Ρυθμιστική 2021 και το μέλλον του τρυγονιού

• Thread starter Thread starter free
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
εδώ αγαπητέ , το έχασα τελείως ....
Μόνο μη μου ζητάς να γίνω πιο συγκεκριμένος και να χρησιμοποιήσω παραδείγματα σ’ αυτό το θέμα.
Ακόμη και σήμερα εγκλωβίζονται ανθρώπινες ψυχές και χύνεται ανθρώπινο αίμα και στις πιο κοινές περιπτώσεις. Αυτός ο πολιτισμός, αν και έχει εξυψώσει την έννοια της ελευθερίας πολύ ψηλά, τα ικάρια φτερά του αποτελούνται από ένα σκληρό και εύθραυστο πλέγμα πεποιθήσεων. Μόνο η λεπτή μεμβράνη των ψευδαισθήσεων είναι αυτή που κρατάει τη συνοχή του.

το ερώτημα για εμένα δεν έχει λυθεί ακόμα ( οι διάφορες απόψεις σας με έκαναν πάλι αναποφάσιστο ) και ο χρόνος μετρά αντίστροφα ........... τικ....... τακ ......... μέχρι το πρωί της Δευτέρας .

τελικά το σύστημα πέφτει πιό εύκολα από μέσα ( άδεια σε συνεργαζόμενο και συμμετοχή στα κοινά )
ή
με εξωτερική επέμβαση ( άδεια σε ανεξάρτητο και αναμονή διάλυσης της ΚΣΕ )

τικ .. τακ ... τικ .... τακ .........

.think.
Άδεια στο Δασαρχείο και συμμετοχή στα κοινά, τα οποία κοινά δεν είναι ιδιοκτησία των συνεργαζόμενων.

Για να πάει λίγο μπροστά ετούτος ο τόπος, πρέπει να κάνουμε όλοι μας μια προσπάθεια να διαχωρίσουμε στο μυαλό μας τα πράγματα που σκοπίμως είναι μπλεγμένα και συγκεχυμένα μεταξύ τους. Δηλαδή «τα σύκα από τη σκάφη», «την ήρα από το στάρι» και «τα ξερά απ’ τα χλωρά».
  • Την άδεια θήρας μας την παρέχει το Κράτος μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας του, το οποίο Κράτος είναι υπεύθυνο για τη φύλαξη και την προστασία της χλωρίδας και πανίδας όλης της επικράτειας αλλά και γενικά για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή κάθε δημόσιας δραστηριότητας των πολιτών του, μέσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του.
  • Την ασφάλιση μας την παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες. Η ομαδική ασφάλιση βγαίνει πολύ φθηνότερη για τον καθένα.
  • Τη συλλογικότητα μας την παρέχουν οι οργανώσεις των μεμονωμένων ατόμων (σύλλογοι κτλ). Θα πρέπει να δημιουργούνται όταν υπάρχει η ανάγκη και να διαλύονται όταν επιτυγχάνεται ο σκοπός τους πριν αναπτύξουν ένστικτα αυτοσυντήρησης και δεσμούς διαπλοκής και διαφθοράς.
Επειδή όμως τα παραπάνω, υπό το αδυσώπητο τικ-τακ, φαίνονται λίγο μακροπρόθεσμα, για φέτος: άδεια όπου μας βολεύει και συμμετοχή στα κοινά όπου λάχει. Πολύ καλό θα ήταν αν αξιοποιούσαμε την επικείμενη καραντίνα σε περισυλλογή και αναστοχασμό.

Τελικά έβγαλα και φέτος άδεια.
Έπαιξε κάποιο ρόλο η μείωση τιμής αλλά μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε το ότι η ελπίδα πεθαίνει και πρέπει να πεθαίνει τελευταία.

Προσωπικα λοιπόν ελπίζω να μην παίξουν το ίδιο ίδιο παιχνίδι και φέτος.

Εύχομαι υγεία και μια σεζόν χωρίς κανένα κυνηγετικό ατύχημα.

Όσοι συναδελφοι αποφασισουν να μην εκδώσουν άδεια λόγω των παιχνιδιών που μας έκαναν στην περσινή άδεια θέλω να πω ότι τους θαυμάζω για το πείσμα τους και ότι μέσα μου θα ήθελα να κάνω το ίδιο....

Την ενεργοποίησα και βρίσκω ότι έχει ένα ενδιαφέρον.

