Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μήπως είσαι μάντης;;; Από το Νεοχώρι είναι ο πατέρας μου και εκεί έχω κάνει τα πρώτα αλλά και πολλά από τα ύστερα κυνηγετικά μου βήματα. Εσύ κάπου στον κάμπο σε κόβω.
Ακριβώς καμπισιος. 50-50 το έπαιξα κ μου βγήκε. Η αχλαδικαμπτητης έλεγα ή Νεοχώρι πέριξ. Να είσαι καλά!!!

Ο πατέρας μου είναι από το Νεοχώρι. Στην σήραγγα Αρτεμησίου. Ανεβαίνω συχνά στο χωριό για κυνήγι.
Εγώ από Αστρος εκεί κατεβαίνω οπότε μπορώ για κυνήγι.. Μιας και είμαι τυχερός και μένω Αθήνα

Και εκει που ημουν στο καρτερακι μου για γουρουνι ήσυχος ήσυχος...τσουπ να σου το τρυγονακι....Οταν δεν πρεπει μου εμφανίζονται! .hair.
Καλύτερα έτσι παρά το αντίθετο, δηλ. να σου βγει το γρουν φάτσα κάρτα κι εσύ να έχεις μέσα 28γρ 8άρια... .sarcastic.

Τίποτα και στο μέχρι χθες απαγορευμένο. Ήταν και άλλοι 3 συνάδελφοι και ούτε που το ειδαμε. Το μόνο που έσπασε την μονοτονία ένας τεράστιος τυφλιτης που τσακιστηκε να εξαφανιστεί μόλις τον πλησιασα! Τρυγονι εκτος εξαιρετικού απρόοπτου τελος. Αφού χουφτωσα μερικά και ευχαριστω να λεω!!!

σε εσενα !ναι!
Έχει κάτι σπηλιές που είναι γεματες. Όταν πηγαίνω για ψάρεμα με την βάρκα τα ακούω νύχτα ακόμα που βάζουν φτερω και όλο τα μελετάω αλλά. Δεν έχω κάνει καμιά επίσκεψη....

Εγώ από Αστρος εκεί κατεβαίνω οπότε μπορώ για κυνήγι.. Μιας και είμαι τυχερός και μένω Αθήνα
Κι εγώ στον Γέρακα στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής μένω. Στο χωριό ανεβοκατεβαίνω μιά και μένουν οι γονείς κάτω και με φορτώνουν ακόμα και τώρα που 80ντάρησαν όλα τα καλούδια του τόπου και των χεριών τους. Να τους έχει ο Θεός καλά και όλο τον κόσμο.

Έχει κάτι σπηλιές που είναι γεματες. Όταν πηγαίνω για ψάρεμα με την βάρκα τα ακούω νύχτα ακόμα που βάζουν φτερω και όλο τα μελετάω αλλά. Δεν έχω κάνει καμιά επίσκεψη....
Εγώ κάνω και ψαροτούφεκο στα παράλια στο Ξηροπήγαδο και έχω μπει σε σπηλιά και τα κοίταγα που κάθονταν από πάνω μου. Φέτος πέρασαν καμμιά 10ριά πάνω από το κεφάλι μου την ώρα που βγήκα από το νερό.

Εγώ κάνω και ψαροτούφεκο στα παράλια στο Ξηροπήγαδο και έχω μπει σε σπηλιά και τα κοίταγα που κάθονταν από πάνω μου. Φέτος πέρασαν καμμιά 10ριά πάνω από το κεφάλι μου την ώρα που βγήκα από το νερό.
Γεια σου Τάσο, κοντεύει και ο καιρός για καμιά μανίτα !

Είμαι νέος πατέρας και δεν προλαβαίνω να κατεβαίνω όσο θέλω δυστυχώς... Να φανταστείς ακόμα δεν έχω βγάλει άδεια αλλά αυτήν την εβδομάδα θα τακτοποιηθεί και αυτό. Καλά κυνήγια σε όλους πάντα με υγεία και προσοχή.
Επίσης η παρέα και η συνάντηση θα ήταν ένα ωραίο γεγονός...

Είμαι νέος πατέρας και δεν προλαβαίνω να κατεβαίνω όσο θέλω δυστυχώς... Να φανταστείς ακόμα δεν έχω βγάλει άδεια αλλά αυτήν την εβδομάδα θα τακτοποιηθεί και αυτό. Καλά κυνήγια σε όλους πάντα με υγεία και προσοχή.
Επίσης η παρέα και η συνάντηση θα ήταν ένα ωραίο γεγονός...
Με χαρά μου. Αρκεί να ταιριάξουν τα προγράμματα μας. Να χαίρεσαι το μωρό σου φίλε.

Ρεπό σήμερα,κ είπα να βγω ένα καρτεράκι,έτσι για τν καφέ....λίγα πιασμένα τρυγόνια στο μέρος,μεγάλα πουλιά τα οποία ξεκλάρωσαν 07:50....σύνολο 8 μπάνισα
(και 2 ψηλωμένα στο θεό ερχόμενα από θάλασσα) αλλά κανένα εντός βολής κ κυρίως περνούσαν με επιφύλαξη πάνω από 2 αθέριστα κομμάτια...6 μπεκατσίνια μου άναβαν τα αίματα τακτικά που έκοβαν γύρους αλλά δύσκολο να σηκώσεις όπλο εκεί πάνω....έκανα μια προσπάθεια όμως λόγο του Νο7...:)

20210917_071351.jpg

Status
Not open for further replies.
Back