Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα φίλοι μου!! Τα πουλιά έκαναν την εμφάνιση τους!! Καλή αρχή και ζεστές κάννες σε όλους!!
Καλησπέρα και καλή σεζόν!

Θα σου έκανα like στην φωτογραφία....αλλά βρε συνάδελφε τι κουτί είναι αυτό?

Μην με παρεξηγείς...αλλά με αφορμή κάτι τέτοια μας βάζουν στο στόχαστρο και στο τέλος θα μας υποχρεώσουν να τα βάζουμε μέσα στο αυτοκίνητο.

Εύχομαι να μην παρεξηγηθείς...το γράφω με καλή πρόθεση.

Καλή συνέχεια να έχεις!

Καλησπέρα και καλή σεζόν!

Θα σου έκανα like στην φωτογραφία....αλλά βρε συνάδελφε τι κουτί είναι αυτό?

Μην με παρεξηγείς...αλλά με αφορμή κάτι τέτοια μας βάζουν στο στόχαστρο και στο τέλος θα μας υποχρεώσουν να τα βάζουμε μέσα στο αυτοκίνητο.

Εύχομαι να μην παρεξηγηθείς...το γράφω με καλή πρόθεση.

Καλή συνέχεια να έχεις!
Το κουτί είναι μεγάλο κ ευρύχωρο επειδή δεν είναι βαμμένο κ λουστραρισμενο πειράζει; Στο στόχαστρο δεν μπαίνουμε από αυτό, στο στόχαστρο έχουμε μπει εδώ και πολλά χρόνια για δικά τους συμφέροντα....

Μπράβο Χρήστο εγώ δεν πάω ποτέ πρώτη μέρα αύριο λέω να πάω περνάει καμία λούφα από το Κατάκολο στη θολή ηδες κίνηση πάντως τουφέκια πέσαν πολα
Γειά σου Τεο, κατακολο και κομποτσινο είχε πολύ λούφα εκεί καικε ο τόπος από το τουφεκιδη...
Θολή είχε παπιά αλλά σε πονηρά σημεία...

Πολλά τα μικρά σήμερα, λιγότερα Μαρτινια, κ ακόμα πιο λίγα τα πρασινα. Κάναμε μια ωραία έναρξη, με καλή παρεα ,View attachment 32518φαγητό κ καθόλου υπνο.....!
ΑΡΙΣΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ

Να υπενθυμίσω ξανά κάποιον όρο χρήσης σχετικά με τις φωτογραφίες.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γενικές-Ανακοινώσεις.878/post-485012

Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση, δεν αναφέρομαι στο κομμάτι του επιτρεπόμενου αλλά στο κομμάτι του αισθητικού και του σεβασμού που πρέπει να δείχνουμε στα θηράματα μας. Και εγώ στο παρελθόν έχω ανεβάσει καπό με θηράματα αλλά ήταν λάθος. Φτιάξτε ένα όμορφο μπουκέτο, βάλτε τον σκύλο σας μέσα, το όπλο και τον συνκυνηγό σας και βγάλτε μια όμορφη φωτογραφία. Δεν χρειάζεται να δούμε όλα τα θηράματα που καρπωθήκατε, την ανάμνηση και το κέφι σας θέλουμε να μοιραστείτε.

Καλή συνέχεια.

Καλησπέρα φίλοι μου!! Τα πουλιά έκαναν την εμφάνιση τους!! Καλή αρχή και ζεστές κάννες σε όλους!!

View attachment 32492

Εγώ σου έκανα like διότι είναι υπέροχη η κάρπωση και μπράβο σου που είχες μια ωραία ημέρα...για το κουτί που είπε πιο πάνω ο συνάδελφος δεν εννοεί πιστεύω το εάν είναι ...λουστραρισμένο....αλλά το ότι είναι...μεταλλικό ..με ότι αυτό συνεπάγεται....(ζέστη). Εάν κάνω λάθος σου ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων. Αυτό εννοεί πιστέυω και κανένας δεν θέλει να θίξει συνάδελφο αλλά να σε πληροφορήσει για μια παράμετρο που ίσως δεν έχεις δώσει σημασία....να έχουμε καλά κυνήγια και πάντοτε να θυμόμαστε οτι μέσα του διαλόγου γινόμαστε καλύτεροι αυτός είναι ο σκοπός και όχι να ,,,σταυρώσουμε κάποιον συνάδελφο.

Εγώ σου έκανα like διότι είναι υπέροχη η κάρπωση και μπράβο σου που είχες μια ωραία ημέρα...για το κουτί που είπε πιο πάνω ο συνάδελφος δεν εννοεί πιστεύω το εάν είναι ...λουστραρισμένο....αλλά το ότι είναι...μεταλλικό ..με ότι αυτό συνεπάγεται....(ζέστη). Εάν κάνω λάθος σου ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων. Αυτό εννοεί πιστέυω και κανένας δεν θέλει να θίξει συνάδελφο αλλά να σε πληροφορήσει για μια παράμετρο που ίσως δεν έχεις δώσει σημασία....να έχουμε καλά κυνήγια και πάντοτε να θυμόμαστε οτι μέσα του διαλόγου γινόμαστε καλύτεροι αυτός είναι ο σκοπός και όχι να ,,,σταυρώσουμε κάποιον συνάδελφο.
Έχω καταλάβει πως το λέει ο συνάδελφος απλά εγώ στο εσωτερικό του κουτιού έχω φελιζολ στα τοιχώματα και μοκέτα κάτω ώστε το σκυλί ούτε να ζεστενεται ούτε να κρυώνει, και ναι διάλογο να κάνουμε εννοείται να γινόμαστε καλύτεροι !!

Έχω καταλάβει πως το λέει ο συνάδελφος απλά εγώ στο εσωτερικό του κουτιού έχω φελιζολ στα τοιχώματα και μοκέτα κάτω ώστε το σκυλί ούτε να ζεστενεται ούτε να κρυώνει, και ναι διάλογο να κάνουμε εννοείται να γινόμαστε καλύτεροι !!
Γι' αυτό και είπα εξ αρχής ότι εάν κάνω λάθος ζητώ προκαταβολικά συγνώμη....εάν έχεις προβλέψει λοιπόν για την μόνωση όλα καλά.....:cool:

Καλή αρχή Χρήστο.
Χωρίς το κορίτσι οι φωτό δεν έχουν νόημα :) :) :)
Περίμενα να δω και καμιά συναγρίδα κρεμασμένη στα θυλίκια :)
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη!
Το κορίτσι μου έχει σχολείο και μου κακοφαινεται και εμένα γιατί την είχα μαζί κάθε μέρα και στο κυνήγι και στο ψάρεμα.
Και μια φώτο για σένα από εχτές....
.
Τις σημερινές δεν μπόρεσα να τις βγάλω μου είχε τελειώσει η μπαταρία από το κινητό...

Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη!
Το κορίτσι μου έχει σχολείο και μου κακοφαινεται και εμένα γιατί την είχα μαζί κάθε μέρα και στο κυνήγι και στο ψάρεμα.
Και μια φώτο για σένα από εχτές....
.
Τις σημερινές δεν μπόρεσα να τις βγάλω μου είχε τελειώσει η μπαταρία από το κινητό...
Ο ρε μάνα μου κάρβουνο με ψωμάκι ψητό με λάδι και ρίγανη και Amstel στο φουλ!!!!

Status
Not open for further replies.
Back