Τώρα ως αναφορά τους ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία πως θα κυνηγήσουν τρυγονι;

Και ποιος λέει ότι διάφοροι που είναι κατά του κυνηγιου δεν θα χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή με ψεύτικες καρπωσεις τρυγονιου.

Αυτό που μου άρεσε ήταν οι χάρτες ώστε να μπορώ να κινηθώ νόμιμα χωρίς μπερδέματα.

Τώρα ως αναφορά τους ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία πως θα κυνηγήσουν τρυγονι;

Και ποιος λέει ότι διάφοροι που είναι κατά του κυνηγιου δεν θα χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή με ψεύτικες καρπωσεις τρυγονιου.

Αυτό που μου άρεσε ήταν οι χάρτες ώστε να μπορώ να κινηθώ νόμιμα χωρίς μπερδέματα.
Οι κυρωσεις μη καταγραφης ποιες ειναι;;;;
Δεν εχω δει κατι...

Βάλε τον πατέρα μου τώρα και τον γείτονα τον μπαρμπα Τάσο να δηλώσουν τρυγονι. Αν μπορέσουν να με χεσετε.

Οι κυρωσεις μη καταγραφης ποιες ειναι;;;;
Δεν εχω δει κατι...
Δεν έχεις δει γιατί δεν έχουν πει καμια. Θα σου τραβάει ο θηροφυλακας το αφτι???? Δεν ξερω. Το μόνο που ξέρω είναι πως αν κυνηγήσω και αν έχω πάρει πουλί , σε τυχόν ελεγχο θα τους κάνω να με ακολουθήσουν στο σπίτι όπου θα κάνω την δήλωση. Στο κινητό δεν εχω ποτέ megabytes οποτε....

Έχω την εντύπωση ότι το barkode QR είναι μοναδικό...τώρα αν αυτό διαρρεύσει....

Last edited:
Μη βασίζεται για αυτό στη εφαρμογή Στέλιο. Αλλά αντί άλλων είναι...
Γιατί το λες αυτό δεν είναι ενημερωμένη....δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω....δηλαδή τώρα αυτόματα δεν θα δείξει ότι στα καμένα απαγορεύεται το κυνήγι.....μόνο τα τρυγόνια ξέρει να μετράει...και να βγάλει stop

Γιατί το λες αυτό δεν είναι ενημερωμένη....δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω....δηλαδή τώρα αυτόματα δεν θα δείξει ότι στα καμένα απαγορεύεται το κυνήγι.....μόνο τα τρυγόνια ξέρει να μετράει...και να βγάλει stop
Τί ενημερωμένη ρε Γιάννη. Νομίζω και η ίδια η εφαρμογή μέσα λέει να μη βασιζόμαστε στους χάρτες της αλλά να ενημερωνόμαστε πάντα από τα κατά τόπους δασαρχεία.
Έχω δει με τα μάτια μου συνάδελφο να του παίρνουν το όπλο επειδή κυνηγούσε 100 μ. μεσα σε καταφύγιο ενώ η εφαρμογή τον έδειχνε ότι είναι απέξω.

Βάλε τον πατέρα μου τώρα και τον γείτονα τον μπαρμπα Τάσο να δηλώσουν τρυγονι. Αν μπορέσουν να με χεσετε.
Μακαρι να βαρεσουν να κτυπησει η καρδια τους σαν πιτσιρικια που πρωτοβαρανε και αμα σου πει κανενας κατι πεστου αφαιρα τα απο τα δικα μου!!!

Σεβασμος σε αυτους τους κυνηγους που ειναι τοσο χρονων και ακομη καρτερουν να βγουν να δουν το ξημερωμα αλλη μια φορα
Αντε με την μαλακια που τους δερνει ολους πια
Εχει γινει ο κοσμος μια ψευτια και μια υποκρισια σε ολα

Τί ενημερωμένη ρε Γιάννη. Νομίζω και η ίδια η εφαρμογή μέσα λέει να μη βασιζόμαστε στους χάρτες της αλλά να ενημερωνόμαστε πάντα από τα κατά τόπους δασαρχεία.
Έχω δει με τα μάτια μου συνάδελφο να του παίρνουν το όπλο επειδή κυνηγούσε 100 μ. μεσα σε καταφύγιο ενώ η εφαρμογή τον έδειχνε ότι είναι απέξω.
Πολύ ωραία....πιστεύω να μην τα κάνει πουτανα με την καταγραφή....

