Ρυθμιστική 2021 και το μέλλον του τρυγονιού

• Thread starter Thread starter free
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ποια δευτερη μερα ρε παλικαρι.
Απο την μεση και κατω το τρυγονι ξεκινα μετα τις 2 Σεπτεβρη.
Κανονιστε να γινουμε κουβαρια....
Αυτό έχει γραφτεί από άλλους συναδέλφους, ότι το όριο θα συμπληρωθεί μέσα στις 1-2 πρώτες μέρες της έναρξης, και ότι εμείς οι "νότιοι" δεν θα προλάβουμε ... Εγώ αμφιβάλλω αν θα δηλωθούν 145.000 τρυγόνια ούτε μέχρι το τέλος των περασμάτων.
Εγώ πάντως δεν κυνηγώ πλέον τρυγόνια, έχω αρκετά χρόνια να πάω (δε μου αρέσει ο συνωστισμός - προτιμώ τα μοναχικά κυνήγια), οπότε θα μπορούσα να πω ότι δε με ενδιαφέρει κι αν το κόψουν τελείως ... Όμως δεν είναι έτσι. Οποιαδήποτε [άδικη και παράλογη] απαγόρευση, όποιο θήραμα κι αν αφορά με θλίβει και με εξοργίζει εξίσου.

Μην φοβάστε παλικάρια,
ο πρόεδρος θα τους κάνει με τα μανταλάκια.
Θα αρχίσουν τις μ@λακισμένες θεωρίες οι αιθεροφάγοι και ο πρόεδρος θα τους ταΐσει μελέτες μέχρι να σκάσουν.
10 κιλά θα πάρουν στην διαβούλευση.
Δεν θα ξαναπατήσουν

Πέρυσι υπολογίζεται ότι θηρεύτηκαν 290000 τρυγόνια στην Ελλάδα οπότε φέτος έβαλαν όριο τα μισά ήτοι 145000. Γιατί δεν έβαλαν το όριο στα 4 που είναι το μισό του 8 αλλά επέβαλλαν όριο 6 και συνολική κάρπωση 145000; Και να ήταν οι μόνες απορίες θα μου πεις…αλλά έτσι για το γαμωτο γιατί εδώ και 30 χρόνια το μοναδικό πράγμα που έχει μπει στην ρυθμιστική είναι η αύξηση του ορίου στα αγριογούρουνα; Ενώ υπάρχουν επίσημες έρευνες για αύξηση θηραμάτων και μάλιστα σε σημείο να είναι «ελάχιστου κινδύνου» όπως οι δεκαοκτούρες, τα κιτρινοπούλια, οι μελισσουργοί, τα ζαρκάδια, η κίσσα κλπ; Δεν με νοιάζει να μπουν στη ρυθμιστική, μια γ@μημενη απάντηση μπορώ να πάρω από τους θεσμούς μας;
..................μια γ@μημενη απάντηση μπορώ να πάρω από τους θεσμούς μας;

............... ΟΧΙ

Σηγα μην τους ζητισο την αδεια να παο.γενηθικα κυνηγος και κυνηγος θα πεθανο.το αγριμη δεν δαμαζετε ποτε ειναι η φυση του.ολα ταλα ειναι θεοριες και παπαριες
Γιάννη πρέπει να πας σε καμμιά τέτοια διαβούλευση.
Νομίζω ότι μετά την πρώτη δεν θα ξαναβγάλουν τέτοια ανακοίνωση :)

Απορώ πάντως πως μέσα στην απέραντη σοφία τους δεν σκέφτηκαν να σταματήσουμε να τρώμε αρνί το Πάσχα.
Μάλλον το κρατάνε για έκπληξη.

.RESPECT.
Θεός !!!!

Απορώ πάντως πως μέσα στην απέραντη σοφία τους δεν σκέφτηκαν να σταματήσουμε να τρώμε αρνί το Πάσχα.

