Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια γρήγορη βόλτα σήμερα το μεσημέρι για περίπου 2 ώρες....νοτιάς κ υγρασία αρκετή κ ήλιος με δόντια που λέμε......Κάναμε 2 σηκώματα στο ίδιο πουλί....την 1η φορά ήταν εντελώς άκρη η μπεκάτσα κ σηκώθεικε μες τα μούτρα της μικρής,ενώ έφυγε πάνω από βατώνα ατουφέκιστη...η Ria ένα με τα βάτα κ με βλέμα παραπονούμενο πραγματικά.... :D
Συνεχίσαμε το ψάξιμο κ την ξανά βρείκαμε 100+m μέσα σε καλάμια κ κισσό....η μικρή την πείρε πρέφα απ'έξω κ με αργές κινήσεις μπείκε μέσα μέχρι που την έχασα...του κουδουνάκι σταματά...(1η φέρμα)...ποντάρει κ έρχετε προς τα έξω κ τη διακρίνω λίγο...(2η φέρμα) κοιτώντας προς εμένα ...πέρνω θέση....ξανά ποντάρει κ ξανά φέρμα...εγώ Babylino...:p...τελικά η κυρία πετάχτεικε στα 2 μέτρα μπροστά μου από το ποδάρωμα :eek:...και με μια τουφεκιά με επιτυχία,ήρθε κ το απόρτ,το 1ο για φέτο στη μπεκάτσα για την μικρή κυRIA.......love.

View attachment 20830
View attachment 20828
Μπράβο ρε μάγκα!

Μια γρήγορη βόλτα σήμερα το μεσημέρι για περίπου 2 ώρες....νοτιάς κ υγρασία αρκετή κ ήλιος με δόντια που λέμε......Κάναμε 2 σηκώματα στο ίδιο πουλί....την 1η φορά ήταν εντελώς άκρη η μπεκάτσα κ σηκώθεικε μες τα μούτρα της μικρής,ενώ έφυγε πάνω από βατώνα ατουφέκιστη...η Ria ένα με τα βάτα κ με βλέμα παραπονούμενο πραγματικά.... :D
Συνεχίσαμε το ψάξιμο κ την ξανά βρείκαμε 100+m μέσα σε καλάμια κ κισσό....η μικρή την πείρε πρέφα απ'έξω κ με αργές κινήσεις μπείκε μέσα μέχρι που την έχασα...του κουδουνάκι σταματά...(1η φέρμα)...ποντάρει κ έρχετε προς τα έξω κ τη διακρίνω λίγο...(2η φέρμα) κοιτώντας προς εμένα ...πέρνω θέση....ξανά ποντάρει κ ξανά φέρμα...εγώ Babylino...:p...τελικά η κυρία πετάχτεικε στα 2 μέτρα μπροστά μου από το ποδάρωμα :eek:...και με μια τουφεκιά με επιτυχία,ήρθε κ το απόρτ,το 1ο για φέτο στη μπεκάτσα για την μικρή κυRIA.......love.

View attachment 20830
View attachment 20828
Μπράβο Κώστα, μπράβο Ria...

Αντε ρε κωστα παρατηρηση μονο που λειπει η σκυλα απο τη φοτο βαλε να θαυμασουμε gordon setter
Με την επόμενη φίλε....
Έχετε δίκιο...αλλά η χαρά ήταν απερίγραπτη...ακόμη δν έχω φάει από τη χαρά μου ρε...άσε. .sarcastic.

Μπράβο ρε μάγκα!

Μπράβο ρε Κώστα είδες ότι θα έρθουν όλα σιγά σιγά πήρες και την Φέρμα σου έκανε και το απορτ το κορίτσι σου όλα καλά . Μπράβο συνεχίστε έτσι..RESPECT.
άλλαξε μάρκα, βάλε Pampers άλλη φορά από το σπίτι να δούμε και τη σκύλα καμία φορά, γιατί θα πάρει καιρό να σου φύγει η ακράτεια όσες φορές και να σου φέρνει τέτοια αποτελέσματα η σκύλα και το babylino κατά τα φαινόμενα δεν κρατάει και πολλά... .sarcastic.
Μπράβο Κώστα, μπράβο Ria...
Ευχαριστώ ομορφόπαιδα...η αλήθεια είναι πως χάρικα υπερβολικά γιατί οι κόποι μου κ ο αγώνας που έχω κάνει ως τώρα σαν ΑΡΧΑΡΙΟΣ με σκύλο φέρμας,είναι μεγάλος....ελπίζω κ σε καλύτερες καταστάσεις....

