Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα είναι παράδοξο....αφου όλη η εβδομάδα θα είναι φούλ του Νοτιά
Αλέξανδρε μέχρι την Πέμπτη 23/9 δίχνει Νοτιάδες....από Πέμπτη βράδυ κ έπειτα δίχνει Β. Β.Α. (εδώ κάτω) γι'αυτό ευελπιστώ σε κάτι αξιόλογο...είναι η τελευταία μας ελπίδα αυτή η εβδομάδα κ κυρίως το Σ/Κ που έρχεται.

Αλέξανδρε μέχρι την Πέμπτη 23/9 δίχνει Νοτιάδες....από Πέμπτη βράδυ κ έπειτα δίχνει Β. Β.Α. (εδώ κάτω) γι'αυτό ευελπιστώ σε κάτι αξιόλογο...είναι η τελευταία μας ελπίδα αυτή η εβδομάδα κ κυρίως το Σ/Κ που έρχεται.
Από αύριο μέχρι Παρασκευή βοριζει. Αν έβαζα λεφτά , θα τα έβαζα στην Πέμπτη....

Από αύριο μέχρι Παρασκευή βοριζει. Αν έβαζα λεφτά , θα τα έβαζα στην Πέμπτη....
Να βάλεις τα λεφτά για την Κυριακή...μη γίνουμε μπίλιες εδώ μέσα.....yel..yel.
Ε πωs να ενημερωσουμε την εφαρμογη. Με καρακαξεs και καλιακουδια ? Kαλα ελεγε και ο Βεγγοs " κατσε να φα μα τι να φα τον Μουσταφα "?
Εσύ μακριά από τις τζαμαρίες......sarcastic.

Πώς γίνεται την άνοιξη να βλέπουμε μεγάλα περάσματα από τρυγόνια κ τώρα να τα βρίσκουμε με το ζόρι σε ορισμένες περιοχές;;; Τι ανεξήγητο πράγμα είναι τούτο;
Την Άνοιξη ταξιδεύουν μέρα ενώ το Φθινόπωρο ταξιδεύουν νύχτα ...

Πώς γίνεται την άνοιξη να βλέπουμε μεγάλα περάσματα από τρυγόνια κ τώρα να τα βρίσκουμε με το ζόρι σε ορισμένες περιοχές;;; Τι ανεξήγητο πράγμα είναι τούτο;
Αυτά που περνάνε εδώ τώρα είναι το 1% και πολύ λεω απο αυτά που περνάνε την άνοιξη. Τα βλέπεις παντου τότε! Στα σύρματα , μέσα σε ελαιώνες , στα πευκωτα, στα οργωμενα και τώρα πρέπει να κάνεις αίτηση να δεις έστω και ενα!

Άντε μπας και βαρήσουμε κανένα λαγό ! .love.
Άσε ρε! Εγώ δεν ήθελα να ακουω για λαγό και τώρα περιμένω πως και πως! Αλλά τον άλλαζα για πλακα με 15 τουφεκιές σε περαστικά τρυγόνια! Επισης, όπως ειπα και στον συνονοματο σου καλό μου φίλο λαγα , μόλις ακουστεί το πρώτο τσιν μη τον είδατε τον Μητσο.....

Αυτά που περνάνε εδώ τώρα είναι το 1% και πολύ λεω απο αυτά που περνάνε την άνοιξη. Τα βλέπεις παντου τότε! Στα σύρματα , μέσα σε ελαιώνες , στα πευκωτα, στα οργωμενα και τώρα πρέπει να κάνεις αίτηση να δεις έστω και ενα!
Αυτό ακριβώς!!!

Πάνο εγώ πιστεύω έχει να κάνει με τη γεωγραφική μας θέση.Ερχόμενα από Αφρική η Ελλάδα είναι η πρωτη στεριά που συναντάνε και κάθονται να ξεκουραστούν από το ταξίδι τους.Τον Σεπτέμβρη γίνεται το ανάποδο, τα πουλιά έχουν πολλές επιλογές για στάσεις βορειότερα μας και μπορούν με ένα φτερό να περάσουν την χώρα μας μέσα σε μια νύχτα και ευελπιστούμε μόνο στο να τα κλείσει ο καιρός.

Την Άνοιξη ταξιδεύουν μέρα ενώ το Φθινόπωρο ταξιδεύουν νύχτα ...
Ακριβώς, εκτός και τα κλείσει ο καιρός και με τέτοιο φεγγάρι δεν υπάρχουν και πολλες ελπίδες περα απο κανένα κουρασμένο που θα ξεμείνει!!!
IMG_20210920_210128.jpg

Ακριβώς, εκτός και τα κλείσει ο καιρός και με τέτοιο φεγγάρι δεν υπάρχουν και πολλες ελπίδες περα απο κανένα κουρασμένο που θα ξεμείνει!!!
View attachment 32798
Ακριβώς :)
...και όταν δεν έχει φεγγάρι δεν ξεκινάνε το ταξίδι, οπότε για να δούμε αρκετά πουλιά θέλουμε φεγγάρι και μπουρίνια. Σε κάθε άλλη περίπτωση βλέπουμε ελάχιστα σκόρπια κουρασμένα ή τίποτα.

Πάνο εγώ πιστεύω έχει να κάνει με τη γεωγραφική μας θέση.Ερχόμενα από Αφρική η Ελλάδα είναι η πρωτη στεριά που συναντάνε και κάθονται να ξεκουραστούν από το ταξίδι τους.Τον Σεπτέμβρη γίνεται το ανάποδο, τα πουλιά έχουν πολλές επιλογές για στάσεις βορειότερα μας και μπορούν με ένα φτερό να περάσουν την χώρα μας μέσα σε μια νύχτα και ευελπιστούμε μόνο στο να τα κλείσει ο καιρός.
.shake hands.

Καλημέρα σύντροφοι!

Άμα δείτε ότι τα Σκόπια και η Βουλγαρία...έχουν 30αρια και 35αρια....και ωραίους ανατολικούς ανέμους....από που περιμένετε να έρθουν τα πουλιά?

Η Ελλάδα έχει μονο ντοπιάρικα....αν δεν ξεκουνήσουν από τα Βόρεια....όσους βοριάδες και να κάνει εδω.....δεν ξέρω τι έχουμε να περιμένουμε.

Φιλούμπες!

Καλημέρα σύντροφοι!

Άμα δείτε ότι τα Σκόπια και η Βουλγαρία...έχουν 30αρια και 35αρια....και ωραίους ανατολικούς ανέμους....από που περιμένετε να έρθουν τα πουλιά?

Η Ελλάδα έχει μονο ντοπιάρικα....αν δεν ξεκουνήσουν από τα Βόρεια....όσους βοριάδες και να κάνει εδω.....δεν ξέρω τι έχουμε να περιμένουμε.

Φιλούμπες!
Aλλο και τουτο!δλδ ειναι ακομα στα Βορεια τα πλια?ακομα δεν εχουν ξεκινησει το ταξιδι τους λες?

και εννοειται ότι έχουν μεταναστεύσει πολλά πριν τις 20. Το λέω γτ πήγα πάνω και ενημερώθηκα
Μάλλον μετανάστευσαν όσα κατάφεραν να γλιτώσουν από σένα! Γι' αυτό είδαμε τέτοια πενιχρά περάσματα τον ελλαδικό χώρο! .yel.

Status
Not open for further replies.
Back