.RESPECT.
Θεός !!!!
Εμμ μας ταχουν πρηξη καθε χρονο ρυθμηστηκη και παπαριες.κυνηγι με σηνεση θελουμε απο γνοστες οχη απο παπαρες που δεν ξερουν να ξεχορηζουν το σπουργητη απο την καλιακουδα.ηπογραφες καθε χρονο και μαλακιες.λες και ξερουν τη ηπογραφουν.η ουσια ειναι μια.κυνηγατε την επητρεπομενη περιοδος.απαγορευση λογο αναπαγογης οταν φολεβουν,καρποση με σηνεση,δεν τουφεκαμε θυραματα προς εξαφανηση προστατευμενα,νυκτα οχη ειναι σφαξιμο και ανανδρια,καμενες περιοχες και χιονη ποτε.ολα ταλα ειναι για να λεμε μαλακιες να περναει η ωρα.σηγα μην τους ζιτησο και αδεια που παο και τη κανω.ποιη νομηζουν οτη ειναι.

Μπορεί να ανοίξει ένα τοπικ με τις προβλέψεις του καθενός μας με την πιθανή ημερομηνία απαγόρευση θήρας του τρυγονιου .Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι τις 8 Σεπτέμβρη θα έχει κλείσει εάν όχι νωρίτερα και αυτό εξαρτάται από την διάθεση του η την ικανότητα του καθενός να το δηλώσει

.RESPECT.
Θεός !!!!
Ξερεις πως εξεφανηζουν τα παγιδακια τα κερασμενα αυτοι;;;;;
Πως να πουν απαγορευεται να φας αρνι
Λενε στα αρνια απο κατω κριμα κριμα και αυτοι τρωνε κοπαδια

Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου πει αν βγαλουμε φετος αδεια σε δασαρχειο τι θα πληρώσουμε;
Να ξεφυγουμε λιγο απο την "μαυριλα" των ημερων και να πουμε και κατι ευχαριστο.
Μπορει να μου πει κανεις και εμενα του αμορφωτου ποσο περιπου θα πληρωσω για πςριφερειακη σε:
1)Δασαρχειο?
2)Σε ανεξαρτητο?
Περσυ ειχα βγαλει περιφερειακη σε συνεργαζομενο..

Να ξεφυγουμε λιγο απο την "μαυριλα" των ημερων και να πουμε και κατι ευχαριστο.
Μπορει να μου πει κανεις και εμενα του αμορφωτου ποσο περιπου θα πληρωσω για πςριφερειακη σε:
1)Δασαρχειο?
2)Σε ανεξαρτητο?
Περσυ ειχα βγαλει περιφερειακη σε συνεργαζομενο..
https://dasarxeio.com/2021/07/27/99418/

Ενημερώθηκα σήμερα από τον ανεξάρτητο ότι τελικά αν αποφασίσω να ανανεώσω εκεί πρέπει να πληρώσω 155 ευρώ, ενώ στον συνεργαζόμενο είναι 85.
Το έκανε πάλι το θαύμα του το καραφλό μουνόπανο.
Τι έγινε μέσα σε 5 μέρες ρε Κυριάκο?

Τι έγινε μέσα σε 5 μέρες ρε Κυριάκο?
Αυτή την απόφαση πήραν. Όποιος πέρσι έβγαλε σε συνεργαζόμενο, αν φέτος αποφασίσει να αλλάξει θα τα πληρώσει όλα. Δηλαδή εγώ που έδωσα πέρσι 160, για μένα δεν ισχύει το "δωρεάν" που έταξε η κυβέρνηση. Εκβιασμός χειρίστου είδους, τακτική όσα φάμε, όσα πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας
Καραφλό παλιάρχιδο, να τον πετύχεις σε κάνα καρτέρι να του αδειάσεις μια κούτα lampro για να πεθάνει αργά και βασανιστικά.

Back