Πέρυσι υπολογίζεται ότι θηρεύτηκαν 290000 τρυγόνια στην Ελλάδα οπότε φέτος έβαλαν όριο τα μισά ήτοι 145000. Γιατί δεν έβαλαν το όριο στα 4 που είναι το μισό του 8 αλλά επέβαλλαν όριο 6 και συνολική κάρπωση 145000; Και να ήταν οι μόνες απορίες θα μου πεις…αλλά έτσι για το γαμωτο γιατί εδώ και 30 χρόνια το μοναδικό πράγμα που έχει μπει στην ρυθμιστική είναι η αύξηση του ορίου στα αγριογούρουνα; Ενώ υπάρχουν επίσημες έρευνες για αύξηση θηραμάτων και μάλιστα σε σημείο να είναι «ελάχιστου κινδύνου» όπως οι δεκαοκτούρες, τα κιτρινοπούλια, οι μελισσουργοί, τα ζαρκάδια, η κίσσα κλπ; Δεν με νοιάζει να μπουν στη ρυθμιστική, μια γ@μημενη απάντηση μπορώ να πάρω από τους θεσμούς μας;

Πέρυσι υπολογίζεται ότι θηρεύτηκαν 290000 τρυγόνια στην Ελλάδα οπότε φέτος έβαλαν όριο τα μισά ήτοι 145000. Γιατί δεν έβαλαν το όριο στα 4 που είναι το μισό του 8 αλλά επέβαλλαν όριο 6 και συνολική κάρπωση 145000; Και να ήταν οι μόνες απορίες θα μου πεις…αλλά έτσι για το γαμωτο γιατί εδώ και 30 χρόνια το μοναδικό πράγμα που έχει μπει στην ρυθμιστική είναι η αύξηση του ορίου στα αγριογούρουνα; Ενώ υπάρχουν επίσημες έρευνες για αύξηση θηραμάτων και μάλιστα σε σημείο να είναι «ελάχιστου κινδύνου» όπως οι δεκαοκτούρες, τα κιτρινοπούλια, οι μελισσουργοί, τα ζαρκάδια, η κίσσα κλπ; Δεν με νοιάζει να μπουν στη ρυθμιστική, μια γ@μημενη απάντηση μπορώ να πάρω από τους θεσμούς μας;
Πως τα υπολόγισαν ρε Βασίλη τα 290000.δηλωθηκαν από κανέναν αυτά η βάλανε και αυτά που σκοτώνονται στην Αφρική

Μακαρι να βαρεσουν να κτυπησει η καρδια τους σαν πιτσιρικια που πρωτοβαρανε και αμα σου πει κανενας κατι πεστου αφαιρα τα απο τα δικα μου!!!

Σεβασμος σε αυτους τους κυνηγους που ειναι τοσο χρονων και ακομη καρτερουν να βγουν να δουν το ξημερωμα αλλη μια φορα
Αντε με την μαλακια που τους δερνει ολους πια
Εχει γινει ο κοσμος μια ψευτια και μια υποκρισια σε ολα
Ντάξει ο πατέρας μου βγαίνει για να βγει δύο τρεις μέρες στην αρχή και θερίζει καρακαξες και κουρουνες. Αλλά ο μπαρμπα Τάσος 1-2 θα τα κάνει τις πρώτες μέρες. Μαζί με τα σύκα που φέρνει πισω είναι σαν να κραταει θησαυρό ο γερακος ρε!!! Μακάρι στα χρόνια του να έχουμε ολοι τα κουράγια του. Αυτό τίποτα άλλο.

Πως τα υπολόγισαν ρε Βασίλη τα 290000.δηλωθηκαν από κανέναν αυτά η βάλανε και αυτά που σκοτώνονται στην Αφρική
Δεν ξέρω Γιάννη. Με το αρτεμις και με κάποια αναλογία των κυνηγων που το συμπληρώνουν και του συνόλου φαντάζομαι. Προφανώς ο αριθμός είναι τυχαίος. Αλλά και πάλι απαντήσεις γιατί δεν δίνουν; Αυτό με εκνευρίζει.

Δεν ξέρω Γιάννη. Με το αρτεμις και με κάποια αναλογία των κυνηγων που το συμπληρώνουν και του συνόλου φαντάζομαι. Προφανώς ο αριθμός είναι τυχαίος. Αλλά και πάλι απαντήσεις γιατί δεν δίνουν; Αυτό με εκνευρίζει.
Σίγουρα είναι τυχαίος....να δούμε εφέτος που η πλειοψηφία θα δηλώσει τα πραγματικά νούμερα εκτός αν και αυτά βγουν με αναλογία

Back