Και το χρώμα όλα τα λεφτά μεγάλο συν στη μπεκατσαΜία εικόνα χίλιες σκέψεις.View attachment 20837
Από τι γραμμές είναι Γιώργο δεν θυμάμαι επωνυμία αλλά και κάτι γαλλικές έβγαζαν σκυλιά με αρκετό και έντονο άσπρο
Και το χρώμα όλα τα λεφτά μεγάλο συν στη μπεκατσαΜία εικόνα χίλιες σκέψεις.View attachment 20837
Μπράβο... Φτου φτου.. Περήφανο στήσιμο!Μία εικόνα χίλιες σκέψεις.View attachment 20837
Μπράβο Γιώργο.......Τρίωρο κυνήγι σε πολύ πυκνά σημεία του βουνού.
Το σκυλί βρήκε δύο πουλιά, τα οποία μετά από αρκετό περπάτημα τελικά έμειναν στη φέρμα, καταμεσής στα ρουμάνια.
Το λογικό θα ήταν μόνο από τύχη να δω τα πουλιά από μακρυά, όμως τόλμησα μπήκα πολλά μέτρα μέσα στο πυκνό, πήγα κοντά και πήρα σχετικά καλές θέσεις και τέλος με δύο μπηχτές (που απορώ ακόμα πως τις πρόλαβα) τα πήρα !
Αυτό το κυνήγι της τοπιασμένης μπεκάτσας ένας κυνηγός με ένα σκύλο, ενώ είναι πραγματική ταλαιπωρία, δίνει μεγάλη ικανοποίηση...κάθε πουλί είναι ένα ολόκληρο κυνήγι.
Κάποια στιγμή σε μια απέναντι πλαγιά κυνηγούσαν τρείς μαζί με δύο σκύλους!!! ... έτσι δεν θα το έκανα ποτέ, εκτός από αντιδεοντολογικό είναι και επικίνδυνο...
Αυτές που απορείς πως τις πήρες είναι και οι καλύτερες και στα ταιρια τους συνονόματεΤρίωρο κυνήγι σε πολύ πυκνά σημεία του βουνού.
Το σκυλί βρήκε δύο πουλιά, τα οποία μετά από αρκετό περπάτημα τελικά έμειναν στη φέρμα, καταμεσής στα ρουμάνια.
Το λογικό θα ήταν μόνο από τύχη να δω τα πουλιά από μακρυά, όμως τόλμησα μπήκα πολλά μέτρα μέσα στο πυκνό, πήγα κοντά και πήρα σχετικά καλές θέσεις και τέλος με δύο μπηχτές (που απορώ ακόμα πως τις πρόλαβα) τα πήρα !
Αυτό το κυνήγι της τοπιασμένης μπεκάτσας ένας κυνηγός με ένα σκύλο, ενώ είναι πραγματική ταλαιπωρία, δίνει μεγάλη ικανοποίηση...κάθε πουλί είναι ένα ολόκληρο κυνήγι.
Κάποια στιγμή σε μια απέναντι πλαγιά κυνηγούσαν τρείς μαζί με δύο σκύλους!!! ... έτσι δεν θα το έκανα ποτέ, εκτός από αντιδεοντολογικό είναι και επικίνδυνο...
Ποτέ δν τρέχω στη φέρμα.Καλημέρα δεν χρειάζεται να τρέχεις στην φερμα θα μάθει το σκυλί να σε περιμένει.
Μπράβο βρε παιχταράααααα!!!!!!Τρίωρο κυνήγι σε πολύ πυκνά σημεία του βουνού.
Γεια σου Γιωργο μερακλη με την τσαντα σου Και εγω μονος την κυνηγαωΤρίωρο κυνήγι σε πολύ πυκνά σημεία του βουνού.
Μπράβο Γιώργο!!!!Τρίωρο κυνήγι σε πολύ πυκνά σημεία του βουνού.
Σάκηηηηηηη ωραίοοοοοοοςς!πρωινη εξωδος με νοτιαδουρααααα,,λεω αντε καλααα,,τελικα μετα απο ενα 4ωρο κυνηγι σχετικα ψιλααα μην εχω βρη τιποτεεε φτανωντας πρως το αυτοκινητο βλεπω την ποιντερινα πιανεται σε κατι πουρναρια και φραππππ η κυρια στα 6 7 μετρα μπρωσταμου δεν δεχτηκε φερμα,,τρωη ενα ντουπλεδακι και γυλεκοοοκαι μετα βεβαια εκατσα να πιω το τσιπουρακιμου στης ομωρφιες και μυρουδιες της φυσηςςςς
ΥΓ παντως απο πουλια νεκραααααα, που παντα τετειων καιρω εκη εβρησκα
,,φετως εας μηνουμε ικανοποιημενη με μια και καμιαααα
![]()
Μπράβο Γιώργο.......
