Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρεπό σήμερα,κ είπα να βγω ένα καρτεράκι,έτσι για τν καφέ....λίγα πιασμένα τρυγόνια στο μέρος,μεγάλα πουλιά τα οποία ξεκλάρωσαν 07:50....σύνολο 8 μπάνισα
(και 2 ψηλωμένα στο θεό ερχόμενα από θάλασσα) αλλά κανένα εντός βολής κ κυρίως περνούσαν με επιφύλαξη πάνω από 2 αθέριστα κομμάτια...6 μπεκατσίνια μου άναβαν τα αίματα τακτικά που έκοβαν γύρους αλλά δύσκολο να σηκώσεις όπλο εκεί πάνω....έκανα μια προσπάθεια όμως λόγο του Νο7...:)

View attachment 32582
Αν δεν μου βαλεις συντομα την κοριτσαρα φερμαρισμενη σε μπεκατσονι θα σου βαλω στις βενζινα τουστρο .big smile. .sarcastic.

Αν δεν μου βαλεις συντομα την κοριτσαρα φερμαρισμενη σε μπεκατσονι θα σου βαλω στις βενζινα τουστρο .big smile. .sarcastic.
Κυριακή ή Δευτέρα θα τη δεις κ φερμαρισμένη.... .big smile.
τουστρο
Τη'νε τούτο;;; :rolleyes:

Από Πρέβεζα εχτές και σήμερα το απόλυτο τίποτα, εγώ βέβαια δεν πάω τώρα(πάω στα κορίτσια τα κόκκινα στη θάλασσα) αλλά είναι κάθε μέρα στο πόστο ο πεθερός μου και θα ενημερώνω.
Πιστεύω όμως ότι εκα καλό πέρασμα θα το κάνει.....

Από Πρέβεζα εχτές και σήμερα το απόλυτο τίποτα, εγώ βέβαια δεν πάω τώρα(πάω στα κορίτσια τα κόκκινα στη θάλασσα) αλλά είναι κάθε μέρα στο πόστο ο πεθερός μου και θα ενημερώνω.
Σίγουρα θα κάνει άλλο ένα καλό πέρασμα Χρήστο...από εβδομάδα όμως,μόλις φύγουν οι νοτιάδες.

Σίγουρα θα κάνει άλλο ένα καλό πέρασμα Χρήστο...από εβδομάδα όμως,μόλις φύγουν οι νοτιάδες.
Μην είστε και τόσο σίγουροι αγαπητοί σύντροφοι...
"Άβυσσος η ψυχή" των τρυγόνων και, γενικότερα, των μεταναστευτικών πτηνών και, μάλιστα, κατά τη διάρκεια των αποδημιών τους...
Βέβαια, εγώ σας εύχομαι να συμβεί και να το βιώσετε στο πεδίο αυτό το φημολογούμενο και υποτιθέμενο στερνό τρυγονοπέρασμα...

Last edited:
Πιστευω Κυριακή Δευτέρα είναι επίφοβες για πέρασμα...
Μακάρι Γιώργο,αλλά δν το νομίζω λόγο των νοτιάδων που επικρατούν εδώ από χθες το μεσημέρι κ θα κρατήσουν ως το μεσημέρι της 23/9...τώρα αυτό που προβλέπω εγώ είναι: Πως από πέμπτη βράδυ 23/9 κ έπειτα ξανά δίχνει ανέμους Α.-Β.Α για τα μέροι μου,οπότε αυτό που προβλέπω εγώ είναι πως 24/9 κ έπειτα
(25 & 26 & 27) θα γίνει κάτι σημαντικό...ελπίζω να κάτσει κυριακή να χαρούμε κ λίγο....

Υ.Γ. Ξέχασα...τα πουλιά θα ξανά περάσουν μαζεμένα σε ένα 2ήμερο θεωρώ,λόγο ημερομηνίας... ;)

Last edited:
Μακάρι Γιώργο,αλλά δν το νομίζω λόγο των νοτιάδων που επικρατούν εδώ από χθες το μεσημέρι κ θα κρατήσουν ως το μεσημέρι της 23/9...τώρα αυτό που προβλέπω εγώ είναι: Πως από πέμπτη βράδυ 23/9 κ έπειτα ξανά δίχνει ανέμους Α.-Β.Α για τα μέροι μου,οπότε αυτό που προβλέπω εγώ είναι πως 24/9 κ έπειτα
(25 & 26 & 27) θα γίνει κάτι σημαντικό...ελπίζω να κάτσει κυριακή να χαρούμε κ λίγο....

Υ.Γ. Ξέχασα...τα πουλιά θα ξανά περάσουν μαζεμένα σε ένα 2ήμερο θεωρώ,λόγο ημερομηνίας... ;)
Επδ δείχνει βροχές ίσως μετακινηθούν λίγο πιο μπροστά...θ φανεί....

Σήμερα στο καρτέρι που έκανα τα κορακοειδή πέρασαν και τρία τρυγόνια τα οποία και πήρα....
View attachment 32634

Ο @sam13 να τα βλέπει,που ακόμη κ σήμερα θα είναι με τη Benelli......που πας ρε κακομοίρηηηηηη.......yel.

Πυρίτις κ γραμμάρια των κορακοειδών κ τρυγονιών;;; :cool:

Ο @sam13 να τα βλέπει,που ακόμη κ σήμερα θα είναι με τη Benelli......που πας ρε κακομοίρηηηηηη.......yel.

Ξεσκαρτάρισμα εμπορικών φίλε για να φεύγουν... Lambro Euromix 7/8 και Navaro 32 9άρια!

weather1Μπενελλα και αυτό το σκ. Άντε πιστεύω Δευτέρα Τρίτη να την πάρω την Αμερικάνα

Αυτό ακριβώς πιστευω και εγώ και μάλιστα έχω μια διαίσθηση για Κυριακή 26 /09 ότι οπως λέγανε και οι παλιοι, θα γεμίσουν και τα καλάμια τρυγόνια..

Εγώ πήγα μια βόλτα σήμερα για πλάκα στα Λεγρενα.Είδα κάμποσους μελισουργους και όταν φεύγαμε ένα τρυγονι όλο και όλο πέρασε ανάμεσα στα πεύκα.Οι ορτυκαδες απέναντι που και που πυροβολούσαν .Ίσως να είχε μερικά ορτυκια.Το πιο ωραίο όταν ανεβαίναμε με τα φώτα του αυτοκινήτου ένας λαγαρος έφευγε στο πλάι άνετος.Έχω ξαναδεί εκεί κοντα και άλλη φορά.Πολλή ζέστη είχε και δεν βολεύει αυτός ο καιρός .Τωρα αν έχει πίσω πουλιά.Μάλλον .Αλλά συνήθως από εδώ και πέρα συμπτωματικά έχω πέσει επάνω τους μέχρι και αρχές Οκτώβρη.Να δούμε.

Status
Not open for further replies.
Back