Το Άρτεμις είναι στην Εθνικής Αντιστάσεως αν δεν κάνω λάθος
Μην με ξεσηκώνεις βραδιάτικα…Εξαιρετικός κομάντο μου!!!Για πάμε.....
.
Ααα εντάξει τότε...μου φάνεικε σαν το Survival που βρίσκεται στο Διδυμότειχο.Όχι, Αλεξανδρούπολη βρίσκεται
Κώστα το μπουφάν ποιο είναι???Έστω κ 3 να σου περάσουν σε όλο το χάραμα, ένα παπάκι με μια ωραία τουφεκιά τραβέρσα, φτάνει,για να μου χαρίσει το χαμόγελο!!
View attachment 29868View attachment 29869
Zark Hellas Θοδωρή.Κώστα το μπουφάν ποιο είναι???
Από μέσα έχει κανονική φοδρά η μουσαμά??? Εγώ είχα πάρει ένα αετός....δεν μπάζει εύκολα νερό αλλά επειδή εχει μουσαμά από μέσα έτσι και περπατήσεις λίγο γίνεσαι μούσκεμα στον ιδρώτα.Zark Hellas Θοδωρή.
Πλήρως αντιανεμικό,με 2η επένδυς εσωτερικά,χοντρό φερμουάρ που σφραγίζει μέχρι τη μύτη...δν παίρνει χαμπάρι στο κρύο.
Στη βροχή περνάει λίγη υγρασία εσωτερικά αλλά αργεί.
Έχει φόδρα....Από μέσα έχει κανονική φοδρά η μουσαμά??
Ωραίος ο φίλος!
Τα άλλα μισά που είναι;;;.ΠΑΠΙΟΦΑΓΕ..!!!
Χαχαχα φτάνει καινούργιος είμαι ακόμα σογα σιγαΤα άλλα μισά που είναι;;;.ΠΑΠΙΟΦΑΓΕ..!!!
Λιωτός λέμε!!!!!!!Εδώ βλέπουμε έναν πράσινο που τον κάνω πατσαβούρα.
.
Ανατιναξη !!!Εδώ βλέπουμε έναν πράσινο που τον κάνω πατσαβούρα.
.
Πήγαινε δείξε μου που είναι και θα τα βγάλω εγώ έξω στο υπόσχομαιΝερά καθόλου στον Αμβρακικό, όλα μαζεμένα μες στην καρδιά του απαγορευμένου,ας ελπίσουμε να ρίξει νερά τον Σεπτέμβρη.
Το καλό είναι ότι οι γέννες στα πράσινα πήγαν καλά, τώρα όπως και είπες τα νερά χαθηκαν αλλά πιστεύω να μας σώσει τον Σεπτέμβριο.....Νερά καθόλου στον Αμβρακικό, όλα μαζεμένα μες στην καρδιά του απαγορευμένου,ας ελπίσουμε να ρίξει νερά τον Σεπτέμβρη.