Αυτές που απορείς πως τις πήρες είναι και οι καλύτερες και στα ταιρια τους συνονόματε
Μπράβο βρε παιχταράααααα!!!!!!
Γεια σου Γιωργο μερακλη με την τσαντα σου Και εγω μονος την κυνηγαω
Γιωργο και Σάκη μπράβο σας.
Είστε πολύ ωραίοι.
Μπράβο Γιώργο!!!!
Σάκηηηηηηη ωραίοοοοοοοςς!
Αυτα ειναι σακη απολαυση η φυσηπρωινη εξωδος με νοτιαδουρααααα,,λεω αντε καλααα,,τελικα μετα απο ενα 4ωρο κυνηγι σχετικα ψιλααα μην εχω βρη τιποτεεε φτανωντας πρως το αυτοκινητο βλεπω την ποιντερινα πιανεται σε κατι πουρναρια και φραππππ η κυρια στα 6 7 μετρα μπρωσταμου δεν δεχτηκε φερμα,,τρωη ενα ντουπλεδακι και γυλεκοοοκαι μετα βεβαια εκατσα να πιω το τσιπουρακιμου στης ομωρφιες και μυρουδιες της φυσηςςςς
ΥΓ παντως απο πουλια νεκραααααα, που παντα τετειων καιρω εκη εβρησκα
,,φετως εας μηνουμε ικανοποιημενη με μια και καμιαααα
![]()
Έχεις δίκιο Γιώργο.Υπάρχουν πολλά τέτοια που σε κάνουν να αναρωτιέσαι, αλλά δυστυχώς μόνο εσύ θα χαλαστείς σκέφτοντάς τα.Ευχαριστώ παίδες,
Ρε παιδιά θα ήθελα να σχολιάσετε αν θέλετε λίγο την τελευταία φωτογραφία.
Εγώ το βλέπω παράλογο 3 κυνηγοί μαζί γύρω από μια έρημη μπεκάτσα, αλλά αυτές φεύγουν και χαμηλά πως τουφεκάνε ανάμεσά τους ;
Σεβαστή η άποψή σου, μπορεί να μην αρέσει αυτός ο τρόπος κυνηγίου σε εμένα, αλλά αφού κάποιοι βρίσκουν ευχαρίστηση έτσι, σίγουρα δεν μου πέφτει λόγος.Παιδιά όπως είναι φέτος η χρονιά μην παρεξηγητε τόν κόσμο , φέτος όλα είναι τελείως διαφορετικά και αυτό το γεγονός με 3 άτομα δεν είναι ο κανόνας μπορεί να έτυχε, κάντε το κέφι σας φέτος όπως μπορείτε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.
Το ιδανικο στο κυνηγι της μπεκατσας κατα τη γνωμη μου ειναι με 2 ατομα...εγω ετσι εμαθα να τις κυνηγαω με το μακαριτη το πατερα μου...πλέον πηγαίνω μονος μου αλλά ειναι στιγμες που ειναι ξεκαθαρο στα ματια μου η ελλειψη του δευτερου ατομου...μου εχουν φυγει αρκετα πουλια,"μου χουν ριξει δουλεμα" και δυστυχως δεν εχουμε και πολλες στα μερη μου....Παντως θεωρω 3 ατομα ειναι πολλα για μπεκατσα και συμφωνω κι εγω μ αυτο που βλεπω στη φωτο οτι ειναι κι επικινδυνο...πως να τουφεκισεις ετσι οπως εχουν πιασει θεσεις?Ευχαριστώ παίδες,
Ρε παιδιά θα ήθελα να σχολιάσετε αν θέλετε λίγο την τελευταία φωτογραφία.
Εγώ το βλέπω παράλογο 3 κυνηγοί μαζί γύρω από μια έρημη μπεκάτσα, αλλά αυτές φεύγουν και χαμηλά πως τουφεκάνε ανάμεσά τους ;