Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λεγρενά σήμερα με πολύ κέφι από μένα κι από τον Μπρούνο αλλά δυστυχώς κουλούρι!!!
Είδα ένα τρυγόνι το οποίο το καρπώθηκε ένας συνάδελφος!!!
Όσοι πιάσανε τα υψώματα ρίξανε τις τουφεκιές τους στα ορτυκάκια που πιάσανε το βράδυ!!!

Last edited:
Αργολίδα φίλε μου
Γιώργο καλό μεσημέρι. Έχει ντοπιάρες η Αργολίδα;;;; Από όσο ξέρω ο Πάρνωνας στα σύνορα κρατάει μερικές μόνο. Μην παρεξηγηθώ είμαι Αργίτης κατά το ήμισυ. Ο πατέρας μου από σύνορα Αργολίδας -Αρκαδίας.

Γιώργο καλό μεσημέρι. Έχει ντοπιάρες η Αργολίδα;;;; Από όσο ξέρω ο Πάρνωνας στα σύνορα κρατάει μερικές μόνο. Μην παρεξηγηθώ είμαι Αργίτης κατά το ήμισυ. Ο πατέρας μου από σύνορα Αργολίδας -Αρκαδίας.
Συνάδελφε από που αν επιτρέπεται? Σαν πολύ να έχουμε γίνει η Νότιοι..

Όταν υπάρχει ευγένεια λεκτική ή γραπτή δεν υπάρχει καμία παρεξηγήσεις. Όχι τοπιαρες δεν υπάρχουν. Ορεινή Αρκαδία κ Κορινθία ναι. Στον βάλτο περνάνε κ όσοι έχουν χρόνο θα δουν κάποιες. Δεν γνωρίζω πως βρέθηκε αυτή στο σημείο αυτό που βρήκα. Πιθανολογο ότι ΙΣΩΣ μετακινήθηκε από τις φωτιές. Στο ίδιο σημείο είχα δει με τις φωτιές την έχασε κ την είδα τώρα αν είναι η ίδια!!!! Είμαι από τους τυχερούς τα κτήματα μ να είναι στο κυνηγότοπος

View attachment 32506

Μόνο δείγματα τρυγονιών, πέρασμα από την Ανατολική Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα, από αύριο που το φεγγάρι γεμίζει και ο καιρός στρώνει, οι πιθανότητες για σοβαρό πέρασμα μεγαλώνουν ...
Αρκεί που το ματωνεις Γιωργη!!! Μην μου λες για περάσματα τωρα! Ότι ειχα αποφασίσει να αφιερωθω στο ψάρεμα και να παω για λαγοκυνηγια μετα απο χρόνια!!!! Σε λίγο πάω σε μέρος που άνοιξε σημερα. Άντε να δούμε τι θα δουμε....

Αρκεί που το ματωνεις Γιωργη!!! Μην μου λες για περάσματα τωρα! Ότι ειχα αποφασίσει να αφιερωθω στο ψάρεμα και να παω για λαγοκυνηγια μετα απο χρόνια!!!! Σε λίγο πάω σε μέρος που άνοιξε σημερα. Άντε να δούμε τι θα δουμε....
Καλά να περάσεις !!! :)

Πήγαινε στο ξαδερφάκι να τον τουμπάρεις με τον ρούμε !!! ;)

Πήγαινε στο ξαδερφάκι να τον τουμπάρεις με τον ρούμε !!! ;)
Δεν θα πάω με τον ξάδερφο, εχει άλλη παρέα αυτός στο λαγο. Θα πάω με έναν συνονοματο σου! Φίλος αδελφικος και συνάδελφος στη δουλειά. Σήμερα έβγαλε 3 και δεν έβαλε χέρι σε κανεναν!!! Ήρθε στις 12 στη δουλειά χαρούμενος για τα σηκωματα και την δουλειά των σκύλων αλλά με παράπονο που δεν βγήκε ένας για τουφεκιά. Του λέω ο ένας από αυτούς γράφει ηδη το όνομα μου πανω!!!! Χρόνια προσπαθεί να με πείσει να παω και χαρηκε. Την Κυριακή λοιπόν για λαγό μετά από 10 χρονια! Αμα περνάνε τίποτα τρυγόνια όμως τι κανουμε?????

Δεν θα πάω με τον ξάδερφο, εχει άλλη παρέα αυτός στο λαγο. Θα πάω με έναν συνονοματο σου! Φίλος αδελφικος και συνάδελφος στη δουλειά. Σήμερα έβγαλε 3 και δεν έβαλε χέρι σε κανεναν!!! Ήρθε στις 12 στη δουλειά χαρούμενος για τα σηκωματα και την δουλειά των σκύλων αλλά με παράπονο που δεν βγήκε ένας για τουφεκιά. Του λέω ο ένας από αυτούς γράφει ηδη το όνομα μου πανω!!!! Χρόνια προσπαθεί να με πείσει να παω και χαρηκε. Την Κυριακή λοιπόν για λαγό μετά από 10 χρονια! Αμα περνάνε τίποτα τρυγόνια όμως τι κανουμε?????
Ας κλαίνε τα σκυλιά και από την ανατριχίλα δεν θα κοιτάς καθόλου προς τα πάνω !

Status
Not open for further replies.
Back