Στο πακετο,περιλαμβανεται το να "μενει" και αυτη μαζι σου?η κοπέλα έχει καλύβα...... στον Έβρο...μπορείτε να κλείσετε να μείνετε για κυνήγι υδροβίων....
σημείωση: η καλύβα είναι κλεισμένη μέχρι το 2100...
View attachment 31747
Άμα πας στον Έβρο θα σε στείλω εγώ σε καλύβα.Εχουμε θάψει έναν με τον κωλο έξω για οπλοβαστο.Στο πακετο,περιλαμβανεται το να "μενει" και αυτη μαζι σου?
Εγω τα λεω για τους ποιοτικους και μερακληδες εδω μεσα,αλλα ποιος με ακουει..Άμα πας στον Έβρο θα σε στείλω εγώ σε καλύβα.Εχουμε θάψει έναν με τον κωλο έξω για οπλοβαστο.
Τον Άλεξ τον έχω κόψει για εκπρόσωπο τύπου και επικοινωνίας.Εγω τα λεω για τους ποιοτικους και μερακληδες εδω μεσα,αλλα ποιος με ακουει..
Αλεξ για προεδρος!!!
Συμφωνώ απόλυτα - εκτός από Κούγια!Τον Άλεξ τον έχω κόψει για εκπρόσωπο τύπου και επικοινωνίας.
Πρόεδρος ο Μοντεκάρλο ή ο Κούγιας είπαμε.
Επιστημονικός συνεργάτης ο Ηλίας.
Ομάδα all unlimited ... 24/7/365
ευχαριστιεσαι εμπλοκήΦίλος Warren με 20αρι! (Με το 12αρι Α300 ειναι καλυτερος)
Σε λίγο η μεγάλη αναχώρηση….Δρν κρατιέμαι!!!Καλα να περάσετε Μητσάρα και με προσοχή!Ας μπουμε λιγο σε ρυθμους βάλτου...... Όλα είναι έτοιμα.... Σε λίγο θα ήμαστε στο νερό... Καθιερωμένη πλεον η διανυκτέρευση μας δίπλα στους όμορφους ήχους της υδροβιας ζωής...
Επίσης Νικολαρα..... Με προσοχη κ αυριο θα ανταλλάξουμε τα νέα μας..Σε λίγο η μεγάλη αναχώρηση….Δρν κρατιέμαι!!!Καλα να περάσετε Μητσάρα και με προσοχή!
Ωραιος Χρησταρα μουΚαλή αρχή σε όλους!!!
.