το μυαλό από ολα!!!Μπράβο Δημήτρη.Και εγώ πολλές φορές είμαι " μοναχικός λυκος"στο περπάτημα.