Ευχαριστώ ομορφόπαιδα...η αλήθεια είναι πως χάρικα υπερβολικά γιατί οι κόποι μου κ ο αγώνας που έχω κάνει ως τώρα σαν ΑΡΧΑΡΙΟΣ με σκύλο φέρμας,είναι μεγάλος....ελπίζω κ σε καλύτερες καταστάσεις....
Τα καλύτερα θα έρθουν πολύ γρήγορα, πήγαινε όσο συχνότερα μπορείς... :)

Μπράβο Κώστα!
Το παιχνίδι όμως έχει χαθεί για φέτος. Μια η δίμηνη απαγόρευση, μια η ανομβρία στα μπασίματα, μία ο ήπιος χειμώνας. Έχει αρχίσει το κυνήγι των φαντασμάτων! Τουλάχιστον βγαίνουμε βόλτα με τα σκυλιά μας.

Μπράβο Κώστα!
Το παιχνίδι όμως έχει χαθεί για φέτος. Μια η δίμηνη απαγόρευση, μια η ανομβρία στα μπασίματα, μία ο ήπιος χειμώνας. Έχει αρχίσει το κυνήγι των φαντασμάτων! Τουλάχιστον βγαίνουμε βόλτα με τα σκυλιά μας.
Με τις μητονγκες ποτε δε ξερεις φιλε μου μεχρι 26 φλεβαρη αναμενουμε

Τα καλύτερα θα έρθουν πολύ γρήγορα, πήγαινε όσο συχνότερα μπορείς... :)
Το κατά δύναμη Γιώργο.!!!
Και να φανταστω εχεις κιωλας παραγγειλει beeper αχαχαχαχαχαχα
Όχι ρε τρελάθεικες;;; .sarcastic.
Ακόμη δν φεύγει πάνω από 30m μέσα στο πυκνό την ώρα της έρευνας....μια χαρά κάνει δουλειά το κουδουνάκι...με καλύπτει ως το κουδουνάκι...η επόμενη αναβάθμιση θα'ναι το τσοκανάκι.!! :p

Μπράβο Κώστα!
Ευχαριστώ Κωστή!!
Εδώ έχουμε πουλιά αρκετά θα έλεγα για φέτος κ ιδικά από 200m υψόμετρο κ πάνω...εγώ κυνηγάω στα 100 με 150m συνήθως κ όσο να'ναι εμείς εδώ στα χαμηλά θα μας βόλευε ο παγετός κ το κρύο από τώρα κι έπειτα. ;)

Ακόμη δν φεύγει πάνω από 30m μέσα στο πυκνό την ώρα της έρευνας....μια χαρά κάνει δουλειά το κουδουνάκι...με καλύπτει ως το κουδουνάκι...η επόμενη αναβάθμιση θα'ναι το τσοκανάκι.!! :p
Δε πρωκειτα να ανοιξει παραπανω αντε να παει 35 ετσι ειναι αυτη η ρατσα λειοκανο αχαχαχαIMG_20200226_173801.jpg

δεν πηραζη ρε γιανη αυτα εχουνε η κυριες,,την βωλτουλασου την εκανεςςς ;)
Ναι μωρε Σάκη μου, δεν υπάρχει θέμα, πρώτ φορά είναι που γυρίσαμε άκαρπη, να'μαστε καλα να κάνουμε τη βολτα μας πρώτα......

Δε πρωκειτα να ανοιξει παραπανω αντε να παει 35 ετσι ειναι αυτη η ρατσα
Δν με απασχολεί γιατί δν έχω καμία ώρεξη να τρέχω σε φέρμες...λόγο θέματος στη μέση.
Εγώ θέλω να βγαίνω ΑΠΛΑ τη βόλτα μου κ να βρίσκω 1 μπεκάτσα κάθε φορά...δν ζητάω ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.

View attachment 20830
View attachment 20828
Μπραβο βρε Κώστα , μπαίνει το νερο στο αυλάκι....... .exciting.
Ποσες σαμπάνιες άνοιξες; .sarcastic.

Δν με απασχολεί γιατί δν έχω καμία ώρεξη να τρέχω σε φέρμες...λόγο θέματος στη μέση.
Εγώ θέλω να βγαίνω ΑΠΛΑ τη βόλτα μου κ βρίσκω 1 μπεκάτσα κάθε φορά...δν ζητάω ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
Μια χαρα εισαι φιλε πληρωφοριακα γο λεω δεν αφηνει θυραμα τα παει ολα

Άσε να σηκώσει μερικά πουλιά και θα σου πω αν ανοίξει ή όχι....

Κι εγώ χθες και σήμερα σε διαφορετικά μέρη... δύο φαντάσματα χθες και δύο ή τρία σήμερα... απολογισμός ούτε τουφεκιά.... ειδικά σήμερα μας χαζεψαν... αντί να είναι στο ανηλιο και το απάνεμο στην λιακάδα και τον αέρα...θα μας τρελάνουν τα χαζοπουλια..

Status
Not open for further replies.
Back