Παντού μαθαίνω Χρηστάρα μου ότι τα πράσινα πήγαν καλά στις γέννες…Θα δείξει το πρωινό στις 15 τι θα γίνει!Το καλό είναι ότι οι γέννες στα πράσινα πήγαν καλά, τώρα όπως και είπες τα νερά χαθηκαν αλλά πιστεύω να μας σώσει τον Σεπτέμβριο.....
Παντού μαθαίνω Χρηστάρα μου ότι τα πράσινα πήγαν καλά στις γέννες…Θα δείξει το πρωινό στις 15 τι θα γίνει!Το καλό είναι ότι οι γέννες στα πράσινα πήγαν καλά, τώρα όπως και είπες τα νερά χαθηκαν αλλά πιστεύω να μας σώσει τον Σεπτέμβριο.....
Μόνο πράσινα εκτελείς ρεε;;;; χαχαχαχαΠαντού μαθαίνω Χρηστάρα μου ότι τα πράσινα πήγαν καλά στις γέννες…Θα δείξει το πρωινό στις 15 τι θα γίνει!
Δεν κάνω διακρίσεις φιλαράκιΜόνο πράσινα εκτελείς ρεε;;;; χαχαχαχα
Αν τα έχουν αφήσει υσηχα μέχρι τότε!!!Παντού μαθαίνω Χρηστάρα μου ότι τα πράσινα πήγαν καλά στις γέννες…Θα δείξει το πρωινό στις 15 τι θα γίνει!
Είναι και αυτόΑν τα έχουν αφήσει υσηχα μέχρι τότε!!!
![]()
Άντε και κοντεύουμε
Ο εκτελεστής με τα γκοριλαView attachment 30293
Να και το ζευγάρι του.
Το θέρισε ο γορίλας το συγκεκριμένο από αρκετά ψηλά.Το τουφεκισα σχεδόν ρουαγιαλ και έσκασε καμιά 50αρια μέτρα πίσω μου.Ειχε ανοίξει το στήθος του έτσι όπως έσκασε κάτω.Ο εκτελεστής με τα γκοριλα
Αν έχει καλές θερμοκρασίες κόβουν καλαΤο θέρισε ο γορίλας το συγκεκριμένο από αρκετά ψηλά.Το τουφεκισα σχεδόν ρουαγιαλ και έσκασε καμιά 50αρια μέτρα πίσω μου.Ειχε ανοίξει το στήθος του έτσι όπως έσκασε κάτω.
Φιλαράκι το αυτοκόλλητο αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας βλέπουν το μότζο στην κάννη και πλανάρουν πάνω μουΒγάλε το μοτζο θα ψειριασει η κάννη στο μπατακι
Φιλαράκι το αυτοκόλλητο αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας βλέπουν το μότζο στην κάννη και πλανάρουν πάνω μου![]()
![]()
Έπρεπε να έρθει χήνα όχι μπεχρίτσα φίλε
Πανω απ το κεφαλι του ηταν και δεν την εβλεπεΈπρεπε να έρθει χήνα όχι μπεχρίτσα φίλε![]()
Ωραίοι Κώστα και ωραίο σημείο το συγκεκριμένο.View attachment 30333Κάπου στο Σουδάν. Κοντεύουν οι μέρες για την καψούρα την μεγάλη. Ελπίζω φέτος να ήμαστε λίγο καλύτερα με το θέμα της μετακίνησης. "Το κυνήγι είναι περσινή έναρξη με δύο φιλαράκια"