Δαυιδ και Γολιαθ...εγω παντως στο Γολιαθ ειχα και συνεχιζω να χω αδυναμια..
Αργολίδα φίλε μουΓια πιο νόμο μιλάμε.;
Γιώργο καλό μεσημέρι. Έχει ντοπιάρες η Αργολίδα;;;; Από όσο ξέρω ο Πάρνωνας στα σύνορα κρατάει μερικές μόνο. Μην παρεξηγηθώ είμαι Αργίτης κατά το ήμισυ. Ο πατέρας μου από σύνορα Αργολίδας -Αρκαδίας.Αργολίδα φίλε μου
Συνάδελφε από που αν επιτρέπεται? Σαν πολύ να έχουμε γίνει η Νότιοι..Γιώργο καλό μεσημέρι. Έχει ντοπιάρες η Αργολίδα;;;; Από όσο ξέρω ο Πάρνωνας στα σύνορα κρατάει μερικές μόνο. Μην παρεξηγηθώ είμαι Αργίτης κατά το ήμισυ. Ο πατέρας μου από σύνορα Αργολίδας -Αρκαδίας.
Όταν υπάρχει ευγένεια λεκτική ή γραπτή δεν υπάρχει καμία παρεξηγήσεις. Όχι τοπιαρες δεν υπάρχουν. Ορεινή Αρκαδία κ Κορινθία ναι. Στον βάλτο περνάνε κ όσοι έχουν χρόνο θα δουν κάποιες. Δεν γνωρίζω πως βρέθηκε αυτή στο σημείο αυτό που βρήκα. Πιθανολογο ότι ΙΣΩΣ μετακινήθηκε από τις φωτιές. Στο ίδιο σημείο είχα δει με τις φωτιές την έχασε κ την είδα τώρα αν είναι η ίδια!!!! Είμαι από τους τυχερούς τα κτήματα μ να είναι στο κυνηγότοποςΓιώργο καλό μεσημέρι. Έχει ντοπιάρες η Αργολίδα;;;; Από όσο ξέρω ο Πάρνωνας στα σύνορα κρατάει μερικές μόνο. Μην παρεξηγηθώ είμαι Αργίτης κατά το ήμισυ. Ο πατέρας μου από σύνορα Αργολίδας -Αρκαδίας.
Φίλε μου αυτό δεν το λες απλώς τύχη αλλά joker μετά από πολλαπλά jack pots!!!Είμαι από τους τυχερούς τα κτήματα μ να είναι στο κυνηγότοπος
Προς Νεοχώρι τον υπολογίζω;Συνάδελφε από που αν επιτρέπεται? Σαν πολύ να έχουμε γίνει η Νότιοι..
Αρκεί που το ματωνεις Γιωργη!!! Μην μου λες για περάσματα τωρα! Ότι ειχα αποφασίσει να αφιερωθω στο ψάρεμα και να παω για λαγοκυνηγια μετα απο χρόνια!!!! Σε λίγο πάω σε μέρος που άνοιξε σημερα. Άντε να δούμε τι θα δουμε....View attachment 32506
Μόνο δείγματα τρυγονιών, πέρασμα από την Ανατολική Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα, από αύριο που το φεγγάρι γεμίζει και ο καιρός στρώνει, οι πιθανότητες για σοβαρό πέρασμα μεγαλώνουν ...
Καλά να περάσεις !!!Αρκεί που το ματωνεις Γιωργη!!! Μην μου λες για περάσματα τωρα! Ότι ειχα αποφασίσει να αφιερωθω στο ψάρεμα και να παω για λαγοκυνηγια μετα απο χρόνια!!!! Σε λίγο πάω σε μέρος που άνοιξε σημερα. Άντε να δούμε τι θα δουμε....
Πήγαινε στο ξαδερφάκι να τον τουμπάρεις με τον ρούμε !!!Αρκεί που το ματωνεις Γιωργη!!! Μην μου λες για περάσματα τωρα! Ότι ειχα αποφασίσει να αφιερωθω στο ψάρεμα και να παω για λαγοκυνηγια μετα απο χρόνια!!!! Σε λίγο πάω σε μέρος που άνοιξε σημερα. Άντε να δούμε τι θα δουμε....
Δεν θα πάω με τον ξάδερφο, εχει άλλη παρέα αυτός στο λαγο. Θα πάω με έναν συνονοματο σου! Φίλος αδελφικος και συνάδελφος στη δουλειά. Σήμερα έβγαλε 3 και δεν έβαλε χέρι σε κανεναν!!! Ήρθε στις 12 στη δουλειά χαρούμενος για τα σηκωματα και την δουλειά των σκύλων αλλά με παράπονο που δεν βγήκε ένας για τουφεκιά. Του λέω ο ένας από αυτούς γράφει ηδη το όνομα μου πανω!!!! Χρόνια προσπαθεί να με πείσει να παω και χαρηκε. Την Κυριακή λοιπόν για λαγό μετά από 10 χρονια! Αμα περνάνε τίποτα τρυγόνια όμως τι κανουμε?????Πήγαινε στο ξαδερφάκι να τον τουμπάρεις με τον ρούμε !!!![]()
Ας κλαίνε τα σκυλιά και από την ανατριχίλα δεν θα κοιτάς καθόλου προς τα πάνω !Δεν θα πάω με τον ξάδερφο, εχει άλλη παρέα αυτός στο λαγο. Θα πάω με έναν συνονοματο σου! Φίλος αδελφικος και συνάδελφος στη δουλειά. Σήμερα έβγαλε 3 και δεν έβαλε χέρι σε κανεναν!!! Ήρθε στις 12 στη δουλειά χαρούμενος για τα σηκωματα και την δουλειά των σκύλων αλλά με παράπονο που δεν βγήκε ένας για τουφεκιά. Του λέω ο ένας από αυτούς γράφει ηδη το όνομα μου πανω!!!! Χρόνια προσπαθεί να με πείσει να παω και χαρηκε. Την Κυριακή λοιπόν για λαγό μετά από 10 χρονια! Αμα περνάνε τίποτα τρυγόνια όμως τι κανουμε?????
Ο πατέρας μου είναι από το Νεοχώρι. Στην σήραγγα Αρτεμησίου. Ανεβαίνω συχνά στο χωριό για κυνήγι.Συνάδελφε από που αν επιτρέπεται? Σαν πολύ να έχουμε γίνει η Νότιοι..
Μήπως είσαι μάντης;;; Από το Νεοχώρι είναι ο πατέρας μου και εκεί έχω κάνει τα πρώτα αλλά και πολλά από τα ύστερα κυνηγετικά μου βήματα. Εσύ κάπου στον κάμπο σε κόβω.Προς Νεοχώρι τον υπολογίζω;